Guest Zack94 Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Gitarista iz bg-a trazi bend, sviram par godina, nisam bio u bendu do sada, al' za sve postoji prvi put.
IVAN89 Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Trazim ljude koji bi svirali neko progressive/symphonic/atmospheric metal,ili neki tog tipa... ugl. da nije trash, death, black, HC.... Inace ja sam gitarista, ali neka se jave i gitaristi jer mislim da bi trebalo da imaju dve gitare u bendu... Lokacija: Beograd Evo da postavim i jedno pod pitanje: Postoji li neko ko posecuje ovu temu na forumu, a da ne bi svirao trash, death, black, metalcore i njima slicne zanrove? 4
vavlada Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 bedak... mislio sam da bar u BG ima naroda ... ako tu nema, gde onda ima, na marsu ?? ili i za to moramo preko grane da idemo ??
Zoll Posted March 17, 2011 Report Posted March 17, 2011 bedak... mislio sam da bar u BG ima naroda ... ako tu nema, gde onda ima, na marsu ?? ili i za to moramo preko grane da idemo ?? Probao bih da odgovorim na ovo. Ima naroda u Bg-u (a i u drugim mestima, verujem), verovatno za svaki mogući žanr koji bi neko želeo da svira. Problem je što ovako preko oglasa na yum-u i sličnih stvari retko ko uspe bilo šta da napravi. Možda grešim, ali mišljenja sam da, sve i da ljudi da natrče na neki oglas koji im je interesantan, valjda ne žele da se upuštaju u okupljanje benda ili da pristupe postojećem ako lično ne znaju ili nekog ko je u toj priči ili bar nešto o tom bendu/ljudima u njemu. Koliko ste samo puta ovde viđali oglase u kojima "gotovi" bendovi, uvežbani i sve to (pa neki čak i pare nude), traže članove i opet ništa? Naletiš na isti oglas po xy puta. Iz svojih, ali i tuđih iskustava znam da ovako preko oglasa po forumima retko ko se ovajdio da skupi neku ekipu, bez obzira na to šta se traži ili koja se muzika svira. To mnogo bolje ide direktno ili preko društva ili na neku preporuku ili šta već. Od internet oglasa za sviranje sa nekim, pravljenje benda ili nešto treće, nažalost, vrlo slaba vajda. Izvinjavam se na malom offtopic-u. 1
Joxoleon! Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Trazim izuzetno talentovanog i povodljivog bubnjara koji ce svirati sve sto(i kako) mu se kaze... 4 11
WoI Posted March 25, 2011 Report Posted March 25, 2011 neko zainteresovan za neki Shinedown tribute? 1 1
paradajzcity Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 (edited) Ozbiljan bend iz Novog Sada traži pevača koji zna dobro da peva. Poželjno bi bilo da zna da skine glas nekog od sledećih pevača(ali ne i obavezno): James Hetfield(Metallica), Dave Mustaine(Megadeth), Brian Johnson(AC/DC). Mislim da je jasno koji pravac je u pitanju, a za kosnije planiramo da sviramo i naše autorske pesme. 064/30-63-678 - Željko. Edited March 27, 2011 by paradajzcity
Sich Danijel Posted March 27, 2011 Report Posted March 27, 2011 Potreban bubnjar za crossover thrash, old school thrash bend iz Zrenjanina. Sviramo Exodus, Big 4, Nuclear Assault, Municipal Waste,... u planu su i autorske pesme. 2 2
boogeyman Posted March 28, 2011 Report Posted March 28, 2011 Vokal trazi neki zanimljiv bend. Nesto tipa:Korn,Disturbed,12 Stones,Devildriver ili Gothic. Poruke na pm. Pozz svima.) Samo ozbiljni! 1 2
kirkmet Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Bend iz Beograda trazi pevaca. Nismo zanrovski odredjeni, ali otprilike je neki kao heavy/progressive... Ovako nesto: Download pesme (druge pesme su malo melodicnije). Mi smo vecinom 91. godiste. Filip Telefon: 061/155-94-01 ili msn: [email protected] 1 2
