Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Shreader said:
Sta je bre sa ovim gitaristima, k'o da u zemlju propadose.

U Mitros-u digli cene, pa niko nece da qpuje gitare... :) :) :)

Posted

Gitarista oce da radi thrash(Metallica,Megadeth thrash(ne Slayer i Kreator))...

Ili rock...Ili obichan Heavy...

Svejedno...

shta god da ima da se radi pitajte...

Nisam mator...Ali neki ljudi kazu da umem da sviram dobro...

msn: joxoleon@yahoo.ca

To mi je i mail u isto vreme....

Posted
  Draža said:
Traži se pevač za autorski hard&heavy bend. Rade se i obrade od Megadetha, Hammerfalla, Mejdena... Bend ima svoj studio u blizini Novog Sada. Javite se na brojeve telefona

063/84-87-096 Bojan

065/58-20-800 Nikola

Meni nemojte slati poruke, ovo je oglas za drugara.

I dalje je aktuelno. Probe imaju svake nedelje i eventualno još jednim radnim danom.

Posted
  Joxoleon! said:
Gitarista oce da radi thrash(Metallica,Megadeth thrash(ne Slayer i Kreator))...

Ili rock...Ili obichan Heavy...

Svejedno...

shta god da ima da se radi pitajte...

Nisam mator...Ali neki ljudi kazu da umem da sviram dobro...

msn: joxoleon@yahoo.ca

To mi je i mail u isto vreme....

Shreder iskreno reci da si shreder

Posted
  Salvation said:
Klavijaturista trazi bend. Iskljucivo autorski po ugledu na skandinavske metalce (Opeth, Amorphis, Katatonia..) ili neki americki prog/post metal (Tool, Isis, Neurosis, Russian Circles, Cynic).

svidelo mi se sto si spomenuo Opeth i Katatoniu

ja sam pevac koji trazi bend

myspace.com/strapatapa - moja strana, moze da potraje dok se ne otvori

tu su ti neki moji stariji snimci

cist glas jos ucim

ako znas i za neki Death Metal bend koj trazi pevaca enlighten me

metal regards

Posted
  Wlad said:
Gitarista trazi bend ili pojedince za autorski ili cover rad u fazonu: metalcore, groove metal, nu metal.

Orjentacija: Godsmack, Drowning Pool, Soil, Disturbed, Bullet For My Valentine, F5, Mudvayne...

Samo BG.

squeeze my nipple - klikni pa cuj

groove metal :pivopije:

Posted

Potreban bubnjar za ozbiljan autorski rad sa

duplom pedalom i dobrim radom nogu.

uzori - disturbed, lamb of god, testament itd

pesme ne lice na to ali to je ono sto slusamo ;)

javite se na PM ...

pozz

Posted

Hard rock / Alternative bendu potreban bubnjar!

Svira se ponesto od sabata, ac/dc-a, metal'ke, soundgardena, nirvanice, audioslvea, velvet revolvera, eventualno mejdena i drugih...

aj uzdravlje, pisite na pm

Posted

"sabata, ac/dc-a, metal'ke, soundgardena, nirvanice, audioslvea, velvet revolvera, eventualno mejdena i drugih..."

pa sta bi drugo bilo? to je sve sto se svira u ovom gradu...

nisi stavio Panteru, Judas Priest, rage against the machine i guns & roses lol

Posted
  zez87 said:
E, ovako...Trebaju mi ljudi za ozbiljan autorski bend...neshto slichno Godsmack-u (samo primer), ali sa primesama drugih zanrova...Najbolje bi bilo da su chlanovi u slichnom (HC, NU metal, thrash, itd...), ali ne istom fazonu, pa da mozemo da kombinujemo zanrove...

Ja sam bubnjar...trebaju mi:

- gitarista;eventualno dvojica (shtim bi bio D (ili drop D, zavisi) ili neshto nize)

- basista

- pevach (ili pevachica) koji ima snazan glas, moze normalno da peva, ali da ume i da se "prodere" s' vremena na vreme

(Miloshe(soad), ako ovo prochitash-javi se :) )...ako je pevachica, da lichi na Guano Apes ili Exiliu (mislim, njen glas ;) )...

Sa akcentom na gitariste i vokal (narochito vokal), basistu bih mogao i iz Pa da dovuchem...

Za sad samo ideja, al' ko zna...moglo bi da bude dobro...

Ako sve bude ishlo kako treba, poznajem dosta ljudi koji mogu da obezbede svirke, razna sponzorstva, pa mozda chak i pomoc pri eventualnom snimanju albuma...ali o tome kasnije, prvo ekipa...

'Ajde javljajte se... :)

P.S. Ja sam iz Pancheva, tako da bi bilo dobro da ekipa bude iz okoline Bg-a...probe bi bile u Bg-u...

Eventualne ponude, informacije i slichno na pp...

E, ekipa je sQpljena, sad samo chekajte da izdamo album... :) :) :)

Posted

POTREBAN PEVACH!!!!!!!! POTREBAN PEVACH!!!!!!!!! TRAZHI SE PEVACH!!!!!!!!! OTJEMO PEVACHA!!!!!!!!!!! OTJU PIVOOOO!!!!!!!! TRAZHI SE PEVACH!!!!!!!!!!! HITNO POTREBAN PEVACH!!!!!!!!!!!

NAJOZBILJNIJE POTREBAN PEVACH ZA GODSMACK TRIBUTE BAND!!!!!!!!!!

GODSMACK!!!

Posted
  Шарки said:
Шта значи "отјемо"?

To ti je stara, staromodna, staroslovenska rech koja oznachava zelju ili potrebu za nechim, a koristi se u nedostatku srpske tastature... :) :) :)

Posted (edited)
  zez87 said:
To ti je stara, staromodna, staroslovenska rech koja oznachava zelju ili potrebu za nechim, a koristi se u nedostatku srpske tastature... :) :) :)

:da:

pa ide promena po vremenu otju otjes ...

da koliko znam i dalje potreban pevac za Metallica Megadeth tribute

msn-joxoleon@yahoo.ca

Edited by Mita(Inpailor)
Posted (edited)

Колико ја знам сваки Windows има опцију намештања тастатуре за одређени језик и колико знам реч "отјеш" не постоји у српском језику. :) Но ја сам grammar freak, не замерите ми.

Да не буде да само офтопичарим ево један оглас:

Бенду Uneven потребан басиста. Јавите се преко ПП или на www.myspace.com/unevenserbia

Edited by Шарки
Guest stvarno ok
Posted (edited)
Gitarista i basista traže ostatak ekipe iz NS-a,kako bi mogli da realizuju jedan veoma zanimljiv projekat, ako ste bubnjar, klavijaturista, gitarista, pevač i imate potrebu da se maksimalno izrazite u bendu, ako ste veoma ambiciozni i ako vam je vaš instument najbolji drug(i iskusni ste sa njim),obratite mi se na PP,pa da vam pojasnim moju želju,koja je verovatno i vasa! Edited by stvarno ok
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...