mia Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 ljudi, smucilo mi se......vec po' godine..... jos ovaj post i dizem ruke..... dakle, hocu da osnujem bend ( ovo zvuci veoma, veoma glupo), ali to nikako da se realizuje. potrebna mi je kompletna postava !!!! haha, ja sam vas sve zajebala dakle, bubanj,bass, 2 gitare,a moja majenkost ( ) bi bila vokal (stvarno znam da pevam),a mozda i klavijaturistkinja, zavisi da li ce mi se otac smilovati i pozajmljivati klavijature. znam dosta muzicara , ali oni bi svi da sviraju ili rock ili jazz, a ja hocu metal. znaci, radili bi obrade, sve sem blacka, deatha, new-a i bla,bla....jos jedan vokal(muski) bi dobro dosao... pripremali bi i svoje stvari, s obzirom da ja imam 2 pesme, , neko drugi bi imao jos koju i taaako..... javljajte se, pa cemo se polako sakupljati.....
Cwiya Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 @bojan.j Znamo li se? @Cwiya Sta se ti odma' javljash??? Brate koji je tvoj problem na ovim forumima???? Digo ti se kurac na lika koji trazi basistu!!!!!To uopshte nije tvoj problem a na ovom topiku lepo pise potraznja muzicara tako da nemash nikakva prava da cimash lika!!!!! Za tvoju informaciju taj lik je mene iscimao za bend da mu sviram gitaru i imamo celu postavu sada!!!! A ako imash neshto da meni licno kazesh shta ti smeta znash gde da me nadjesh!!!!!!To sam ti rekao vec jednom pa ti kazem i sada!!!!!!!! Znaci prekini da smarash ljude po forumu!!!!!!Lose je brate.
*nitro* Posted November 23, 2004 Report Posted November 23, 2004 Potreban BUBNJAR za thrash-heavy bend iz Bg-a, posto ce ovaj verovatno uskoro napustiti bend...Potrebno je da aktivno svira i da ima bar 10-12 meseci iskustva.Za sad se sviraju obrade,kasnije autorske stvari. javiti se meni na p.m. ili [email protected]. HITNO
Guest Telpareon Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 HITNO potreban klavijautusta za power/progressive metal bend MAESSTRO (www.maesstro.tk). Ako je iko zainteresovan neka mi piše na [email protected] ili [email protected].
Cwiya Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 -Bendu "OVERBURN" potreban "hitno" pevac za Trash&Hard Rock svirku!!!!! Bend radi na autorskim stvarima i zagarantovana tezga na splavu!!!!!! Zainteresovani neka bace poruku na pp!!!
Џрк Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 Jos jednom ja.Imali smo neke kombinacije sa nekim bubnjarima ali to,po obicaju,nije uspelo.Dakle:bend iz BG-a IN HUMAN FORM trazi BUBNJARA(sa duplom bas pedalom).Bend je zamisljen da radi u kao TRIBUTE TO DEATH BEND.Posle-autorske stvari,u slicnom avantgarde progressive technical melodic,...Death Metal stilu. Takodje,svira se i thrash.Znaci,Slayer,Exodus,Kreator,Testament,Sodom...Dakle sviraju se pesme legendarnog Chuck-a iz cele karijere,od "Scream Bloody Gore" do "Sound Of Perseverance".Probe se rade u studiju za vezbanje,zakupljuje se termin.Znaci,obavezno je posedovati svoj instrument sem za bubnjara za kog je dovoljna dupla bas pedala.Naravno,mora posedovati bubnjeve kuci(pa gde ce da vezba?!). Kontakt: poslati mi pp ili na mob:064/21-82-054.Uros Mob je mnogo bolja opcija jer ja retko navracam na yumetal!!! Pozdrav "LET THE METAL FLOW"
Guest PSL Posted December 5, 2004 Report Posted December 5, 2004 Osnivam black metal bend. Postava bi trebala da bude sledeca: jedna gitara,bubnjevi,bas, vokal i mozda klavijature. Ja sam zaduzen za vokal i pisanje tekstova a poshto sviram i gitaru mogu da komponujem sve pesme. Tako da su mi potrebne osobe koje sviraju gitaru, bas i bubnjeve. Odmah bi radili na svojim pesmama. U ovom trenutku nije vazno odakle ste. Samo se javite pa cemo taj problem posle reshiti. Ako budemo imali probe i jednom mesechno u redu je (4 sata sviranja). Ja planiram da ovo bude neshto ozbiljnije a ne neko zezanje da se ubije slobodno vreme tako da bi ta 4 sata ozbiljno iskoristili. U sushtini svi bi imali dovoljno slobode u pravljenju pesama. Ne bi bilo sve kako sam ja zamislio. Ne bi bili ogranicheni samo na black metal vec bi ubacivali i elemente drugih zanrova(alternativni rok,death,doom). Javite se samo na sledecu adresu [email protected] Nemojte se javljati preko pp ili na ovoj temi.Poshto ne dolazim ovde chesto.
Гера Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 (edited) ako nekome treba basista za neki thrash metal band, imate ga! najvise bi mi leagao neki metallica tribute, mada moze bilo sta drugo sto je vezano za thrash! e-mail: [email protected] ili PP! (mada bolje na mail posto me nema cesto ovde!) Edited December 6, 2004 by Jaymz Doofy Neegroothin
Шарки Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 -Bendu "OVERBURN" potreban "hitno" pevac za Trash&Hard Rock svirku!!!!! Bend radi na autorskim stvarima i zagarantovana tezga na splavu!!!!!! Zainteresovani neka bace poruku na pp!!! Evo ja cu da vam pevam!
