Guest LadyCorpse Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 (edited) Kada nekome bude trebala pevachica, koja mozhe da izvlachi panterine stvari, ili da fura 'agresivan' stil Sandre iz Guano Apesa...call...and than again, I do solo singing, or any kind of singing...mozhda jednog dana i Arch Enemy, mada je moje grolovanje jadno, i pochetnichko....:/ (ili chak i Neverne bebe, njihovo pevanje, bez problema skidam =)....Janin glas mi vishe lezhi.. ) kontack on PM Edited May 7, 2008 by LadyCorpse
dreamer deceiver Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 POTREBAN KLAVIJATURISTA! bend iz beograda (mada pola clanova nije iz istog), autorski progressive/fusion/metal, veliki uzori Pain of Salvation i Dream Theater Imamo GOTOVE AUTORSKE kao i one koje su jos u procesu stvaranja, i za snimanje i izvodjenje pesama nam treba VOLJAN, dobar, opremljen i OZBILJAN klavijaturista, da zameni starog koji je bio sve to, samo ne DOVOLJNO SLOBODAN takodje obradjujemo neke pesme od izvesnih bendova, usviravanja radi, to stoji u drugom planu.. AUTORSKE PESME PRIORITET!!! za onoga koji je zainteresovan da radi sa ozbiljnim i talentovanim muzicarima, telefon je 063/1180488 Sava
SACRAMENTAL BLOOD Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Sacramental Blood i dalje trazi basistu.Ako ima zainteresovanih neka se jave na pm ili [email protected]
Bluesbreaker Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Ako je neko zainteresovan za formiranje benda(Blues, Classic Rock, Hard Rock, taj fazon otprilike i recimo da sam 91' tako da bi bilo pozeljno par ljudov(i muzijaka i zenijaka), tacnije treba bass, bubanj, mozda usna harmonika i na taj fazon, ja sviram guitar) nek me kontaktira na msn, imate ga u profilu... bog vas veselio!
Guest nifty Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 (edited) Klavijaturista trazi rock band za autorske stvari,mogu i obrade rock pesama. Od opreme imam ROLAND G600 sa stalkom. NENAD 1984' 065/3300844 ili [email protected] Edited May 12, 2008 by nifty
RAMBO! Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 trazi se PEVAC za hard rock bend Critical Solution ,bend ima autorske stvari a radi i sa obradama (hard/glam rock 80-ih) javite se na pp , prednost Nis i okolina!!!! otisho vam onaj?
EnumiO Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 (edited) ImpostereD (Godsmack tribute band) iz Beograda trazhi pevacha, svi zainteresovani nek se jave na PM ili na [email protected] ili [email protected] u planu su i stvari od Machine Head-a, Distrubed-a, Drowning Pool-a itd.... Mjetal i samo Mjetal.... http://www.myspace.com/impostered111 Edited May 14, 2008 by EnumiO
Progfather Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 eh da, dajte bubnjara za death metal, koji slusa malo sareniju muziku i zna da drzi palice Evo ocu ja da vam peglam bubanj. Mozes me kontaktirati preko spejsa,a znam i da drzim palice:) http://www.myspace.com/boky87
bfg Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Pevac trazi bend koji svira agresivniju muziku. Mogu i obrade, ali po mogucstvu autorski. Moze NU, metalcore, metal-alternative, HC-metal, mosh-metal, malo i death, taj fazon. lokacija: Beograd. na PM, ili preko myspace.com/bfg37 ziveli!
Guest MantraH Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 (edited) A jel treba nekom bubnjar za alternativ{coal chamber,white zombie,tool,the perfect circle,MUSHROOMHEAD,sevendust i ostale budalastine} !!!!???? p.s.beograd Edited May 16, 2008 by MantraH
Winter Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Pretpostavljam da je ovo glupo mesto da postavim ovakav oglas, ali da probam: Potreban basista za bluz i bluz-rok. Nema para, samo za dušu! Đole 064/61-35-643 PS: Nije za početnike.
Zizi Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Kahm...naime, trazi se bubnjar za novoformirani hard rock bend. Svirale bi se domace i strane obrade, a poseban akcenat je na autorskim stvarima. Svaki iole iskusan ili neiskusan bubnjar koji zna da drzi ritam, a zeli da se oproba u hard rock vodama neka se javi na PM. Neko veliko iskustvo nije neophodno, vazno je samo da bude voljan za rad.
