John Frusciante Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 pa jebiga .. sta da vam kazem ... malo vishe cirkajte i pushite ))
Lord Of Dissipation Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 pa jebiga .. sta da vam kazem ... malo vishe cirkajte i pushite )) ...i imacete glas kao Luis Armstrong... ... ...a on, kao sto znamo ni u jednom delu svoje karijere nije stigao da se prikljuci rammstein-u
Belphegor Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 ...i imacete glas kao Luis Armstrong... ... ...a on, kao sto znamo ni u jednom delu svoje karijere nije stigao da se prikljuci rammstein-u Izuzev onog skandala u hotelu Hilton '68
Vukica Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 BUBNJAR I BASISTA potrebni black metal bendu iz Beograda. Pesme su na srpskom. Za bubnjara dupla pedala nije neophodna.
BogOtac Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Basista voljan za saradnju. 063/8-252-141 Ne koristim pp.
StRatO Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Basista voljan za saradnju. 063/8-252-141 Ne koristim pp. zavisi sta se svira???
Danny Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Hard rock bend trazi bubnjara i klavijaturistu. Obavezno moraju da imaju svoju opremu i da su ozbiljni probe bi se odrzavale vikendom u Pancevu. Javite mi se preko pp Bend je imao vec dosta svirki a jos ih je u planu.
John Frusciante Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 I shta bi sa Rammstein tribute? Pa eto .napravili smo rammstein tribute bend .. mozes ispod videti naziv benda )
John Frusciante Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Zajebancija ili for real?! @azza Ako pitas za rammstein tibute .. onda odgovor je : for REAL ... ako ne .. brisi ovaj spam
Sinstrel Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 (edited) Da tebe pitam. Pa svper ako je tako! Ko svira, koje pesme svirate? Vi ste prvi tribute bend koji me zanima da cujem! Edited March 8, 2005 by AzzA
Џрк Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Stvar je sledeca: Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer Kreator ... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
John Frusciante Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Da tebe pitam. Pa svper ako je tako! Ko svira, koje pesme svirate? Vi ste prvi tribute bend koji me zanima da cujem! Drago mi je da neko zeli da nas cuje Listu cu da napishem posle prve probe Pesme koje radimo su sledece: Rammstein - Asche zu Asche Rammstein - Der Meister Rammstein - Du riechst so gut Rammstein - Laichzeit Rammstein - Rammstein Rammstein - Tier Rammstein - Seemann Rammstein - Eifersucht Rammstein - Engel Rammstein - Weisses Fleisch ... mozda ubacimo jos nesto ... prvo ovo vezbamo ..
StRatO Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Drago mi je da neko zeli da nas cuje Listu cu da napishem posle prve probe Pesme koje radimo su sledece: Rammstein - Asche zu Asche Rammstein - Der Meister Rammstein - Du riechst so gut Rammstein - Laichzeit Rammstein - Rammstein Rammstein - Tier Rammstein - Seemann Rammstein - Eifersucht Rammstein - Engel Rammstein - Weisses Fleisch ... mozda ubacimo jos nesto ... prvo ovo vezbamo .. bezveze... no dobro i to mara neko da radi...
Acid Rain Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 BEND ACID RAIN TRAZI KLAVIJATURISTU!!! Zainteresovani se mogu javiti na pp ili na [email protected]
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Bend iz Beograda/Zemuna Nu-Thrash-i-jos-bog-te-pita-sta orijentacije trazi gitaristu.. ne mora da bude neki jebac majke sto se tice sviranja, (mada nije na odmet) ali se trazi kreativnost i ideje za autorske pesme.. mi smo zajedno oko 3 godine i jebEno smo ozbiljni po pitanju benda. (samo benda) uzgred sviramo i gomilu obrada od Machine Head, MuDvAyNe, KoRn, Fear Factory, SLAYER, Deftones, Shadows Fall i da ne nabrajam dalje.... moze na pp
autor Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 jos jednom: trazi se ozbiljan BASISTA SOLO GITARISTA za alternativni rok bend. autorski rad. [email protected]
Pringler Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Aj neka se javi neko za tribute to accept.
ChristianWoman Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 pevam scream/growl/clean vokale..po mogucjstvu black a moze i ostalo(shto zahteva takve vokale)Skidam COF,Theatres des vampires... LUCIFERIA
Recommended Posts