Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Potreban Bubnjar za W.A.S.P. tribute

ili ako neko zna nekoga....

kontakt na PP ili na 063/88 06 829

Edited by Wild Child
Posted

Potreban klavijaturista,klavijaturistkinja svejedno za melo death,folk bend.

znaci ovako obrade su u pitanju Ensiferum,Amon Amarth,Cildren of Bodom,Fintrol,Korpiklani......

znaci ne treba neki posebno da bude tehnicar ali mora da zna da opici neku solazu :)

i da ima klavijaturu

kontakt:meni posaljite privatnu poruku ili komentar

Posted
A jel mora lepo da izgleda?

hahha ako ne mora lepo da izgleda, evo dead man ce da svira klavijaturu hahahahha :pivopije:

hm pa to je nebitno samo da je dobar covek i da zna da napravi atmosferu i da rokne koju solazicu :):):)

Posted
hahha ako ne mora lepo da izgleda, evo dead man ce da svira klavijaturu hahahahha :pivopije:

Mislio sam za ženske :P

hm pa to je nebitno samo da je dobar covek i da zna da napravi atmosferu i da rokne koju solazicu :):):)

Ja znam da napravim atmosferu al nemam pojma da sviram klavijature :D

Posted (edited)

traze se ochjani muzichari skloni alkoholizmu , travi i video igrama koji hoce da formiraju bend sto bi znachilo nash 4,5,6 likova pijanih ko bulje koji cepaju trashericu , heviku pover i progresiv mjetal i svako da pricha svojoj ribi kako je bash on okupio bend i da je totalno najveca kobaja u ekipi !

znachi taki se traze da su u beogradu ili okolini a skloni cepachanju metlice mejdena iceda , svih vrsta mesnih preradjvina i poklonici kvalitetnog roshtilja .

:muzicar:

ja cepam gitaru a jedino kada imam herc minutu mogu da odradim po koju solazicu sto znachi da treba bubnjar solo gitara pratecih pun kurac klavijature drombulje ko sta ima a ispunjava uslove samome sebi postavljene .

:pivopije:

Edited by Rle
Posted
Potreban klavijaturista,klavijaturistkinja svejedno za melo death,folk bend.

znaci ovako obrade su u pitanju Ensiferum,Amon Amarth,Cildren of Bodom,Fintrol,Korpiklani......

znaci ne treba neki posebno da bude tehnicar ali mora da zna da opici neku solazu :)

i da ima klavijaturu

kontakt:meni posaljite privatnu poruku ili komentar

ate i dalje treba :D

saljite PP

Posted (edited)

-Death Metal Bend trazi bubnjara-

Ocekuje se profesionalizam, puno rada i truda radi komplexnih kompozicija.

Pozeljno je da se nalazis u Beogradu.

Hail Death Metal

Edited by Ominous
Guest .:epitaph:.
Posted

trazi se bubnjar za experimental metal... prinos brutal i math metala.... [ne mora biti tako kako pise]

uglavnom baziranost na novom pravcu...

okolina kule .... ako je moguce ....

[email protected] --- MSN

[email protected] --- Mail

myspace.com/darkimmortalscreams

Posted (edited)

Ljudi pise vam u naslovu.Da ne bi mnogo diskutovali o nasem zvuku, poslusajte neke nase autorske pesme na strani

www.myspace.com/fromsinmetal

Cisto da imate predstavu recimo da je to neki moderan death, thrash, sa mnogo uticaja, hard core-a, metal core-a....

Ko zeli da proba, vise je nego dobrodosao da se javi.....

060/666-5505

Edited by machine head
Posted

GOSPODIN MRKI,BUBNJAR RAIN DELAY-A I JA IMAMO NACELAN DOGOVOR O POKUSAJU SASTAVLJANJA OPETH TRIBUTE BENDA(O ZAR SE I TO MOZE...)

AKO NEKO: GROWL-UJE ,SVIRA GITARU ILI BAS(NE MORA FINGER PICKING ALI BI BILO POZELJNO)BIO BI RADO VIDJEN GOST NA PROBAMA...

NE MORA DA TERORISE GITARU/BAS,SAMO DA SOLIDNO DRZI RITAM...

NISAM NI JA NEKI ZAJEBAN ZNALAC ALI BIH RADO POMOGAO ZAINTERESOVANOM OKO EVENTUALNOG SKIDANJA GITARSKIH DEONICA...

STVARI KOJE SAM SKINUO:DEMON OF THE FALL,A FAIR JUDGMENT,BLACKWATER PARK,ADVENT,FACE OF MELINDA,THE DRAPERY FALLS,KARMA,THE AMEN CORNER,EPILOGUE,APRIL ETHEREAL,SKORO CEO DAMNATION,DIRGE FOR NOVEMBRE...

MILOS MILOSEVIC

064 664 77 44

Posted

I dalje potreban (HITNO) vokal za hard rock. Imamo sve clanove sem navedenog.

Vec smo pisali sta se radi u prethodnim postovima,tako da svako koga zanima moze da prebaci par stranica unazad.

Ne trazi se ni od jednog voakala da skida 100% glas od pevaca cije pesme radimo, vec da ih prilagodi kako je to moguce, a da ne odseta daleko od realnog.

Ne trazi se novi Paul Stanley ili Bon Jovie ili Prince.

KO god zeli da saradjuje neka se javi na [email protected] ili na P.M.

Bilo bi dobro da se javi sto vise zainteresovanih pa da uradimo jednu audiciju i da vidimo koliki je takmicarski duh.

Godiste nam u principu nije bitno,jer do sad nam je najmladji vokal bio '89 a najstariji '84. Mi ostali smo '88,a sviramo ko looodi!!!

Bend je iz Bg-a (tacnije NBG).

Posted

Death Metal (i ne samo to...) bend Sculptor trazi basistu. Beograd. U pitanju je prilicno ozbiljan bend; probe su redovne. Bend je krajem maja zavrsio promo The Verdict, a koji ce uskoro biti celokupno gotov (omot,...). Promo je snimljen u studiju Chainroom, u Senti. Stari basista je jos sa nama, ali od sada samo kao ispomoc za svirke (koje su u planu, sirom Srbije); kao kreativna snaga vise ne.

Bend je poceo da radi na pesmama za album, doduse, jos je sve u pocetnoj fazi.

Dakle, trazi se basista solidne tehnike, kao i posvecenost.

Zainteresovani mogu cuti pesme na www.myspace.com/formsculptor

Kontakt na pm, na mail [email protected] ili na 0645638452 - Urosh.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...