Fiery Posted April 18, 2005 Report Posted April 18, 2005 INTERESUJE ME DA LI OVDE POSTOJI BUBNJAR KOJI JE RASPOLOZEN ZA SARADNJU? ILI BAREM NEKO KO POZNAJE TAKVOG BUBNJARA, A VOLJAN JE DA GLUMI KURIRA! ELEM, BUBNJAR BI TREBALO DA JE SIROKIH SHVATANJA I DA GOTIVI/SVIRA MESHUGGAH!!! A ZA OSTALO CEMO SE DOGOVORITI! CIM NA PP POZZ SVIMA Nisi probao da cimas Jekija?
Imenjak Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Ja vise volim po naski jenaiedvaaietriaiecetaie..., ali u svakom slucaju, ne znam da li bi i ostali shvatili sva duboka znacenja tog teksta s'vaceni ste, bubnjaristi...
Imenjak Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 OVA TEMA BOLJE DA SE ZOVE: "POTRAZNJA BUBNJARA"!! ali sa stvarnom duplom! ja cu uskoro imati dva takva primerka, ali do toga "uskoro" imam samo jednog ))
Froiibaad Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 a ja od komshe pravim bubnjara - josh samo i muzicki ukus da mu promenim ali ide nabolje - poceo je da slusha RHCP
Uros Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 @Fiery JESAM ALI ON IMA PREVISHE BENDOVA... @Froiibaad A STA JE INACE SLUSAO?
StRatO Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 a ja od komshe pravim bubnjara - josh samo i muzicki ukus da mu promenim ali ide nabolje - poceo je da slusha RHCP rhcp..... isuse hriste sta god da je slusao mora da je bolje....
StRatO Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ne prdi...Flea je odlican basista ko je pominjao upste njega????
Mr. Smarty Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Jebiga rekao si rhcp= a Flea je njihov basadzija koliko znam
StRatO Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Jebiga rekao si rhcp= a Flea je njihov basadzija koliko znam pa da.. ali nisam rekao i da je flea....
Imenjak Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ljudi.... imam nesto za vas! Moji ortaci HITNO trebaju basistu! Sviraju pretezno Deep purple i nesto malo Black Sabbath. Ja sam inace sa njima svirala nesto kratko ali to nije bitno. Bice uskoro svirka pa ako neko hotje da se barem pozanima neka se javi na 0642770324. Naravno recite, molim vas da je ovo preko mene, jer da nebi bilo zabune... Pozdrav i javite se! Jeboteeeee....koji je taj Koverdejl gay... ako je to on na slici...
StRatO Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 (edited) Jeboteeeee....koji je taj Koverdejl gay... ako je to on na slici... to sam i ja reko... da nije musko (sto opet ne znam).. bila bi dojaja riba.. ili pak da nepise dole u potpisu.. Edited April 20, 2005 by StRatO
Mr. Smarty Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 pa da.. ali nisam rekao i da je flea.... Ok onda BTW...Coverdale je stvarno gay
zile_kondic Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Znate u cemu je problem sa NS bendovima...toliko su umishleni da dobro sviraju i da im nista ne fali, tako da recimo nemaju dvoje gitarista i sviraju neke pesme koje se sviraju sa dve gitare i misle da zvuce dobro...Evo ja se razjebavam pokusavajuci da nadjem neki bend, da sklopim nesto, neku prog-power-alternativu...ali brate svi oce da sviraju glupi HC...to i moja mladja sestra moze da svira...da ne slusa Jelenu Karleushu... Da ne pominjem NS bubnjare...oni su toliko ufurani da nema teorije da oni sviraju sa nekim bendom koji je tek poceo...imaju onaj stav: nas je malo ko jebe novoformirane bendove, trazice mene neki bolji bend...i tako jebada sa nalazenjem bendova u NS se nastavlja...To kazem iz licnog iskustva... Ako ima neko iz NS raspolozen da radi autorske pesme, cak ni pravac nije bitan...OCU DA SVIIIRAAAM!!! Iskustvo nije neophodno, nemam ga ni ja , svirao sam kratko sa jednim bendom a onda sam popizdio jer su hteli da predju na pop rok... \ Ako neko hoce da mi pise, neka pishe na [email protected] ili neka opali PP...Pozdrav
zile_kondic Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Coverdale je... Prelep Coverdale je mator... ali je stvarno pevac ipo... P.S. Lood ti je avatar...hehehe
BigNotBen Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Coverdale je... Prelep Coverdale-u samo sise fale da bi bio 100% žensko
Prinzessin Tinea Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Coverdale-u samo sise fale da bi bio 100% žensko ne fale mu sise.... ima on dupe jao, gde si nasao Yamba taj mali sjatki ljubichasti...
