Morello Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Cu', ima ljudi kojima je lakse da sviraju kad pevaju istovremeno. Al' sto je uzbudljivo pevati i svirati bubanj... Uanienatuienatriienaforiena....
StRatO Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Uh, brate, treba nama basista! Ne mora da bude lep, ni da zna da peva (tu samo vokal zna da prva), ali bi trebalo da zna da svira! Zezam se naravno, ali nama stvarno treba basistaaaaa!!! sta svirate?????
mR. MiNJa SuBBotta Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Bend iz Beograda/Zemuna Nu-Thrash-i-jos-bog-te-pita-sta orijentacije trazi gitaristu.. ne mora da bude neki jebac majke sto se tice sviranja, (mada nije na odmet) ali se trazi kreativnost i ideje za autorske pesme.. mi smo zajedno oko 3 godine i jebEno smo ozbiljni po pitanju benda. (samo benda) uzgred sviramo i gomilu obrada od Machine Head, MuDvAyNe, KoRn, Fear Factory, SLAYER, Deftones, Shadows Fall i da ne nabrajam dalje.... moze na pp ovo jos vazi ..i da - bilo bi ok da neko malo sredi ovu temu jer ide 1 oglas na 5 strana spama
Herr_Wolf Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Cu', ima ljudi kojima je lakse da sviraju kad pevaju istovremeno. Al' sto je uzbudljivo pevati i svirati bubanj... Kad se rade dva posla odjednom obicno se ne radi nijedan kako treba A jedan je Abonos Sto se tice moderisanja, ne mogu da brisem sve osim oglasa, ponavljajte se sa oglasima s' vremena na vreme, sta da vam radim.
StRatO Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Kad se rade dva posla odjednom obicno se ne radi nijedan kako treba A jedan je Abonos Sto se tice moderisanja, ne mogu da brisem sve osim oglasa, ponavljajte se sa oglasima s' vremena na vreme, sta da vam radim. da.. bre... ne bi bilo to to...
autor Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 trazimo dobrog BASISTU za alternativni rok bend. autorski rad. viktor 063/881-6696 ili [email protected]
mia Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 ne znam...meni je svejedno da li sviram i pevam ili stvari radim odvojeno... @strato , nije neka hicja , nego vec neko vreme odugovlacimo zbog klavijaturiste....pa mi je to vise dosadilo... a i ne znam koliko bi vama , oooo veliki zicani mudraci , odgovaralo da svirate sa nama , jer smo uglavnom klinci, za sada sam ja najstarija, mada mislim da ce bubnjar da nas zajebe....
StRatO Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 (edited) ne znam...meni je svejedno da li sviram i pevam ili stvari radim odvojeno... @strato , nije neka hicja , nego vec neko vreme odugovlacimo zbog klavijaturiste....pa mi je to vise dosadilo... a i ne znam koliko bi vama , oooo veliki zicani mudraci , odgovaralo da svirate sa nama , jer smo uglavnom klinci, za sada sam ja najstarija, mada mislim da ce bubnjar da nas zajebe.... ok ti javi ako ti treba pomoc... pa se vidimo!!!! Edited April 3, 2005 by StRatO
Herr_Wolf Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 ne znam...meni je svejedno da li sviram i pevam ili stvari radim odvojeno... Verovatno ne radis nista od toga kako valja ni odvojeno a i ne znam koliko bi vama , oooo veliki zicani mudraci , odgovaralo da svirate sa nama , jer smo uglavnom klinci, za sada sam ja najstarija, mada mislim da ce bubnjar da nas zajebe.... Ma do jaja je svirati sa klincima, glumis autoritet i mozes puno da im kenjas, a i kad zajebes mozes da ih hvatas na neiskustvo i da ih ubedis da su u stvari svi ostali zajebali
Fiery Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Uanienatuienatriienaforiena.... Ja vise volim po naski jenaiedvaaietriaiecetaie..., ali u svakom slucaju, ne znam da li bi i ostali shvatili sva duboka znacenja tog teksta
mia Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Verovatno ne radis nista od toga kako valja ni odvojeno Ma do jaja je svirati sa klincima, glumis autoritet i mozes puno da im kenjas, a i kad zajebes mozes da ih hvatas na neiskustvo i da ih ubedis da su u stvari svi ostali zajebali em sto ovde samo pevam, em su od mene mladji godinu .... i nije neka razlika....a, uostalom, the face of the band is vrance strato, ocima ne kruzi ti!
Guest Reaper Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Potreban klavijaturista / klavijaturistkinja za Goth-Doom band. Zainteresovani nek se jave na [email protected] ili PP
Prinzessin Tinea Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Potreban klavijaturista / klavijaturistkinja za Goth-Doom band. Hm.... mislim da bi mogla da ti preporucim ortaka... Shto li ne vidoh ovo ranije p.s. ja inace sviram klavijature..
SlavicForest Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Uh, brate, treba nama basista! Ne mora da bude lep, ni da zna da peva (tu samo vokal zna da prva), ali bi trebalo da zna da svira! Zezam se naravno, ali nama stvarno treba basistaaaaa!!! Mislim da im ne treba vise, ali nisam sigurna (odes iz BG-a na 3 dana i sve se promeni).
[retardus] Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 @Herr_Wolf U pravu si jeste zajebano drzhati ritam i pevatti, meni ne uspeva uopste
Prinzessin Tinea Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 (edited) Ljudi.... imam nesto za vas! Moji ortaci HITNO trebaju basistu! Sviraju pretezno Deep purple i nesto malo Black Sabbath. Ja sam inace sa njima svirala nesto kratko ali to nije bitno. Bice uskoro svirka pa ako neko hotje da se barem pozanima neka se javi na 0642770324. Naravno recite, molim vas da je ovo preko mene, jer da nebi bilo zabune... Pozdrav i javite se! Edited April 13, 2005 by Tinea
ChristianWoman Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Pa ono... jel ona onda gotivi HIM? GOTIVI...offcourse
BOGOVI_ZAO Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Bend iz Beograda/Zemuna Nu-Thrash-i-jos-bog-te-pita-sta orijentacije trazi gitaristu.. ne mora da bude neki jebac majke sto se tice sviranja, (mada nije na odmet) ali se trazi kreativnost i ideje za autorske pesme.. mi smo zajedno oko 3 godine i jebEno smo ozbiljni po pitanju benda. (samo benda) uzgred sviramo i gomilu obrada od Machine Head, MuDvAyNe, KoRn, Fear Factory, SLAYER, Deftones, Shadows Fall i da ne nabrajam dalje.... moze na pp a moze i na fon: kosta:064/2219-157 chili:064/223-8082 dule:064/16-99-376
Uros Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 INTERESUJE ME DA LI OVDE POSTOJI BUBNJAR KOJI JE RASPOLOZEN ZA SARADNJU? ILI BAREM NEKO KO POZNAJE TAKVOG BUBNJARA, A VOLJAN JE DA GLUMI KURIRA! ELEM, BUBNJAR BI TREBALO DA JE SIROKIH SHVATANJA I DA GOTIVI/SVIRA MESHUGGAH!!! A ZA OSTALO CEMO SE DOGOVORITI! CIM NA PP POZZ SVIMA
autor Posted April 16, 2005 Report Posted April 16, 2005 autorski bend iz Beograda trazi dobrog BASISTU muzika: alternativni rok [email protected] ili na 063/881-6696
Џрк Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 ' date='7. 4. 2005, 16:33'] @Herr_Wolf U pravu si jeste zajebano drzhati ritam i pevatti, meni ne uspeva uopste posludsaj i pogledaj certe od deatha pa ces malo provaliti....Jeste tesko ali je fora da sve usporis do maximuma,i sviranje i pevanje,tako reci da razlozis,i da nadjes(da se tako izrazim) neke "referentne tacke".toliko
Џрк Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 (edited) trazi se bubnjar koji STVARNO ima duplu i moze i hoce da svira Death Metal(Death,Carcass,mozda i Cynic kasnije,i tako te stvari)>ima li koga???Timbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer Kontakt na pp ili 064/21-82-054 Edited April 18, 2005 by Heavy jerk
Uros Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 OVA TEMA BOLJE DA SE ZOVE: "POTRAZNJA BUBNJARA"!!
StRatO Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 OVA TEMA BOLJE DA SE ZOVE: "POTRAZNJA BUBNJARA"!! + BASSISTA...
Recommended Posts