Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Jel se podrazumeva da mora da drzi alatku na drop C-u?
Herr_Wolf Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Na žalost, sve pesme su nam na običnom D-u
Winnetou Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Potrebni basista i pevac.Ozbiljan autorski bend.(nasa muzika je neka vrsta metal verzije grupa Black,Depeche mode,...)Pozeljno iz Bg,jer nas studio se nalazi u Batajnici.
Шарки Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Је л' 'оће неко да свира Tool? Мој бубњар би хтео да састави бенд за Tool трибјут. Јавите ми се на ПП.
Chile Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Је л' 'оће неко да свира Tool? Мој бубњар би хтео да састави бенд за Tool трибјут. Јавите ми се на ПП. A treba ti?
Draža Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 (edited) Traži se pevač za autorski hard&heavy bend. Rade se i obrade od Megadetha, Hammerfalla, Mejdena... Bend ima svoj studio u blizini Novog Sada. Javite se na brojeve telefona 063/84-87-096 Bojan 065/58-20-800 Nikola Meni nemojte slati poruke, ovo je oglas za drugara. Edited February 1, 2008 by Draža
Herr_Wolf Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 (edited) JAAAAAAAAAAA!!! A hteće i Boysha, a imam i vokala Čekaj malo... koji bubnjar je u pitanju i jel zna on to da svira? Edited February 1, 2008 by Herr_Wolf
Painkiller_JP Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Aj ljudi dajte da taj Tribute zaživi!
Rehabilitovani Bagrem Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 I da budete bolji od onih likova sto svirase u living roomu tribjut pre 2-3 nedelje...
DAVID Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Traži se PEVAČ za Pink Floyd/Block Out fazon bend. Uglavnom autorske stvari na srpskom, a od obrada... pa Pink Floyd/Block Out fazon. Imamo ostatak benda (bas, bubanj, gitara, klavijature), treba nam jos pevač. Ne mora da bude najbolji pevač na svetu, samo mora da želi da peva i da ima volju da dolazi redovno na probe. Novi Sad... PP ili 064-228 1349 I dalje se trazi...
GEORGE_SOAD Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Potreban iskusan gitarista za thrash-death, metalcore, alternative bend. 064 189 80 82, Milos Rade se samo autorkske, ima za sad 8 uradjenih pesama, radice se mozda i neke obrade Machine Head-a, Mastodon-a... VULTURES
Guest Erin Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 HELLO! moja...mama....kaze...da imam...ist...glas...kao...Tarja Salim se! Ali to svi kazu ! PA JA SAD TRAZIM BEND GDE BI PEVALA NIGTHWISH ILI THERION!! Tako da bi volela da se ostali clanovi jave
Sale_rhcp Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Jel ima neko raspolozen za sviranje pepersa, ja sviram gitaru....Neka se javi na [email protected].
Demon Seed Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 (edited) Trazim bubnjara za EMPEROR tribute, sa kojim bih kasnije radio i autorske stvari (koje doduse nisu bas u Emperor fazonu, ali bi bilo pozeljno da budu sto se bubnjeva tehnicki tice na tom nivou ) Probe bi bile vikendom u Beogradu, ako ima ovde bubnjara koji moze i hoce to da svira, neka mi se javi ovde ili na pm! Hvala! Edited February 5, 2008 by Demon Seed
-Djule- Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Potreban BUBNJAR,KLAVIJATURISTA za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE,YNGWIE MALMSTEEN.
EnumiO Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) PAZHNJA PAZHNJA!!!! Potreban pevach za GODSMACK tribute band (svira se i distrubed, tool i tako... Uglavnom NU Metal). Godsmack je prioritet. Ah da i AUTORSKE stvari (koje su u planu). TAko da ako se neko osetja nenormalno seksi, ima do jaja glas i zheli da ga istetoviramo celog nek se javi Shalim se malo. Ozbiljno, trazhimo pevacha i ko je zainteresovan nek se javi.... Pozz Edited February 6, 2008 by EnumiO
le_scrawl Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 bend NOYZ opet, ponovo, nanovo trazi bubnjara, pa ako neko zeli da svira sa nama neka se javi na PP, potrebno je samo da zna i ZELI da svira NoYz - myspace :]
black_bane Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 ima li uopste nekih klavijaturista-inja da svira u Hard N Heavy bendu............izgleda da nema.............
Salvation Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Klavijaturista trazi bend. Iskljucivo autorski po ugledu na skandinavske metalce (Opeth, Amorphis, Katatonia..) ili neki americki prog/post metal (Tool, Isis, Neurosis, Russian Circles, Cynic). Edited February 6, 2008 by Salvation
Surovi Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 E stvarno su ljudi Stoka obicna niko me nije ni nazvao ni pitao sta .
Recommended Posts