DREAMERS Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Potrebni clanovi za osnivanje novog rock benda iz BG-a. Sve komentare,tipa sta slusate (od bendova) ili sta svirate ili da li ste samo vokal,svoje godiste i ime mozete ostaviti na e-mailu "[email protected]" Nadamo se skoroj saradnji sa Vama.
R_a_S_a Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Bubnjar trazi Hard Rock,Hard'n'Heavy,Rock ili Punk bend! tel 0641774119 P.S. Ovo je oglas za ortaka ne za mene.
Fapril ethereal Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 AKO NEKOG INTERESUJE FORMIRANJE NEKE AKUSTICNE ZAJEBANCIJE,MOZE DA ME KONTAKTIRA! RADILI BI SMO OBRADE OD: OPETH,KATATONIA,BLIND GUARDIAN,AGALLOCH,AMORPHIS,ULVER,NEST... A AKO NEKOME TREBA GITARISTA ZA BEND KOJI BI MOZDA RADIO NEKI TRIBUTE DISSECTION,EMPEROR,DARKTHRONE,DIMMU BORGIR,BLIND GUARDIAN...TOG NEKOG USMERENIJA sviram nekih 5 godina,imam ih 25,studiram u bg-u,stanujem na bez. kosi... [email protected] 064 664 77 44 MILOS
Mita Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 (edited) xaax opa gde na bezaniji ? Edited May 25, 2008 by Mita
Fapril ethereal Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 xaax opa gde na bezaniji ? preko puta merkura...el prangijash nesto u nekom bendu?
Mita Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 ma pitam bre ovako iz zezanja XD da prangijam tj sad ne prangijamo skul jbg
Succus Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Uhhh...da probam,ne moze da skodi... Bend DEMONA'S CRY iz NS-a trazi bubnjara!!! Svira se mesavina melodic death-a,black-a,a ima i elemenata gotha. Rade se autorske stvari. ustvari koga zanima neka pogleda o bendu ovde http://www.rockserbia.net/Demona.html posaljite mi PM ili me nadjite preko myspace.com/ghoul_666
OMG Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 Potreban bubnjar za ozbiljan autorski rad sa duplom pedalom i dobrim radom nogu. uzori - disturbed, lamb of god, testament itd pesme ne lice na to ali to je ono sto slusamo icon_wink.gif javite se na PM ... pozz i dalje se trazi vishe informacija na PM...
Lyric Soprano Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Ukoliko nekome treba pevachica za obrade bendova Within Temptation, Nightwish, Xandria, Epica, Lacuna Coil, Sinergy, After Forever, Leaves Eyes...i sl. neka mi se javi na PP!
Маузер Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Ja bih da sviram bubnjeve. Poznajem ritmove, i tucem u black metal fazonu. Ali je frka sto sviram kod druga. Nece moji da mi kupe!
Stansfield Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 potreban bubnjar za thrash/speed bend iz kovina..... za pocetak se sviraju obrade slayera,kreatora,destructiona,sodoma,venoma,sepulture,exodusa i slicnog,cisto radi navezbavanja a planira se i ozbiljan autorski rad.... obezbedjeno mesto za probe sa sve bubnjevime.... kontakti: 0649542892 0649994593
Fapril ethereal Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 AKO NEKOG INTERESUJE FORMIRANJE NEKE zajebane AKUSTICNE ZAJEBANCIJE,MOZE DA ME KONTAKTIRA! musik20.gif RADILI BI SMO OBRADE OD: OPETH,KATATONIA,BLIND GUARDIAN,AGALLOCH,AMORPHIS,ULVER,NEST... A AKO NEKOME TREBA GITARISTA ZA BEND KOJI BI MOZDA RADIO NEKI TRIBUTE DISSECTION,EMPEROR,DARKTHRONE,DIMMU BORGIR,BLIND GUARDIAN...TOG NEKOG USMERENIJA musik20.gif sviram nekih 5 godina,imam ih 25,studiram u bg-u,stanujem na bez. kosi... [email protected] 064 664 77 44 MILOS
Kemfree Posted May 31, 2008 Report Posted May 31, 2008 (edited) Gitarista iz Beograda traži rok/heavy/blues bend za svirku tipa gnr, rhcp, velvet revolver, santana, gary moore, aerosmith, black label society, metallica... Email/msn: [email protected] Edited May 31, 2008 by Kemfree
Recommended Posts