Imenjak Posted December 8, 2004 Report Posted December 8, 2004 potreban bubnjar sa duplom pedalom, koji bi se odrekao iste u nashu korist(bez nadoknade)!
John Frusciante Posted December 12, 2004 Report Posted December 12, 2004 Trazi li neki bend gitaristu??? nemam pojma da sviram . imam svoju gitaru .. iz Beograda sam ..i slicno .. samo ne neki black/death/ bendovi .. hvala
eemetahuo Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 тражимо треш певача, значи да буде баритон, нипошто бас или тенор, "не поуер певач, не деатх певач, не готик певач, не дум певач, не гроул..." чист нормалан зрео, мушки глас, ако има своје текстове још боље пишите на [email protected] или на пп
Troglavi Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 NU metal bend IN VITRO trazi pevacha pristojnog glasa i pristojne odgovornosti josh ako mu odgovaraju bendovi a la Korn Machine Head System Of A Down Godsmack Mudvayne Sevendust i sl. to je do jaja uglavnom autorske stvari visokog kvaliteta(tako kazu... ) od obrada za sada I stand Alone by godsmack, the only by static-x, i loco by coal chamber moze toga josh puno po dogovoru... bend postoji godinu i po dana, brzo se napreduje, imali svirku... za ozbiljan rad... poshaljite pp hvala, poz
John Frusciante Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 ok .. znaci sada ovako .. treba mi bassisa i bubnjar ... ako ima takvih nek se jave .. znaci svira se Fear Factory, Rammstein i slicno .. Zop
mia Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 (edited) ok....hm.....ovo cju tesko da nadjem....treba mi klavijaturista SA KLAVIJATURAMA.... znaci , necju: ja znam da sviram, ali nemam instrument....jbg, onda bih mogla to i sama.... ali zar ovde moze da se bira ?ako nekog nema, onda su to people with the dirke Edited December 19, 2004 by mia
nerevarine Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Dvojica mladih perspektivnih gitarista traze ostatak benda za osnivanje Tribute to King Diamond, je li, benda!!!! Pa ako neko ima slicne ambicije (znaci da svira u Tribute to King Diamond bendu) a eventualno svira neki drugi instrument (znaci ne gitaru) ili jos bolje oce da peva neka ostavi post!!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted December 20, 2004 Author Report Posted December 20, 2004 Dvojica mladih perspektivnih gitarista traze ostatak benda za osnivanje Tribute to King Diamond, je li, benda!!!! Pa ako neko ima slicne ambicije (znaci da svira u Tribute to King Diamond bendu) a eventualno svira neki drugi instrument (znaci ne gitaru) ili jos bolje oce da peva neka ostavi post!! vidi ovo http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...00entry229636 plagijator
Imenjak Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 e' date='20. 12. 2004, 22:32'] vidi ovo http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...00entry229636 plagijator a jesi li ti to ranije trazio bubnjara ili si za nekoga trazio? poz!
Herr_Wolf Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 ok....hm.....ovo cju tesko da nadjem....treba mi klavijaturista SA KLAVIJATURAMA.... znaci , necju: ja znam da sviram, ali nemam instrument....jbg, onda bih mogla to i sama.... ali zar ovde moze da se bira ?ako nekog nema, onda su to people with the dirke Imas kod Kineza da kupis odlicne klavijature za 2500 dinara, mislim nisu nesto da jebu kevu sa efektima, ali ako ti treba ono najosnovnije to ce ti posluziti svrsi (ima na njima kao orgulje, sint-bas, sint-djitra, ksilofon, frula, ona novogodishnja Nightwish sranja itd. jedino nemaju horove od znacajnijih efekata)
Guest veseli koljac Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Imas kod Kineza da kupis odlicne klavijature za 2500 dinara
coil.worm Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Trazi se neko ko voli da se igra sa semplerima / klavijaturama, uglavnom za Ministry tribute band
Гера Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 (edited) ako nekome treba basista za neki thrash metal band, imate ga! najvise bi mi leagao neki metallica tribute, mada moze bilo sta drugo sto je vezano za thrash! e-mail: [email protected] ili PP! (mada bolje na mail posto me nema cesto ovde!) jos uvek stoji ista pricha, ali samo, znaci, METALLICA tribute! ps: znam da sviram veliku vecinu njihovih pesama! Edited December 21, 2004 by Jaymz Doofy Neegroothin
nerevarine Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 e,20. 12. 2004, 22:32]vidi ovo http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...00entry229636 plagijator Sta ti meni vidi ovo?? Nemo da bijem!!! hehehehehehe ajd bre javljajte se da imamo
necropol Posted December 23, 2004 Report Posted December 23, 2004 Hmmmmmm...daklem, ovako : Progressive death metal bend Nekropolis hitno trazi (jos jednog) gitaristu. Sviraju se uglavnom autorske pesme i neke obrade (Death...). Uslov - da je iz Novog Sada ili okoline, da ima iskustva i da zna da svira Death, Slayer, Panteru, Morbid Angel i sl. Probe su dva puta nedeljno. Kontakt: [email protected]
mia Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 jebes ti to sto su kineske, gde ja da nadjem 2500????? horovi su very important, izvini molim te
Recommended Posts