Kachamak Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Trazi se BUBNJAR! Beograd U pitanju je ekipa koja je do skora svirala u drugom sastavu. Medjusobno uvezbani i usvirani. Dvojca gitarista i basista. Trazimo dobrog bubnjara za autorski rad na dalje. To ne iskljucuje i obrade naravno Imamo iskustva i sa snimanjima i imamo i uslove za snimanje, ozbiljni smo sto se tice naseg rada, ne u smislu da zivimo od toga vec da se zabavimo i ostavimo neki trag. Tip muzike do sada je bio thrash metal. Neki stariji autirski rad se moze cuti na www.myspace.com/twisterserbia, a za one koje intresuje vise, javite se pa mogu da posaljem demo novog instrumentala. Muzika koju bi na dalje svirali ne bi imala odredjen zanr, eksperimentisali bi sa rifovima, melodijama, ritmovima koliko je god to moguce, ali ostao bi metal generalno. Mi smo 2x'90 god i 1x'89. Svi zaintresovani se mogu javiti na 064/250-2460 Luka 064/318-3903 Darije [email protected]
abrakspokus Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Potrebni bubnjar i basista iz Novog Sada. Sviralo bi se nesto tipa: Guano Apes, A Perfect Circle, Flyleaf, Paramore, Garbage, Deftones... ako ima ko zainteresovan neka se javi na mail [email protected]
Magrathea Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Hard rock bendu sa autorskom muzikom potreban ambiciozan basista za ozbiljan rad. Bend je iz Beograda. Zainteresovani se mogu javiti na mail [email protected]
Sale B.C. Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 ukoliko nekom treba svirač češlja nek mi se javi, evo kako zvuči adel: http://dl.dropbox.com/u/6997998/sale%20-%20adele%20comb%20version.mp3
Јарослав Posted February 20, 2012 Report Posted February 20, 2012 Потребан бубњар за Speed/Thrash бенд. За почетак се раде обраде (Overkill, Testament, Exodus, Slayer, Venom, Kreator...), док је у току рад на ауторским песмама. Контакт на ПМ или мејл [email protected].
Arnold Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Bendu iz Bg-a potreban bubnjar. Rade se cover-i hard rock/rock i sve ostalo sto se dogovorimo, a akcenat ce biti na autorskim pesmama. Probe - na Novom Beogradu. Kontakt: [email protected] 2
NEW BAND Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Novoosnovanom bendu iz Beograda potreban je bubnjar. Sviramo cover-e (Bon Jovi, Guns 'n' roses, Kiss i sl.), a u planu su i autorske pesme. Zainteresovani se mogu javiti na mail: [email protected] 2
boogeyman Posted March 12, 2012 Report Posted March 12, 2012 Gothic pevac trazi bend Za ozbiljnu saradnju,nesto tipa:Electro,Gothic,Agresivni Metal Ili nesto tipa Mike Patton-a... Predlozi su dobrodosli.) Bg je u pitanju.
Vlada_Jet Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Bend Pik EN ROL iz Beograda traži bubnjara, koji će biti u mogućnosti da dolazi na probe 2 puta nedeljno. Sviramo uglavnom brit-pop-rock, sa željom da se ostvarimo pre svega kao autorski bend.
