Max Screamingwolf Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Zovem se Marko,21 godina,iz Sapca sam ali studiram i stanujem u Beogradu. Pevao sam u neafirmisanom bendu koji se nazalost raspao,ali ja bih da nastavim sa tom pricom. Tako da svi bendovi heavy,power,prog,(moze i goth jer mogu i duboko da pevam),kao i hard-rock orijentacije,koji su zainteresovani za solidnog,'ajde da ne kazem dobrog PEVACA,neka se jave na 064/2689433 ili na mail [email protected]
Danny Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 Zile,mi smo iz Panceva,mislim da cu uskoro da zasvirati u nekom blues bandu.
Генеральный Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 "Bend traži devojku koja neodoljivo podseća na Tarju iz Nightwish-a." Glas apsolutno nebitan. A bend se sastoji od tebe i Maloga Milojice aj prizjum?
darijus Posted February 9, 2005 Report Posted February 9, 2005 A bend se sastoji od tebe i Maloga Milojice aj prizjum? ...
Danny Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Hitno potreban pevac hard-rock bendu iz Panceva.
nerevarine Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 pih bre ovde nista novo... a ja se nadao prepucavanju sa gospoicom "lomim case"(ruke mi krvave )
Џрк Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Imam ja bubnjara koji bi to hteo i ima duplu pedalu, ali stvarno ne preporucujem zbog cega ne preporucujes?Nije dobar???
Џрк Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Stvar je sledeca: Bend:Hypocritical Criterion Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator Sodom Testament,... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
Herr_Wolf Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 zbog cega ne preporucujes?Nije dobar??? Pa i nije... Mislim dobro on vozi duplu, ali ga ruke nesto nece Mogu da ti dam njegov fon, ali to radis na sopstvenu odgovornost
Cwiya Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 This all is Off topic!!!!Ljudi ovaj topik sluzi za potraznju i samo "potraznju" muzicara,sve dalje komentare bacajte jedni drugima na pp.Time ljudi koji to cesto posecuju (npr. ja) manje trose vremena na citanje!!!! Nisam mislio nikoga da uvredim time samo komentarishem!!!Ajd uzdravlje!
John Frusciante Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Potreban pevac koji ume da peva na Nemackom!
Prinzessin Tinea Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 e steta.... ja sam pevachica koja zna da peva na nemachkom
Herr_Wolf Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Potreban pevac koji ume da peva na Nemackom! Sta ce ti to?
Vlada_Jet Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 da... ko ce bre to da ti svira, dzoni? a? Pa neko ko vishe ne slusha metal...a shta fali ovim bendovima...???Ovaj No doubt je stvarno dobar...A pevachica mora da lichi na Gwen...mmm...
Џрк Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) Pa i nije... Mislim dobro on vozi duplu, ali ga ruke nesto nece Mogu da ti dam njegov fon, ali to radis na sopstvenu odgovornost Paa pitaj ga da uvezba Death,par pesama sa zadnja 4 albuma.Ako uspe javi mi!Vidim odma' da nema nista od toga po ovim tvojim zlobnim smajlijima... Edited February 17, 2005 by Heavy jerk
Џрк Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Stvar je sledeca: Bend:Hypocritical Criterion Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator ... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
imaginos Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Potreban pevac koji ume da peva na Nemackom! jel se to sprema "tribute to rammstein"?
zile_kondic Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 i sve u svemu zachin TZEE ... ljudi bash ste skrenuli s teme...zasto neko ne bi svirao i no doubt ako vole tu muziku, ja lichno gotivim no doubt...ok su, pustite ljude na miru
Генеральный Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 jel se to sprema "tribute to rammstein"? Onda je valjda potrebno znanje dranja na stranom jeziku...
Mr. Smarty Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 i sve u svemu zachin TZEE ... ljudi bash ste skrenuli s teme...zasto neko ne bi svirao i no doubt ako vole tu muziku, ja lichno gotivim no doubt...ok su, pustite ljude na miru Ajde No Debut (tako ih je zvao jedan moj ortak ) oni jos i mogu da prodju...ali Foo Fighters i Garbage ...brate
Herr_Wolf Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 jel se to sprema "tribute to rammstein"? E 'ocu i ja PICK ME! PICK ME!
überg33k Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Ako vam treba gitarista za taj Rammstein javite na pp. U stvari, ako bilo kome treba solidan ritam gitarista nek salje mail ili pp!
Recommended Posts