BigNotBen Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 ne fale mu sise.... ima on dupe jao, gde si nasao Yamba taj mali sjatki ljubichasti... Dobro, dupe mu nisam baš zagledao. Jambu, nemam pojma, al imam i ovog:
- Σ - Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Znate u cemu je problem sa NS bendovima...toliko su umishleni da dobro sviraju i da im nista ne fali, tako da recimo nemaju dvoje gitarista i sviraju neke pesme koje se sviraju sa dve gitare i misle da zvuce dobro...Evo ja se razjebavam pokusavajuci da nadjem neki bend, da sklopim nesto, neku prog-power-alternativu...ali brate svi oce da sviraju glupi HC...to i moja mladja sestra moze da svira...da ne slusa Jelenu Karleushu... Da ne pominjem NS bubnjare...oni su toliko ufurani da nema teorije da oni sviraju sa nekim bendom koji je tek poceo...imaju onaj stav: nas je malo ko jebe novoformirane bendove, trazice mene neki bolji bend...i tako jebada sa nalazenjem bendova u NS se nastavlja...To kazem iz licnog iskustva... Ako ima neko iz NS raspolozen da radi autorske pesme, cak ni pravac nije bitan...OCU DA SVIIIRAAAM!!! Iskustvo nije neophodno, nemam ga ni ja , svirao sam kratko sa jednim bendom a onda sam popizdio jer su hteli da predju na pop rok... \ Ako neko hoce da mi pise, neka pishe na [email protected] ili neka opali PP...Pozdrav Na koje to bendove mislis ? Koliko ja znam, NS je pun mladih bendova a tebe mozda nece jer lose sviras gitaru ili tako nesto...Kad sam ja bio mladi, nisam trazio bend vec sam seo i napravio ga. Cinjenica da su novosadski bubnjari isfurani nije tacna jer znam barem petnaest njih i uvek su spremni na saradnju...e sad ako ne mozes da zadovoljis njihove kriterijume onda sedi i vezbaj. Ili nadji nekog klinca drugara koji hoce da kupi bubanj i to ti je to.
autor Posted April 21, 2005 Report Posted April 21, 2005 autorski bend iz Beograda trazi dobrog BASISTU muzika: alternativni rok [email protected] ili na 063/881-6696
Troglavi Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 (edited) e ovako nu metal bend In Vitro trazi gitaristu tako tu negde oko dvadesete koji ima svoju opremu i najmanje godinu i po dana svirackog iskustva... orijentacija-godsmack, ill nino, korn, machine head, system of a down, headplate, mudvayne itd. radimo autorske, imamo dve obrade godsmack, dve ill nino, dve system of a down, jednu drowning pool, mada vremenom prelazimo na autorske koje kazu zvuche fino odradjujemo svirke i imamo ih nekoliko u planu... kontakt mob je 064/162-4031 kontakt mail je [email protected] pozzz Edited April 23, 2005 by Troglavi
Шарки Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 Jao,bre,da li nekome treba thrash ritmadžija!?!?!?!?! Ponude i prosidba na PP
1010011010 Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Vako Black Metal bendu trebao bi jedan bubnjar, rade se dobrim delom autorske stvari i svira se muzika tipa GraveWorma... Da po mogucstvu i da ima duplu pedalu, bilo bi lepo ali nije i obavezno.... Za sva pod pitanja i ponude ppishite me ...
Urfaust Posted April 24, 2005 Report Posted April 24, 2005 Black metal bendu potreban basista. Rade se autorske stvari, ima uticaja death metala. [email protected]
Recommended Posts