Guest ydks Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Potrebni clanovi za folk pagan metal bend Bend je jos u pocetnoj fazi, bolje receno na samom startu, koji cini samo jedan clan, tj ja ( gitarista ). Sviralo bi se tipa Moonsorrow, Ensiferum, Wintersun ( malo ), Equilibrium i ostalo ( bez kopiranja, bend ce graditi svoj stil ) Za sada su URADJENE tri pesme ( cetvrta se radi trenutno ). Znaci, treba mi kompanija koja bi htela da doprinese ovom bendu ( jos bez imena ) sa sto vise ideja ( nisam ja Jari Maenpaa pa da sve sam pisem i sviram ). Kompanija bi trebala ovako da izgleda : ja ( gitarista ), vokal ala harsh growl sta vec i ukoliko moze da svira bass ili gitaru jos bolje, bubanj, keyboard plejer, bass i gitara... ( eh ) Za vise informacija kontaktirajte me preko msn-a ( [email protected] ), mob telefona ( 064/2120662 ), ili preko foruma ( pm ). Navali narode...! Stay heavy Djura iz Mladenovca Edited July 19, 2009 by METAL MAN =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anno Mundi ! Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Hoce li neko iz Novog Sada (i okoline) da svira power/heavy u tragu Vicious Rumors,matori Helloween i Grave Digger,Jag Panzer i sl. rasterecenu muziku bez nekih tehnickih komplikacija?Inace je potreban ceo bend ,trenutno je tu samo gitaraista i (eventualno) basista 063/890-47-51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted July 17, 2009 Report Share Posted July 17, 2009 Potreban klavijaturista za fjuzn. Trenutno smo u postavi ja(bubanj), 2 gitare i bass. Od obrada radimo par stvari od Metinija, ali uglavnom dzemujemo. U planu su i autorske Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Bubnjar trazi bend. Sviram uglavnom hard rock/pop i sve u tom kontekstu ali dolazi u obzir i neki old school heavy metal i tome slicha muzika. 25 god, imam svoj bubanj. NE zanima me death metal kontakt na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Potrebni gitarista i basista za sympho/goth/power/tako nesto bend... U bendu ce biti oko 11 clanova, dakle, dve gitare, bas, bubanj, klavijature, 4 zenska vokala i jedan muski.. verovatno ce se ubacivati flauta i jos poneki instrument... Bice ovo veoma zanimljiv projekat, treba da pocnemo sa radom sto pre.. ko je zainteresovan, neka mi se javi na PP.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Bend CRYSIS http://www.myspace.com/bandcrysis www.myspace.com/bandcrysis trazi bubnjara i solo gitaristu! Svi zainteresovani mogu da se jave na 064 057 31 52 ili na mail [email protected], [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
silenthunter Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Potrebni basista + bubnjar(sadasnji ce da popije pedalu),mladom i perspektivnom metal bendu. Metal obrade od:Korn-a,Soad-a,Disturbeda,Cradle of filth-a.... (ide se od death-a do power-a) Autorske cekaju. Ljudi,ako vas ima normalnih,javite se pa da 064/5688143 Dejan Link to comment Share on other sites More sharing options...
scar.process Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Bend iz Pozarevca trazi klavijaturistu i bubnjara za heavy/power/prog metal poput Maidena, Symphony X, Dream Theater i tome slicno, u planu su obrade za pocetak, a kasnije i autorske stvari. Bend je skoro oformljen i ima sredjeno mesto za probe. Bitno je da ste ozbiljni i da imate volju i zelju za radom i stvaranjem autorskog materijala Kontakt telefon: 064 289 32 84 Nikola Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnumiO Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 Beoradskom bendu MINUS potreban gitarista, tachnije solo gitarista, bend je u prethodnim periodu nekih godinu dana radio Alice in Chains i Nine Inch Nails a sad je preshao na Rammshtein i System of a Down, to je neki novi repertoar mada se zadrzhao dobar deo starog (pogotovu NIN). Probe tje odrzhavati u Chainsaw-u subotom (vetj nekih mesec dana smo na odmoru ) al vrlo uskoro treba ponovo da se krene sa radom. Ko je stvarno zainteresovan i ko ima vremena i volje neka se javi na 061/2251-024 neka poshalje pp ili poruku na [email protected] U planu je i autorski rad. Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted July 29, 2009 Report Share Posted July 29, 2009 POtreban vokal za Whitesnake real tribute HITNO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Progfather Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 (edited) POTREBNI OZBILJNI LJUDI ZA SARADNJU U PROG METAL BENDU. RAD NA AUTORSKIM STVARIMA ISKLJUCIVO OZBILJNI LJUDI = KLAVIJATURISTA I PEVAC I MOZETE MI SE OBRATITI NA PM ILI [email protected] POZ SVIMNA Edited July 30, 2009 by Endless Sacrifice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja90 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Novosadskom power progresive death metal bendu Warsphere potreban basista zbog snimanja i stalnog rada u bendu,svi zainteresovani javite se na mail [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 (edited) Potrebni basista i bubnjar za RAGE AGAINST THE MACHINE TRIBUTE BEND!!!! 065/999-12-12 Edited August 1, 2009 by Tyler Durden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Dakle, imamo ostatak benda. Svi imamo veliko iskustvo, dobro sviramo, i imao dosta ozbiljnu opremu. Treba nam dakle pravi basista (a ne neki pokusaj sviranja basa, gitarista koji moze da odsvira bas, ili neki malmsteen na basu). Svira se noviji rock, za cisto po nekim heavey rifovima. Nickleback, alter bridge fazon i slicno.... http://www.youtube.com/watch?v=U2z2Ma9SNoo 