Krmljator Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Evo i ja da izjavim nesto za dnevnik. Elem, potrebna su mi dvojica kosmatih(ili ne kosmatih) koji znaju da sviraju gitaru. Pod sviranjem gitare ne podrazumevam da mi bez greske odsviraju rif za prokleti Smoki na vodi vec nesto teze. Radi se neki speed thrash,u principu 80% autorske stvari (to je istina, pesme imamo, bend nemamo). Godiste 18+ cisto da ne bih ja morao da kupujem pivo i cigarete za njih. Beograd je u pitanju. Zainteresovani zveknite mejl na: [email protected]
Tyler Durden Posted April 4, 2012 Report Posted April 4, 2012 Bend "FONIC" traži drugog gitaristu. Potrebno je da isti ima svoju opremu. Ako nekome odgovara, ne mora da bude ni ful time gitarista, već da se pojavljuje na probi pred svirku, i na svirkama. Dole imate 2 linka, za 2 pesme, kako bi imali pojma o čemu se radi. Za sve informacije obratite mi se direktno pozivom ne telefon, jer slabo posećujem forum. 065/999-12-12
HellRaiser1911 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Trazi se muski vokal (bariton / tenor) za autorski bend iz Beograda. Stil muzike je heavy metal/ thrash/ heavy rock. Potrebno je da je ista osoba odgovorna po pitanju rada i dolazenja na probe. Godiste nam nije bitno,ali je bitno da persona moze da dolazi na probe 2 puta nedeljno. Kontakt "[email protected]"
CrazyArrow Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 Potrebna bubnjarka!!! (Bg,okolina Bg-a,Avala,Mladenovac,Arandjelovac) Autorski bend, alt,rock,hard rock bend...Da ne smaramo sad sa detaljima Sve potrebne informacije na: [email protected] poz svima
BLAGOJE Posted April 13, 2012 Report Posted April 13, 2012 trazim malo iskusnijeg bubnjara za doom/sludge iz bg-a za pravljenje benda od nule.znaci sabatovska glibezina sa malo brzim momentima,sve na srpskom.basista i gitarista su u prici,drzao bih ekipu minimalnom,pa ako je ko za neka se javi preko pm-a ili na [email protected]
Vuk Posted April 19, 2012 Report Posted April 19, 2012 El treba nekom gitardzija? Necu sviram old skul det tresh pauer gej progresiv. BeogrADjanin. 1 2
Flash Gordon Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Potreban pevač za Alice In Chains tribute, zainteresovani na 0604201404! 1
eemetahuo Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 potreban bubnjar/ka za neo pank bend-alt rok bend, imamo vec 6-7 pesama koje treba preslusati (sa yt) i pripremiti za 1 probu i 1 svirku plan nam je bukvalno da se ekspresno uvezbamo i nastupimo sto pre prvi put, za kasnije cemo videti ako je iko zaintresovan da pomogne i prikljuci se platicemo 10 evra po dolasku (dakle 10 evra da dodjete spremni na probu i jos 10 evra da nastupite s nama na sceni) hvala unapred! kontakt telefon 061/2346-727 1 1
..charlie.. Posted May 2, 2012 Report Posted May 2, 2012 Necu sviram old skul det tresh pauer gej progresiv. BeogrADjanin. Onda neces svirati. 2
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Trebao si da napises u oglasu da imas 5150
Vuk Posted May 3, 2012 Report Posted May 3, 2012 Pa sad, izostavio sam josh pokoji pravac... moze svashta tu da se iskombinuje A za opremu... kao da je bitno, sada se podrazumeva da imash opremu ako svirash, nismo vishe ni klinci ni u devedesetim
Óðinsdagr Posted May 5, 2012 Report Posted May 5, 2012 (edited) Pft, pa ovako. Pevac sam par godina unazad, iskljucivo unclean death, harsh, growl, to su stilovi koje praktikujem, nisam probavao do sad clean mada radim na tome. Radio na stvarima poput LOG-a, daath, behemoth, amon amarth (sve u fazonu agresivnog growla). Zainteresovani mogu da me kontaktiraju na 065/649-93-30 Aleksandar. Edited May 5, 2012 by Óðinsdagr 1 1
GTR Posted May 6, 2012 Report Posted May 6, 2012 (edited) Gitarista, sa dugogodišnjim iskustvom, profesionalnom opremom. Tražim ozbiljan bend ili ljude za formiranje istog. Studio sa opremom je obezbeđen. Kontakt preko foruma. Beograd. Edited May 6, 2012 by GTR
crucifiedbeast666 Posted May 7, 2012 Report Posted May 7, 2012 (edited) BUBNJAR iz bg-a, trazi band kome fali isti , da sviraju nesto tipa epica ili nightwish sa dobrim zenskim vokalom!!! Edited May 7, 2012 by crucifiedbeast666 1 2
Recommended Posts