Morphy Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Thrash metal bend "Thriller" iz Rume trazi solo gitaristu. 066/021-11-28 Morphy Ili [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvertear Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Ja se javljam za solo gitaru! primljen si...posalji mi samo poruku sa telefonom Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Kliknes na nick korisnika, i ides na send message... probajte, ume da bude korisno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenthunter Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Basista je pronadjen,sada mi treba jos bubnjar za metal obrade. Korn,Disturbed,Soad....... Javite se pa da sviramo.) 0645688143 Dejan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masovni UBICA Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Bend DOOMRASH trazi gitaristu. Sviraju se obrade sentenced-a, amorphis-a, paradise lost-a i autorske pesme. Svi zainteresovani neka se jave preko p.m. ili na broj telefona 0642288883 Zarko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Progfather Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 sRECAN uSKRS SVIMA I DALJE SE TRAZE KLAVIJATURISTA I PEVAC ZA PROG/METAL BEND Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Trazi se pevac za grupu Karijes iz Sombora.U pitanju je Black/Thrash,autorske i obrade(sodoma,exodusa,sepulture,venoma,mayhema,carpathian foresta i destructiona).trenutno imamo muziku za 3 autorske(mozda bude i jos koja),tekst za skoro sve 3 i potreban nam je pevac(moze i pevacica ) koji bi dolazio redovno na probe,isao sa nama tu i tamo sa strane da sviramo i koji bi sa nama snimio demo.Ako je neko zainteresovan neka se javi na pm,a moze i na mob 063 7031929. EDIT:zaboravih napisati da trazimo i solo gitaristu. Edited April 22, 2009 by dimmu1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frost Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 (edited) Bend iz Bg-a trazhi ozbiljnog normalnog pevacha/pevachicu za hard rock. Vrtimo rani Judas Priest, razno od Black Sabbatha, Motorheada itd.. Znachi rok, ne metal.. Trazhimo ozbiljnu osobu sa nekim pristojnim rasponom glasa koja ce da dolazi pripremljena na probe i sa kojom ce moci normalno da se komunicira... Pozheljno je da dotichni/na imaju i neki drajv u glasu da bi je l' te mogli i da pevaju gore navedeno... Zbog vishe/manje loshih iskustava, i toga shto smo se smorili od propalih proba... molimo da se iskljuchivo javljaju ljudi koji imaju neki demo.. Hvala... 062-348-057 lazar 062-234-006 rajko Edited April 22, 2009 by Frost Link to comment Share on other sites More sharing options...
nediam Posted April 22, 2009 Report Share Posted April 22, 2009 Potreban nam je pevac. Sviramo dosta stvari od Maiden-a,tako da sto visi ton mozes da izvuces,to bolje.Naravno,bitno je i da se ne falsira.Ostale stvari sto su u planu su od Megadetha,Metallice,Hammerfalla(raznovrsno)...Osim metala,mozda ce biti mesta za neki hard rock,kasnije i autorske...Godiste 85-90.Za lokaciju cemo se dogovoriti,bice verovatno probe u Zemunu ili Beogradu. zainteresovani,kontaktirajte me na mail : [email protected] !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenthunter Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Znaci potrebni su mi jos klavijaturista i bubnjar za obrade:Disturbed-a,Soad-a,Kamelota,Cradle of filth-a.......Ako ima neki gitarista koji bi to svirao,a moze da odsvira brze solaze bez ispadanja neka se javi na: 0645688143 Dejan Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest chuckystus Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Bendu SLAM TILT potreban basista! Bend postoji od 2000 godine! Svira se na festivalima i po inostranstvu (ove godine; EXIT, Demo fest BL...) Mnogo jaka i ozbiljna ekipa! Zainteresovani i ozbiljni zvati na 063/866-23-61 ili na mail [email protected] Let's get Heavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D0iS Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Gitaristi hard rock, heavy band DEHUMANIZER iz Beograda traži gitaristu sa opremom. Bend postoji već 6-7 godina. Svira obrade od Iron Maiden, Deep Purple, Black Sabbath, Thin Lizzy, Saxon, Bad Company, Rainbow... Ima ugovorene svirke. mob 062 8935 106 Igor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ako neko hoce da svira gitaru neka se javi...sviraju se Oasis, Offspring , Lenny , Green day , Foo fighters!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Nisam znao da Vlada Jet svira Foo Fighterse, Offspring i Green Day :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_Jet Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Nisam znao da Vlada Jet svira Foo Fighterse, Offspring i Green Day :) Ma smorio me je onaj bluz!!!! Ali zato brendi i dalje rokam!