065/999-12-12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prah_i_pepeo Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Potreban bubnjar za neki noviji rock kao sto rece Gojko u prethdnom postu )...Dakle sviramo Breking Benjamin, nickleback, Stone Sour...itd. Ja sam basista, a u bendu su jos 2 coveka, vokal i gitarista, i solo gitara.. [email protected]... [email protected].. Onog koga zanima nek me iscima na pm za telefon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bure Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 (edited) Basista sam, imam 5-ozicani Peavy, 6 godina iskustva, hocu da sviram u punk/rock/ska bendu... Po mogucnosti i obrade nekih zajebancija, mesanja turbofolk muzike sa drugim pravcima i tako. Aj ljudi javljajte se, ocajan sam nemam bend vec 2 godine!!!!! kontaktirajte me na mejl: [email protected] O da, i da na pomenem, rado bi svirao tribute to Megadeth Edited August 2, 2009 by METAL MAN =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 PEVAC za Tool, A Perfect Circle i u buducnosti autorske (pretezno heavy, uticaj Tool i APC, NiN, prog rock i ko zna sta jos sa blagim etno uticajem i tekstovima na srpskom) potreban bendu (bas, bubanj, gitara). Pozeljno je da zainteresovani ima neki snimak. Opustena ali vredna i ozbiljna ekipa (relativno starija, mada se ne osecamo tako ) sa mnostvom dobrih ideja za kasniji autorski rad. Samo nam fali solidan muski vokal da uklopimo dobar sound za prvu live svirku. Znaci dobro i opusteno druzenje i razumevanje u bendu nam je na prvom mestu. Zelimo da ovaj oglas predstavi izazov pevacima kojima je dosadila jednolicna muzika na 300 bita u sekundi, koji se ne BOJE neparnog ritma i pevanja u kontraritmu, koje etno ne asocira na nesto lose, koji su voljni da eksperimentisu i istrazuju, i naravno koji imaju i ne boje se da iskazu svoju energiju (na sve moguce nacine). Zauzvrat nudimo strpljiv rad i sansu da jedni od drugih naucimo. Uzdravlje, valjda ce nekog biti da procita ovo a da mu je zanimljivo. ( I NARAVNO OSTALI CLANOVI KOJI SU CULI ZA NEKOGA KO BI BIO ZAINTERESOVAN, SALJITE DALJE! Unapred hvala ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanja90 Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Ajde basisti javljajte se,potreban nam je ozbiljan basista za saradnju(po mogucstvu Novi Sad i okolina) i za rad na autorskom materijalu zanra power progressive death metala,uticaj su nam bendovi tipa Kamelot,Dream Theater,Sonata Arctica,Adagio,Scar Symmetry,Mercenary,Stratovarius...uskoro pocinjemo sa snimanjem i sa intenzivnim probama kako bi predstavili sto bolje nasu muziku,svirke po srbiji i moguce izdavanje za inostranstvo,svi zainteresovani neka nam se jave na sajt benda http://www.myspace.com/warsphereband ili na mail [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borak Sharak Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 Bendu "Nameless One" potreban ozbiljan bubnjar za autorski i cover rad. Zainteresovani mogu da se jave na tel. 064/ 12 96 217 preko "private" ili na myspace http://www.myspace.com/namelessonespace audicija ce se odrzati u toku avgusta meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma_ESP Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Potreban basista.....trenutno se swiraju obrade Soad-a,Poisonblacka,Metallic-e....bukwalno swe shto se dogoworimo i shto nasm se swidi....narawno idu i autorske....band trenutno ima pewacha,solo gitaru(ja ),ritam gitaru,i bubnjara.... kontakt na p.m ... pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Van_Deniken Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Novom mladom bendu potreban BUBNJAR, rec je o Alt Metal bendu...radimo obrade po dogovoru (uglavnom KoRn, Sevendust, Deftones) uskoro autorske..bend se sastoji od 2 gitare bassiste i vokala... ako ima koji zainteresovan bubnjar nek se javi na: 064/5700-446 Luka(Gitara) 064/3636-226 Stefan(Vokal) Pozdrav svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 678 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 ortak, gitarista trazi hardcore bend u fazonu hopesfall ... Jona -0621352694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djommy Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Ozbiljnom beogradskom klupskom bendu HITNO potreban klavijaturista!!! U pitanju je Re-Play bend, koji cine: Vokal - Tatjana Djordjevic Prateci vokal - Anja Dukic Gitara - Milan "Lane" Radosavljevic Bass - Strahinja Milicevic Bubanj - Nikola Vojvodic (Djommy) Bend svira MTV Hitove, Pop, Rock i House http://www.myspace.com/replaybend http://www.facebook.com/home.php?#/g...9476965&ref=ts Kontakt: [email protected] ili 064-94-88-545 Nikola (Dzoni) Sve gore-navedeno stoji. Mala dopuna, godine 20+ (losa iskustva sa mladjima)... Edited August 19, 2009 by METAL MAN =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thirin Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Klavijaturista iz Kraljeva trazi ekipu da sviramo Sonatu Arcticu, Stratovarius, Kamelot, Cain's Offeing .... Nazalost sljakam preko pa to ne bi moglo da bude bas redovno. Evo par snimaka, bice ih jos http://www.youtube.com/user/smiljanicn Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaceOff Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Alternative Metal bend FACE OFF pocinje sa snimanjem prvog albuma u septembru 2009. godine. Potreban OZBILJAN basista za snimanje istog sa mogucnoscu stalnog ostanka u bendu. Zainteresovani nas mogu kontaktirati, doci na probu, cuti pesme i upoznati nas. myspace.com/faceoffonline [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts