Prinzessin Tinea Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 (edited) E ovako... Jedan hard-rock bend trazi pevacha, ali do yaya hitno. Posto sam ja ovde jedina registrovana, trazim umesto njih tj. cinim im uslugu Likovi sviraju Deep purple i Black sabbath, do jaja sviraju i imace uskoro svirku... Ako neko hotje da peva sa njima, neka se meni javi na PP i vec mogao bi da dodje na probu u subotu 26.03. Jedino sto zahtevaju je da voli Deep purple (znachi i da zna textove ) i da ne bude stariji od 85. godista. ko hoce nek se javi najkasnije do subote. Pozz! Edited March 23, 2005 by Tinea
ChristianWoman Posted March 23, 2005 Report Posted March 23, 2005 (edited) Jel gotivis HIM? ma ne mogu da podnesem ishta shto je povezano sa njima.. offcourse I do.. inache,osoba koja bi pevala u bendu je moja sestra.. Edited March 23, 2005 by ChristianWoman
*nitro* Posted March 24, 2005 Report Posted March 24, 2005 jel bi pravio neko tribute to R.A.T.M? .... jedino sto ce biti teze da se nadej je pevac i efekti za dzitru
Vukica Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Bubnjar potreban Black metal bendu iz Beograda (prisutni uticaji drugih pravaca).Autorske pesme na srpskom jeziku. Dupla pedala nije neophodna, al' je neophodna ozbiljnost u radu. [email protected]
Џрк Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 Stvar je sledeca: Trazi se bubnjar za thrash/death Metal. -Znaci: Death! Exodus Slayer ... -naravno,i Death Metal... -probe bi bile jednom nedeljno -dupla bas pedala je vrlo pozeljna,ako ne i obavezna! -Beograd,ali i okolina dolaze u obzir KONTAKT: 064/21-82-054 -i da,ne nameravamo samo da sviramo obrade doveka,vec kasnije da przimo i autorske stvari -Slava Chuck-u (R.I.P) -THRASH 'TILL DEATH !!!
Herr_Wolf Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 ma ne mogu da podnesem ishta shto je povezano sa njima.. offcourse I do.. inache,osoba koja bi pevala u bendu je moja sestra.. Pa ono... jel ona onda gotivi HIM?
Public Animal no. 1 Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Zeli lli neko ovde da svira muziku, ili samo da nervira mame i tate sa tim kvazi satanistickim "himnama".
mia Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 treba mi basista sa dubokim glasom, da zna da peva... radi se goth, doom i sl. 0637663730 ili pm
Uros Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 JOS DA SI NAPISALA DA TREBA DA BUDE I LEP - PA DA SKONTAM KAKO SAM IDEALAN ZA TAJ TVOJ(?) GOTH/DOOM BEND!
StRatO Posted March 28, 2005 Report Posted March 28, 2005 (edited) treba mi basista sa dubokim glasom, da zna da peva... radi se goth, doom i sl. 0637663730 ili pm Edited March 28, 2005 by StRatO
3MAJ Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 mozhda trazhi da PEVA bass a ne da svira hehehe
Prinzessin Tinea Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 basista sa dubokim glasom... ali mozda neko trazi da basista peva kao onaj klosar iz Interfector-a. Ne bi ja da se okusam u tome, ali imam dubok glas kad hotju da ga imam- za tenor shalim se, ako nekom treba sopran, nek' mi se javi @3MAJ- sretjo, vratio si se
StRatO Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 (edited) mozhda trazhi da PEVA bass a ne da svira hehehe ihhh... zamisli... svira i peva.. deces bolje.... .... samo jedina mana sto ponekad i prdi.... Edited March 30, 2005 by StRatO
Prinzessin Tinea Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 ako nekom treba sopran, nek' mi se javi da li sam ja normalna???
mia Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 (edited) jebiga, jel' tolika umetnost svirati i pevati u isto vreme...? i ne treba mi za pesmu na uvce, vec za drugi glas iliti pratece vokale...ponegde za growl, ponegde za duet..... i,da,po mogucjustvu lep basista jebem vas, javite se, takvi postoje samo u virtuelnom svetu.... Edited March 31, 2005 by mia
Prinzessin Tinea Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 i,da,po mogucjustvu lep basista e pa sad... ma to netje Stratu da odvuce od svega...
StRatO Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 e pa sad... ma to netje Stratu da odvuce od svega... jbg... neispunjavam uslov (2/3).. jesam lep.. sviram bass... ali pevanje.... pa ako je toliko hica ja mogu da vam pomognem.. ali bolje da onda nadjete jos i praeci vokal...
Prinzessin Tinea Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 (edited) jesam lep.. sviram bass... ali pevanje.... lep si svojoj devojchici... a ne znam za ostale shalim se, ma dobar si ti... ali si narcis Edited April 1, 2005 by Tinea
Herr_Wolf Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 jebiga, jel' tolika umetnost svirati i pevati u isto vreme...? Da, zapravo zajebano je drzati ritam i pevati melodiju u isto vreme (nije bitno kakav glas imao). i ne treba mi za pesmu na uvce, vec za drugi glas iliti pratece vokale...ponegde za growl, ponegde za duet..... Ali stvarno je lakse da nadjes odvojeno basistu i nekog nadobudnog lika koji ce da se tripuje da zna da peva. A plus probe ce ispadati jeftinije jer ce bend imati vise clanova. i,da,po mogucjustvu lep basista Ma to se podrazumeva jebem vas, javite se, takvi postoje samo u virtuelnom svetu.... A cak ni uz pretnju sexom neces naci to sto ti treba + sto tebi treba basista gothichar, a to jos vise suzava ionako uzak izbor
Шарки Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Hoću ja da sviram imam bariton ali ne mogu jer nisam lep i imam kratku kosu
la strega Lucia Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 jbg... neispunjavam uslov (2/3).. jesam lep.. sviram bass... ali pevanje.... pa ako je toliko hica ja mogu da vam pomognem.. ali bolje da onda nadjete jos i praeci vokal... Uh, brate, treba nama basista! Ne mora da bude lep, ni da zna da peva (tu samo vokal zna da prva), ali bi trebalo da zna da svira! Zezam se naravno, ali nama stvarno treba basistaaaaa!!!
Fiery Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Da, zapravo zajebano je drzati ritam i pevati melodiju u isto vreme (nije bitno kakav glas imao). Cu', ima ljudi kojima je lakse da sviraju kad pevaju istovremeno. Al' sto je uzbudljivo pevati i svirati bubanj...
Millosh_024 Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Kao Roger Taylor iz Queen kada peva "I'm in love with my car" i svira bubnjeve. E,u Black Metalu bi voleo da neki bubnjar svira i peva u isto vreme.
Mikkah_Pickkah Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Pa ono... jel ona onda gotivi HIM? Gotivi Nisam JA ta sestra, ali zato volim da odgovaram kad me niko nista ne pita Ne, ozbiljno, voli HIM, ali joj je specijalnost skrimovanje i grolovanje A sto pitas?
Recommended Posts