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Hitno potreban bubnjar za REAL WHITESNAKE TRIBUTE,potrebni su nam ozbiljni muzicari sa iskustvom,svirace se u inostranstvu moze se reci za dobru lovu!!!Vise informacija dobicete preko mail-a... [email protected] ili na 064/9568-165 Srdjan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winnetou Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Beogradski bend Marah Durimeh je raspisao konkurs za novog pevaca.Vase biografije mozete slati na [email protected] ili pozvati 062/377-432 ili 062/377-431 Marah Durimeh je alternative electro rock band, po ugledu na Nine inch nails,The Prodigy,Depeche mode,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jassy Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Potreban mi je bend. CEO BEND: dvojica gitarista, basista, bubnjar, i eventualno klavijaturista. Tražim previše? Prvo bi valjalo proceniti moje glasovne mogućnosti pre donošenja bilo kakve "presude". Nisam još uvek sigurna kakav bi bio muzički pravac u kom bih stvarala. Dobar sam tekstopisac, a pokazalo se dobrim i moje asistiranje u kompoziciji (samo putem sluha, jer nemam konkretno muzičko znanje). Primetila sam da je prisutno određeno zasićenje što se tiče "muških" bendova, zbog potrebe za brutalnim vokalima. Mislim da bend sa ženskim vokalom može da bude isto tako uspešan, ako je ekipa dobro ukomponovana. Ovo je samo predlog, tako da, otvorena sam za sugestije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyric Soprano Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Ideja je da se oformi syphonic/prog metal bend sa zenskim vokalom i manjim horom... Pevachki deo benda postoji, a potrebni su: klavijaturista, bubnjar, jedan ili dvojica gitarista i basista. Samo ozbiljni i kreativni... Za vishe informacija, kontaktirajte me na PM! Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Potreban mi je bend. CEO BEND: dvojica gitarista, basista, bubnjar, i eventualno klavijaturista. Tražim previše? Prvo bi valjalo proceniti moje glasovne mogućnosti pre donošenja bilo kakve "presude". Nisam još uvek sigurna kakav bi bio muzički pravac u kom bih stvarala. Dobar sam tekstopisac, a pokazalo se dobrim i moje asistiranje u kompoziciji (samo putem sluha, jer nemam konkretno muzičko znanje). Primetila sam da je prisutno određeno zasićenje što se tiče "muških" bendova, zbog potrebe za brutalnim vokalima. Mislim da bend sa ženskim vokalom može da bude isto tako uspešan, ako je ekipa dobro ukomponovana. Ovo je samo predlog, tako da, otvorena sam za sugestije. Да ли умеш да се кикоћеш као вештица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beks Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Potreban pevac za Real Tribute Maidena, ozbiljna ekipa. U planu takodje autorske u skorije vreme.. Ne mora da bude pljunuti Dickinson samo da ima sluha i solidan glas.. Bend vec ima spreman repertoar od 15+ pesama i par zakazanih svirka, tako da pevaci javite se sto pre na PM.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djommy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Bendu Re-Play iz Beograda potreban ozbiljan klavijaturista ili klavijaturistikinja takodje iz Beograda sa opremom... Radi se MTV POP-ROCK, House, Funk...itd...moderna komerc. muzici. Repertoara ima za sada oko 3.5 sata, svirke dogovorene, ali nas koci sto nemamo klavijature... Ako postoji neko da je zaniteresovan\a neka se javi na 060-3333-757 Vukasin ili 064-94-88-545 Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ovako. U planu mi je da oformim neki bend, koji bi svirao noviju vrstu rocka, energicno, puno pevanja, sa malo, ali vrlo malo tezim prizvukom. Ali da naravno uvek ima mesta i za neku baladu. Bas u fazonu Nickelback-a i Alter Bridge-a. Vrlo brzo bi krenule da se rade autorske uz samo par obrada za pocetak. Recimo da je to neki pravac koji rade Nickelback, Alter Bridge, 3 Doors down, Audioslave, Creed, Puddle of mudd,...i taj fazon bendova, cak i Stone Sour..... Ja sam inace gitarista, sa iskustvom, ozbiljnu opremu imam, i to je bend koji dugo zelim da oformim, da napravim bas nesto kvalitetno. Tako da ako je neko zainteresovan da svira bas peva, i lupa bubnjeve, neka se javi. Pozdrav. :ziveli: Po mogucstvu, da mi se ne javljaju ljudi, koji samo zele da imaju bend, i da im nije bitno sta sviraju, vec ljudi sa istom idejom kao mojom. A probe bi se odrzavale u beogradu..... Evo samo i primera, kakva mi je muzika na umu..... http://www.youtube.com/watch?v=U2z2Ma9SNoo http://www.youtube.com/watch?v=K-SbjCN8oIQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 (edited) Ja se izvinjavam , pogresio sam. Bubnjara imam, treba mi samo vokal i bas! Edited June 3, 2009 by 84_KRIK JBT sta citiras ceo post ako pises odmah ispod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuma Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Treba mi bubnjar raspolozan da svira neki ska, sa primesama nekih drugih pravaca, znaci malo experimentisanja.. Ako ima takvih, neka se jave na pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts