imaginos Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 E 'ocu i ja PICK ME! PICK ME! me too, me too! ali, prestigao me überg33k, prvi se javio.
überg33k Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 me too, me too! ali, prestigao me überg33k, prvi se javio. xexexe....
Mr. Smarty Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 me too, me too! ali, prestigao me überg33k, prvi se javio. A od kad si ti "ritam gitarista" ?
Cwiya Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Evo imam ideju Marty i ja cemo terce da pevamo u tribute to RAMMSTEIN!!!!Moze???
überg33k Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 E, ljudi, aj ozbilno da se organizujemo ovo za Rammstein!
Danny Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 HOOOOOOOOOOOOOOOCU PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVAAAAAAAAAACAAAAAAAAAAAAAA.
John Frusciante Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 pa stvarno bi to moglo jebiga.. rammstein rula ... vec znam od koga cu da zabodem opremu
Vlada_Jet Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Ajde No Debut (tako ih je zvao jedan moj ortak ) oni jos i mogu da prodju...ali Foo Fighters i Garbage ...brate E garbage je bash za garbage...Loshi su mnogo...Dobro onda pravim Alphaville tribute...P.S. nije potrebno da se bude gay...valjda...
Prinzessin Tinea Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Potreban je basista za hard rock band. Uslovi su da ima svoj instrument i da zna da svira prevenstveno Deep purple, zatim Rainbow, Led Zeppelin, Black sabbath, Whitesnake... pored toga sviramo i pomalo Dream theater (na moje insistiranje), sviramo i Metallicu i Maidene... Ako neko hoce da svira sa nama neka mi se javi na mail ili na PP... Pored toga, da ne dodje do zabune, mi imamo svi oko 18 god. i trazimo basistu pribliznih ili istih godina. Pozz i javite se..
Herr_Wolf Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 sta sviras her wolf? Bas, a imam i veliko pojacalo na kome mozemo da drzimo pivo ako je potrebno
Mr. Smarty Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Evo imam ideju Marty i ja cemo terce da pevamo u tribute to RAMMSTEIN!!!!Moze??? ...moze!
John Frusciante Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Bas, a imam i veliko pojacalo na kome mozemo da drzimo pivo ako je potrebno vazi se her wolf. . znaci fali jos bubnjar i klavijaturista Klavijaturista mora obavezno da bude nenormalno mrshav
Cwiya Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 pa stvarno bi to moglo jebiga.. rammstein rula ... vec znam od koga cu da zabodem opremu no problemo
Џрк Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Stvar je sledeca: Bend:Hypocritical Criterion Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator Sodom Testament,... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
Shores Of Antartica Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 (edited) POINT ZERO TRZE JOSH JEDNOG (ritam gitaristu) PO MOGUCNOSTI IZ BEOGRADA I OKOLINE.Uslov je jednostavan da zna da drzi ritam. ZAINTERESOVANI NEK SE JAVE NA PP ili na [email protected] Edited February 21, 2005 by (Independor)
Џрк Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 ritam dzitrista(a i vokall)trazi solo dzitristu,bas i bubanj(sa duplom) za formiranje Death/Black grupe(razni uticaji:folk,thrash,inspiracija...)
Danny Posted February 21, 2005 Report Posted February 21, 2005 Bend trazi pevaca potrebno 1 da ima mikrofon 2 da ume da peva u pitanju je hard rock 3 da redovno dolazi na probe 4 da ne govori danas mi nije dani i promukao sam te fore ne prolaze 5 da ide sa nama na sve svirke 6 da je ozbiljan i Probe bi se odrzavale u Pancevu,bend je vec imao par svirki i u planu je dosta novih. Mozete mi se javiti preko pp ili na mail [email protected]
überg33k Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 E, ljudi, dajte da ne propadne ovo za Rammstein. Bilo bi skroz bez veze. Cisto radi reda da ispisemo ljude koji su bili zainteresovani: john frusciante - gitara? herr wolf - bas ja - gitara marty f - ? cwiya - terce znaci fale jos bubnjar i klavijaturista.... pa, javljajte se...
D3v|Lz_DaNc3 Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 E ovako ovde je u pitanju bend po imenu ClifF,koji je konacno odlucio da nadje nekog ko zna da peva! Dakle stvarno,ako ima neko ko je zainteresovan i koji bi bio voljan da dolazi na probe neka se javi na pp ili na kontakt email [email protected] Napomena: U pitanju su autorske stvari koje su u trash,heavy fazonu sa blagim dodacima new wave-a..nishta preterano.. Pa aj sad!
Herr_Wolf Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) E, ljudi, dajte da ne propadne ovo za Rammstein. Bilo bi skroz bez veze. Cisto radi reda da ispisemo ljude koji su bili zainteresovani: john frusciante - gitara? herr wolf - bas ja - gitara marty f - ? cwiya - terce znaci fale jos bubnjar i klavijaturista.... pa, javljajte se... Mogli bi da uzmemo i neku ribu sa apsolutnim sluhom, cuo sam da su na rasprodaji, pa da nam peva back vokale (mora da se rade Moskau i Engel ). I mora da se smuva sa nekim iz benda! Edited February 24, 2005 by Herr_Wolf
bojan j. Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 ... I mora da se smuva sa nekim iz benda! Pisi propalo!
Herr_Wolf Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Pisi propalo! Ne znas ti sta ce sve da rade da budu u bendu... Tako je Black Sunray skinuo mrak!....
Џрк Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 (edited) Mogli bi da uzmemo i neku ribu sa apsolutnim sluhom, cuo sam da su na rasprodaji, pa da nam peva back vokale (mora da se rade Moskau i Engel ). I mora da se smuva sa nekim iz benda! Da uzmete ribu?Sta,pa kad je trula kozna frula-ona kleci da izleci? Edited February 24, 2005 by Heavy jerk
Recommended Posts