Sinstrel Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 Joj samo neko trazi black/death/goth bendove... Svirajte malo cigla-malter rock!!!! AC/DC RULA!! Upravo zbog takvih bendova rock i metal nisu slusani kod nas... i slabo se gradi scena jer niko nece da slusa cigla-malter bendove!
Vlada_Jet Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A shta je to cigla metal??????????NAdam se neshto pozitivno........
Imenjak Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 A shta je to cigla metal??????????NAdam se neshto pozitivno........ cigla - malter, to su ti metaforicki predstavljeni bendovi tipa ACine DeCe, Cepelina i ostalih, od kojih su jelte svi ovi danasnji bendovi nastali (tj cijim uticajem, posredno ili neposredno!)
Шарки Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 cigla - malter, to su ti metaforicki predstavljeni bendovi tipa ACine DeCe, Cepelina i ostalih, od kojih su jelte svi ovi danasnji bendovi nastali (tj cijim uticajem, posredno ili neposredno!) Hej,Mustaine! Hajde da sviramo thrash! Ti i ja,Cubase i/ili Reason!!!! Neshto nashe,al' da bude jebitachno! Pa da se proslavimo!!! Ajd' uzdrvlje
Sinstrel Posted January 8, 2005 Report Posted January 8, 2005 cigla - malter, to su ti metaforicki predstavljeni bendovi tipa ACine DeCe, Cepelina i ostalih, od kojih su jelte svi ovi danasnji bendovi nastali (tj cijim uticajem, posredno ili neposredno!) Hmmm ja znam za drugu teoriju. Da je cigla-malter muzika po sablonu. Znaci uzmes tri-cetri najprovaljenija akorda i gruvas kroz celu pesmu, bubanj cuje tu pa tutu pa isl. AC/DC je recimo takav... i Iron Maiden i cudo bendova.
Imenjak Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Hmmm ja znam za drugu teoriju. Da je cigla-malter muzika po sablonu. Znaci uzmes tri-cetri najprovaljenija akorda i gruvas kroz celu pesmu, bubanj cuje tu pa tutu pa isl. AC/DC je recimo takav... i Iron Maiden i cudo bendova. Dejan Cukic... klasika!
Hail Metal Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 to su najbolji bendovi,rokanje rokanje
Imenjak Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 to su najbolji bendovi,rokanje rokanje kako ti kazes!
MissionVao Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 (edited) Ja hocem s nekim da obradjujem therion,tristaniu, 69eyse, theatre of tragedy,l'ame immortelle i sl pozeljno da ostatak benda budu dugokosi mracni zgodni likovi (ili pak male slatke ribe), koji ako to nisu, bar lice na shagrath-a, peter steele-a ili nasu diku azzu (sa abonos martama ne saradjujem) Ne, stvarno sam ozbiljna ce da bidnem nova vibeke (samo sa distorzijom) Edited January 9, 2005 by Double Fire
Sinstrel Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Ti si stvarno blesava! A jel smo Shagrath, Peter Steele i ja ekvivalentni malim slatkim ribama?!
nephilim Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Potreban KLAVIJATURISTA za goth/doom/... band. svi zainteresovani nek' se jave na PP.
the_zmija Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Bend BAD OBSESSION trazi pevaca. Tako da svi koji mislite da vam dobro ide pevanje u stilu bilo cega od sledeceg: AC/DC, Whitesnake, Van Halen, Guns n' Roses, Aerosmith, Deep Purple, Led Zeppelin.... i zainteresovani ste da stupite u bend javite se na e-mail: [email protected] --- www.badobsession.co.sr
Herr_Wolf Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Jel bi pravio neko tribute Rammsteinu?
MissionVao Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 A jel smo Shagrath, Peter Steele i ja ekvivalentni malim slatkim ribama?! Aha Ma ne,nego i jedni i drugi spadaju u moj ukus (mada devojke dosta manje...)
Шарки Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Bend BAD OBSESSION trazi pevaca. Tako da svi koji mislite da vam dobro ide pevanje u stilu bilo cega od sledeceg: AC/DC, Whitesnake, Van Halen, Guns n' Roses, Aerosmith, Deep Purple, Led Zeppelin.... i zainteresovani ste da stupite u bend javite se na e-mail: [email protected] --- www.badobsession.co.sr Znaci Radoshu je propao glas od thrasha i deatha
Guest [Independor] Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Ljudi ovo je forum za potraznju a ne za i tako i budite pametni. gitariste i stay Poz
Џрк Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 (edited) Stvar je sledeca: Bend:Terrorthrone Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator Sodom Testament,... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!! Edited January 12, 2005 by Heavy jerk
Guest PSL Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 (edited) Potrebne osobe koje sviraju klavijature i bubnjeve. U pitanju je black doom muzika. javite se na pp ili na [email protected] Edited January 15, 2005 by PSL
eemetahuo Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Potreban pevac za rad na autorskim (metal) pesmama (nasi i njegovi tekstovi). Za uzvrat dobija muziku i snimanje. imate pp
la strega Lucia Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 Posedujem divan sopran, prilicne jacine i veoma interesantnog tembra! Ako je nekome potreban zenski vokal, ja sam tu. Samo necu da pevam klasicni heavy (za to je potreban alt). Da, da ne zaboravim, sluh mi je 98%. Proklinjem prirodu sto mi nije dala apsolutni sluh, ali za Milansku skalu je dosta 95%, pa valjda ni nasi metal bendovi ne traze vise! Ono sto cujem govori upravo suprotno.
nerevarine Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Posedujem divan sopran, prilicne jacine i veoma interesantnog tembra! Ako je nekome potreban zenski vokal, ja sam tu. Samo necu da pevam klasicni heavy (za to je potreban alt). Da, da ne zaboravim, sluh mi je 98%. Proklinjem prirodu sto mi nije dala apsolutni sluh, ali za Milansku skalu je dosta 95%, pa valjda ni nasi metal bendovi ne traze vise! Ono sto cujem govori upravo suprotno. malo nalozeno jel da?
Herr_Wolf Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ja da imam takav glas zajebao bi power i pevao back-vokal za Vladu Georgijeva
D3v|Lz_DaNc3 Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 malo nalozeno jel da? e da znash vala
D3v|Lz_DaNc3 Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Bend BAD OBSESSION trazi pevaca. Tako da svi koji mislite da vam dobro ide pevanje u stilu bilo cega od sledeceg: AC/DC, Whitesnake, Van Halen, Guns n' Roses, Aerosmith, Deep Purple, Led Zeppelin.... i zainteresovani ste da stupite u bend javite se na e-mail: [email protected] --- www.badobsession.co.sr pozer..
SlaughtererFaca Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Sve neki muzikatori ... A je l zna neka od ovih pevaljki i pravilo desne ruke?
Recommended Posts