Гера Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Mustaine,ajde da sviramo thrash metal!!!! evo ja cu da vam sviram bas!
zile_kondic Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Svirao bih gitaru u novoformiranom bendu...opredeljenje nije bitno, najbolje autorska muzika...ps samo ne onaj ljigavi linkin fazon... 064 2137938 Zile
Herr_Wolf Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Pa to je sve zato sto ljudi negativno razmisljaju...
Imenjak Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Pa to je sve zato sto ljudi negativno razmisljaju... tacno... vreme je za jedan resurection... ali sa novim mladim nadama, bash kao na pocetku osamdesetih!
Imenjak Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Pa ajde onda... nisam toliko jak da mogu na dva polja thrasha da opstanem vec radim sa mojim maticnim bendom rattle head... neki thrash & heavy... ali mnogo mnogo drugaciji... upeglaniji, uljudniji i ne toliko sirov... kao onaj! tako da... jebiga///
zile_kondic Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Hitno potrebne klavijature. Sviramo progressive ,radimo autorske stvari i razne obrade bendova kao sto su queensryche,pink floyd,bruce dickinson,Toto,fates warning....iz cega mozete zakljuciti da smo totalno neogranicen bend koje zeli da stvara kvalitetnu,atmosfericnu,melodicnu i koliko je to moguce originalnu muziku. Klavijature su nam neophodne da bi ostvarili ono sto zelimo te nam je potreban ozbiljan klavijaturista ili klavijaturistkinja koji dobro poznaju muziku. zaintresovani neka se jave na p.p. poz. e, znam ja jednog lika koji svira ko blesav a tek je druga godina muzicke... svirali smo bumbarov let iz zezancije...a onda je on uzeo i poceo da svira duplo brze nego shto treba..zajebao me... .a posto se power i slicne vrste muzike mnogo ugledaju na klasiku, mogao bih da vas povezhem...lik moze sve da skine, iako nije neki metalac... poz
zile_kondic Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Ja hocem s nekim da obradjujem therion,tristaniu, 69eyse, theatre of tragedy,l'ame immortelle i sl JA SAM ZA THERIOOOOON...obozavam njihovu muziku, za ove ostale ne znam bash dobro...a da..sviram gitaru...Omiljeni album od theriona mi je LEMURIA a omiljene pesme TYPHON i LEMURIA... Zile_NS
Herr_Wolf Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 nisam toliko jak da mogu na dva polja thrasha da opstanem vec radim sa mojim maticnim bendom rattle head... neki thrash & heavy... ali mnogo mnogo drugaciji... upeglaniji, uljudniji i ne toliko sirov... kao onaj! tako da... jebiga/// You can do it! Zamisli gde bi sad bio Shime da je tako razmisljao?
Shores Of Antartica Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 e, znam ja jednog lika koji svira ko blesav a tek je druga godina muzicke... svirali smo bumbarov let iz zezancije...a onda je on uzeo i poceo da svira duplo brze nego shto treba..zajebao me... .a posto se power i slicne vrste muzike mnogo ugledaju na klasiku, mogao bih da vas povezhem...lik moze sve da skine, iako nije neki metalac... poz E da ga bash cujem,ako je tako dobar nek dodje da svira vs Wenzek!
Џрк Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Stvar je sledeca: Bend:Hypocritical Criterion Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator Sodom Testament,... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
Herr_Wolf Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Imam ja bubnjara koji bi to hteo i ima duplu pedalu, ali stvarno ne preporucujem
the_zmija Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Bend BAD OBSESSION trazi pevaca. Tako da svi koji mislite da vam dobro ide pevanje u stilu bilo cega od sledeceg: AC/DC, Whitesnake, Van Halen, Guns n' Roses, Aerosmith, Deep Purple, Led Zeppelin.... i zainteresovani ste da stupite u bend javite se na e-mail: [email protected]
Sour aPPle Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Pojma nemam odakle mi ideja da ovo napisem,..al eto jbg,..i realy,realy want to!Jel treba nekome zenski pevac?Pevala sam vec u ejdnom bendu,a sem toga ovako pevam vec 8 godina po horovima,i pri tom ne mislim na one glupe skoleske luzerske horove,nego na prave,nar do pre mesec dana sam bila clan crkvenog hora jedne crkve na Miljakovcu(prestala sam zbog skole,jer mi je bila enka frka,mada to nije bitno).Uglavnom,pouzdana sam,ok pevam,mogu da radim svaku vrstu muzike,alt sam,jer mi taj tonalitet vise odgovara,mada mogu i drugi sopran,i umem da izvodim svaku potrebnu varijaciju,...so,..TAKE ME;TAKE;TAKE ME!!!
Millosh_024 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 "Bend traži devojku koja neodoljivo podseća na Tarju iz Nightwish-a." Glas apsolutno nebitan.
Black~Cat Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Jel treba nekome zenski pevac?Pevala sam vec u ejdnom bendu,a sem toga ovako pevam vec 8 godina po horovima,i pri tom ne mislim na one glupe skoleske luzerske horove,nego na prave,nar do pre mesec dana sam bila clan crkvenog hora jedne crkve na Miljakovcu(prestala sam zbog skole,jer mi je bila enka frka,mada to nije bitno). Pa naravno, kome još treba neka jadnica iz školskog hora Nas dve bismo trebale da se udružimo Btw, ja idem u Lolu.
Sour aPPle Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Jes' dobra riba? oh,naravno(narcisoidna izjava)!
Recommended Posts