imaginos Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 E, ljudi, dajte da ne propadne ovo za Rammstein. Bilo bi skroz bez veze. Cisto radi reda da ispisemo ljude koji su bili zainteresovani: john frusciante - gitara? herr wolf - bas ja - gitara marty f - ? cwiya - terce znaci fale jos bubnjar i klavijaturista.... pa, javljajte se... da sam hrabriji pa da konkurisem za mesto bubnjara, ali ipak ne smem da se usudim.
Lord Of Dissipation Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 E, ljudi, dajte da ne propadne ovo za Rammstein. Bilo bi skroz bez veze. Cisto radi reda da ispisemo ljude koji su bili zainteresovani: john frusciante - gitara? herr wolf - bas ja - gitara marty f - ? cwiya - terce znaci fale jos bubnjar i klavijaturista.... pa, javljajte se... A ja taman hteo konkurisati za terce...
Cwiya Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Jebiga popunjeno to radimo Marty i ja.Ti budi prima ako imash muda!!!
überg33k Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 da sam hrabriji pa da konkurisem za mesto bubnjara, ali ipak ne smem da se usudim. Probaj, ne kosta te nista. Evo predlog za pesme: rammstein asche zu asche du riechst so gut engel du hast spielt mit mir mein herz brennt links 2 3 4 sonne ich will feuer frei rein raus mein teil moskau los zlobnici mogu pomisliti da bas volim album mutter
Herr_Wolf Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ja dodajem 'Wolt Ihr Das Bett In Flammen Sehen' i 'Sensucht'! Ajde Gargamele, mozes ti to!!! Jos samo da nadjemo klavijaturistu...
imaginos Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Ajde Gargamele, mozes ti to!!! sramota me, jako slabo "bubnjam" (znam dva najosnovnija ritma bez prelaza), pa cete mi se smejati i to nece ni na sta liciti. inace, poslednji put kad sam kao nesto sedeo za bubnjevima sa jednim bendom pre 5-6 godina, lik koji je pevao me je u toku pesme zajebavao da sam debeo. za trenutak mi se pomracio um (nakon 15ominutnog ponavljanja "de-be-li" na temu child in time) i hitnuo sam palicu prema coveku koji je nakon toga izgledao kao neudata indijika (tufna izmedju obrva).
überg33k Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 E, Rammsteinovci! Kako bi bilo da se okupimo, pa da probamo kako to sve izgleda. Mozemo da pokusamo sa jednom-dve probe bez klavijaturiste, cisto da vidimo kako to sve ide...
Morbid Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Trazi se vokal za Blues bend ! Hitno ! Cimati na pp ili mail !
Morbid Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Trazi se Bubnjar za Death metal bend ! Hitno ! NAJHITNIJE ! Sve dalje informacije mozete dobiti na pp ili mail ! HITNO !!! Potrebno osnovno znanje sviranja Death bubnja i da ima duplu bas pedalu !
John Frusciante Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 E, Rammsteinovci! Kako bi bilo da se okupimo, pa da probamo kako to sve izgleda. Mozemo da pokusamo sa jednom-dve probe bez klavijaturiste, cisto da vidimo kako to sve ide... vazi se ..evo ja sam idalje da sviram tu gitaru ali videcemo .. mozda budem suvishe losh ... ali opet ..to je samo ritam ..mogu li nesto da zajebem? salim se naravno ..ajde se nadjemo negde i dogovorimo za probu
mR. MiNJa SuBBotta Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 E ovako ovde je u pitanju bend po imenu ClifF,koji je konacno odlucio da nadje nekog ko zna da peva! Dakle stvarno,ako ima neko ko je zainteresovan i koji bi bio voljan da dolazi na probe neka se javi na pp ili na kontakt email [email protected] Napomena: U pitanju su autorske stvari koje su u trash,heavy fazonu sa blagim dodacima new wave-a..nishta preterano.. Pa aj sad!
überg33k Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 RAMMSTEIN TRIBUTE! Aj ovako, da se dogovorimo da se vidimo, recimo za vikend, pa da organizujumo studio/mesto za probe za sledecu nedelju. OK?
John Frusciante Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 VAZI SE!!! .. ZNACI ... AJDE .. OVI KOJI ZELE DA SVIRAJU ... Odma recite mesto .. gde i sta.. i nadjemo se... zakazemo probu i do muda
überg33k Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Subota, 20:00, kod sata na Trgu, dogovoricemo se za prepoznavanje!
Guest Egoaltruista Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Ja sviram klavijature, ne sviram nista od Rammsteina al mi ne treba puno vremena da naucim par stvari. I jos jedna stvarcica... nemam instrument.
überg33k Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Ja sviram klavijature, ne sviram nista od Rammsteina al mi ne treba puno vremena da naucim par stvari. I jos jedna stvarcica... nemam instrument. Heh... aj pojavi se i ti na okupljanju u subotu pa cemo se dogovoriti...
Shores Of Antartica Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 RAMMSTEIN TRIBUTE! Aj ovako, da se dogovorimo da se vidimo, recimo za vikend, pa da organizujumo studio/mesto za probe za sledecu nedelju. OK? Ovo ce biti zanimljivo,moracu da dodjem da gledam (necu da pevam ni sviram,nisam ljubitelj industrial-a).
John Frusciante Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ok vazi se .... znaci subota 5. kod sata 20h .. dolazim ... ko jos dolazi ?
John Frusciante Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ) e ..uzmi shibni pp her wulfu i ko se jos bio javio ..pa da vidimo ..da li mozemo nesto...
Guest Egoaltruista Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 E ja ne znam zašto bih dolazio, vi se dogovorite pa javite što je bilo...
autor Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 bend iz Beograda trazi: basistu solo gitaristu autorski rad. muzika: pank, rok, grandz... uslovi: iskustvo, talenat. ko misli da je dobar, neka se javi, pa cemo se dogovoriti za probu. [email protected]
John Frusciante Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 ok bend popunjen tj Rammstein tribute bend Treba nam jos i pevac )) Znaci neko ko moze da peva Nemacki!!!! Saljite mi pp ili me zovite na mob ... isti ga mozete dobiti na pp ))
Shores Of Antartica Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 ok bend popunjen tj Rammstein tribute bend Treba nam jos i pevac )) Znaci neko ko moze da peva Nemacki!!!! Saljite mi pp ili me zovite na mob ... isti ga mozete dobiti na pp )) Ja znam odlicno nemacki ali rammstein mi nije u krvi.
John Frusciante Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 Nista onda .. idalje trazimo pevaca...
Recommended Posts