Guest veseli koljac Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 ebes ti to sto su kineske, gde ja da nadjem 2500????? pa to je decija igracka i da ima horove bili bi katastrofalni.
mia Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 veseli koljacu, ja sam sacinjena od ironije, moja dusa je izatkana od cinizma, izdisem sarkazam...... treba mi minimum 500 evricja da kupim ono sto hocju.
Guest PSL Posted December 27, 2004 Report Posted December 27, 2004 Idemo josh jednom. Hocu da osnujem black doom death band. Ja bih bio zaduzen za glas,tekstove i komponovanje. Potrebne su mi osobe koje sviraju gitaru, bas,bubnjeve i klavijature. kontakt [email protected] ili pp
VampVoltage Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 POTREBAN KLAVIJATURISTA (josh bolje dvojica!) za rad na E.B.M. projektu. Logicno bi bilo da je iz Bg-a ukoliko nije raspolozen da putuje! Projekat postoji vec godinu dana i ima dosta zavrshenog i poluzavrshenog materijala. Postoji mogucnost pocetka live nastupanja pa je klavijaturista neophodan! Takodje svako ko svira gitaru moze da me kontaktira jer bi live a i buduci materijal bio doziran experimentisanjem! ukoliko bih ovaj projekat uporedjivao sa postojecim najvishe bi licio na novije albume Icon Of Coli, Covenant, VnV Nation, Assemblage23, Apoptygma Berzerk... Znaci melodicno i malo komercijalno! tj. nema distorziranih vokala beata i bassa! Necemo valjda da u 2005toj godini radimo ono shta su ovi bendovi radili pre 10 godina :-) kontakt: mob: 064 2110503 fix: 011 451338
kojan Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Da li ima zainteresovan basista za gothic/doom bend? Javite se na pp
Vlada_Jet Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Da li bi neko svirao POP>...P.S. nisam gay...
Cwiya Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 ......pa dobro kakva si u pushenju???? Kozjak Rulz!!!!!! Sala naravno!!!!!!
Sentinel Posted December 31, 2004 Report Posted December 31, 2004 (edited) dakle, hocu da osnujem bend ( ovo zvuci veoma, veoma glupo), ali to nikako da se realizuje. potrebna mi je kompletna postava !!!! haha, ja sam vas sve zajebala dakle, bubanj,bass, 2 gitare,a moja majenkost ( ) bi bila vokal (stvarno znam da pevam),a mozda i klavijaturistkinja, zavisi da li ce mi se otac smilovati i pozajmljivati klavijature. znam dosta muzicara , ali oni bi svi da sviraju ili rock ili jazz, a ja hocu metal. znaci, radili bi obrade, sve sem blacka, deatha, new-a i bla,bla....jos jedan vokal(muski) bi dobro dosao... pripremali bi i svoje stvari, s obzirom da ja imam 2 pesme, , neko drugi bi imao jos koju i taaako..... javljajte se, pa cemo se polako sakupljati..... Evo 'ocem JA (gitara)! Voleo bih da radim autorski melodic goth metal, a naravno, uvek ima mesta za poneku obradu! I sve to naravno samo ako je u pitanju Beograd! Edited December 31, 2004 by Sentinel
Guest [Independor] Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Keve vam jedno vrlo dobro pitanje.Ko placa sve racune?Pre nego sto se prijavite onda pitate lidera benda ko placa racune a siguran sam da ce reci 75% slucajeva svi zajedno jedino ce burzuji da placaju sve!
Guest [Independor] Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 Kad trazite pevaca pitajte ga da li mu je glas tenor ili bas.Moj je bas i to growl!
Шарки Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 (edited) Moj je bariton to onaj kreshteci,znachi ni tamo ni ovamo,ni tenor ni bariton... E meni se svira neki thrash u poslednje vreme... So,ako nekome treba RITAM gitarista za neki thrash,neka me cimne na PP. Edited January 1, 2005 by sharkey
mia Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Pevala bih u gothic bendu, a može i nešto tipa Nightwish, Tristania, Epica. Jak sam Mezzo-Sopran (lirični) i mogu da pevam preko sopranskog C. Idem u profesionalni hor, a imala sam i časove pevanja. Krećem na solo-pevanje sledeće godine. '88 sam, imam razvijen glas sa "vibratom" i apsolutan sluh, tako da ako je nekome potrebna pevačica sa stilom klasičnog pevanja, nek mi pošalje p.p. Beograd je u pitanju. e, a sta ti koji patak znaci to liricni? sopransko c (pise se malim, btw)?opasno, opasno.....ja tu samo pistim.... ali, dobro...ja sam manje-vise alt, znaci- ne podrum ,ali to c stvarno zvuci izmuceno kad se promulja u mom grlu. bolje uzmi jazz pevanje!!!
Sinstrel Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Evo 'ocem JA (gitara)! Voleo bih da radim autorski melodic goth metal, a naravno, uvek ima mesta za poneku obradu! I sve to naravno samo ako je u pitanju Beograd! A kako sviras i koju gitaru svirash? I jel imash dugu kosu?!
Herr_Wolf Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Azzo, nemoj da muvas ljude ovde! Nije ti ovo 'demija!
Sentinel Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 A kako sviras i koju gitaru svirash? I jel imash dugu kosu?! Paaaaaa... sviram trzalicom i to elektricnu gitaru , a kosa mi opala od magnetnog zrachenja, no nadam se da tje opet iznikne!
foeticide Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Cao,ljudi! Evo i ja moram da se oglasim...Teska vremena,sta da se radi! Elem VEOMA OZBILJNOM death metal sastavu potrebni solo gitara i stalan bubnjar,tj.da je iz Bg-a i ima dovoljno vremena za rad,a to podrazumeva bar 2 probe nedeljno! Obradjujemo :Malevolent Creation,Amon Amarth,Vader,Arch Enemy,Morbid Angel...itd, a za sada imamo skoro 12 autorskih stvari...bar sa instrumentalne strane! E,da...po mojoj zelji i zelji basiste,obradjujemo i nesto malo Sepulture! Sto se tice obrada,spremni smo za kompromis!!! Pa,oglasite se!!! P.S.Kontakt adresa:[email protected] ili slanje na pm! Toliko... Pozdrav!
Sinstrel Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Azzo, nemoj da muvas ljude ovde! Nije ti ovo 'demija! To sto sam tebe muvao ne znaci da muvam sve redom...
Sinstrel Posted January 6, 2005 Report Posted January 6, 2005 Paaaaaa... sviram trzalicom i to elektricnu gitaru , a kosa mi opala od magnetnog zrachenja, no nadam se da tje opet iznikne! Aha... dobro....
Acid Rain Posted January 7, 2005 Report Posted January 7, 2005 Svirao bih u nekom had-rock, rock, heavy metal bendu. Sviram gitaru ritam i solo. Zeleo bih da sviram u ozbiljnom i kvalitetnom bendu sa redovnim probama i cestim svirkama. Kontakt preko pp-a ili na [email protected] Poz
Шарки Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Joj samo neko trazi black/death/goth bendove... Svirajte malo cigla-malter rock!!!! AC/DC RULA!!
Guest [Independor] Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Treba mi ceo orkestar koji ce ozbiljno da rade i to za dz.Prevoz i spavanje placaju sami a ako ne spavanje onda spavaju u mom podrumu.
Recommended Posts