RBX Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Potreban pevac za trash / hevy metal za bend iz Beograda. Godiste nije mnogo bitno,samo da se radi kako valja!!!! Javite se na PM. 1 5
silenthunter Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 Uvezbanoj ekipi potreban bubnjar za vec organizovane svirke. Obrade:Systema,Paradise Losta,Disturbeda i Godsmacka. Iz Bg-a. Poruke na pm. Cheers 1 1
Ranis Posted April 13, 2011 Report Posted April 13, 2011 Bendu Vault Of Pain treba basista: Javiti se Nikoli Despotovicu na broj: 064 - 345 - 29 - 35
Safol Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Trazi se devojka iz Beograda za drone/ambient/shoegaze/doom metal duo. Stvari koje su dodatni plus - sviranje instrumenta (bass gitara ili klavijature), izgled i poznavanje navedenih muzickih pravaca. Bend postoji kao projekat dosta godina, sa nekoliko izdatih albuma za label-e sirom sveta. Planovi su snimanje novog albuma i live nastupi kod nas i u inostranstvu. javite se na: [email protected] ili http://www.facebook.com/dichotomy.engine 1 2
Lou Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 To da bi ste bili kao Nadja? Za koji je kurac bitan pol? 2
Guest alexie Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 potreban gitarista i bubnjar za bend(od 15-20 god)...po mogucnosti sa opremom... svira se heavy/power/death metal...zainteresovani neka pisu na mail: [email protected] trazi se gitarista i bubnjar za bend koji svira heavy/power/death metal (god od 15-20)... zainteresovani neka se jave.. [email protected] 2
Vlada_Jet Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 (edited) Ako ima zainteresovanog bubnjara za brit-pop(Oasis,Coldplay,Blur)...ili nesto poput RHCP ,R.E.M. neka mi baci poruku...Mozda nisam na pravom mestu,ali vredi pokusati... Edited April 28, 2011 by Vlada_Jet 2
Berliner Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 To da bi ste bili kao Nadja? Za koji je kurac bitan pol? akcenat je na duo, zar je moguce da si fulao poentu 1
Guest qwerty Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 potreban basista za bend u Podgorici za sada imamo:bubanj,vokal,ritam i solo gitaru prednost: -posjedovanje sopstvenog basa -pojacalo od najmanje 60V tel. 069/636-265
Ancalagon Posted May 3, 2011 Report Posted May 3, 2011 Потребан бубњар за хардкор/панк бенд који се формира, већ постоје ауторске песме. . .
Stevie White Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Bendu iz Beograda potreban bubnjar za cover/autorski rad na hard rock pesmama. Postojeci calnovi dosta dugo sviraju zajedno (gitara,bass,klavijature), ali imamo problem oko bubnjara zbog ne odgovornosti istog. Ko je zainteresovan moze da se javi na [email protected]. Sto se tice obrada tu bi bio veliki mix bendova hard/glam/heavy rock zanra. Trazimo nekog ko ume da svira!!!
Milos 678 Posted May 7, 2011 Report Posted May 7, 2011 potreban DJ za metal (ali ne samo da pusta muziku) dj je najpriblizniji naziv za ono sto sam osmislio koliko god cudno zvucalo, ako neko zna metal lika koji je dj ili voli dnb ili dubstep i ima opremu nek javi ... 3
Stevie White Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Potreban pevač za hard/heavy bend iz Beograda. Traži se neko ko je ozbiljan po pitanju pevanja,tačnije da je odgovorna osoba i muzičar. Znači da se dolazi na probe redovno i radi sve kako je dogovoreno! Rade se cover-i bendova iz 80ih i autorske. Javite se na PM ili na [email protected] 1 1
bocky Posted May 18, 2011 Report Posted May 18, 2011 Potreban/na klavijaturista/klavijaturistkinja koji/koja zivi u Beogradu, sa svirachkim iskustvom za EKV tribute! Javite se na PM sa svojim podacima! 1 3
Recommended Posts