Duke Of Borca Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Bend ATP(Iced Earth tribute) trazi basistu, pozeljno je da vec zna neke stvari od iced-a, mada ne i neophodno kontakt na pp
StRatO Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Bend ATP(Iced Earth tribute) trazi basistu, pozeljno je da vec zna neke stvari od iced-a, mada ne i neophodno kontakt na pp evo mogu ja malo da sviram.. hehe... KUPUJEM PEVACA javite se...
Џрк Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Bend ATP(Iced Earth tribute) trazi basistu, pozeljno je da vec zna neke stvari od iced-a, mada ne i neophodno kontakt na pp sta bi sa dosadasnjim basistom? lik je dobro radio posao,bar na svirkama....
Duke Of Borca Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Po mom misljenju takodje, on je napustio nas... nista njemu ne fali
Џрк Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Po mom misljenju takodje, on je napustio nas... nista njemu ne fali ok...jbg,sta ces...zivot je kurva...
Heartless Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Traže se dovoljno hrabri, ludi i smeli gitarista i basista za bend koji bi svirao neki mix između Nu metala, NWOAHM, modernog Thrasha i Industriala. Ozbiljan autorski rad je u pitanju. Sviračko znanje sto veće to bolje. Podrazumeva se da imate svoj instrument. Javite se na PP, svima odgovaram!
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 i zato ga treba jebati da,jebesh zivot,teta smrta je bolja
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Prikljucila bih se metal bendu kao vokal, u obzir dolazi opersko/clean/normalno pevanje. Zainteresovani neka pisu na pm. Samo Beograd. ovo je zvucilo kao oglas za poslovnu pratnju joke
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 (edited) tu smo bubnjar ,solo gitarista i ja.trazi se basista za svirku death thrash orijentacije.sviraju se Death,Death,Death,Slayer i Metallica zakljucno sa and justice for all...i Kreator,i Kreator .mozda ce biti i morbid angel,exodus,pa i nesto drugo....thrash death ...kontakt na pm...ili na 064/21-82-054 ili 063/105-53-54 poz Edited September 30, 2005 by Heavy jerk
Fiery Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ok...jbg,sta ces...zivot je kurva... Nije, zivot je fina dama, ali ga ti tako zoves zato sto ti ne da picke
Џрк Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 Nije, zivot je fina dama, ali ga ti tako zoves zato sto ti ne da picke wtf
Kali Agna Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 ovo je zvucilo kao oglas za poslovnu pratnju joke E brate ajde odjebi, zao mi je sto tvoj ego ne moze da podnese zene u metalu Dakle, ako nekom treba vokal za heavy, power, opersko pevanje neka se javi, jos uvek sam na draftu
Џрк Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 E brate ajde odjebi, zao mi je sto tvoj ego ne moze da podnese zene u metalu Dakle, ako nekom treba vokal za heavy, power, opersko pevanje neka se javi, jos uvek sam na draftu ok,sta se odmah ljutish....boze...napisao sam "joke" oh...ta danasnja zenska omladina
хипербилирубинонемија Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 Potreban bubnjar za ozbiljan rad u black metal bendu.Za pocetak u planu obrade Dimmu Borgir,Borknagar,Vintersorg...Podrazumeva se i autorski rad. Kontakt:Nebojsa Telefon:063/8824391 ili 011/3320441
mia Posted October 1, 2005 Report Posted October 1, 2005 E brate ajde odjebi, zao mi je sto tvoj ego ne moze da podnese zene u metalu Dakle, ako nekom treba vokal za heavy, power, opersko pevanje neka se javi, jos uvek sam na draftu bolje sama osnuj bendicj, tesko da cjes naicji "na izvolte" spremne bendove, jer malo ko luduje za zenskim vokalom. a stvarno zvuci k'o oglas..... al bez ljutnje
Duke Of Borca Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 011/3320441 Kapiram da si borcanac
хипербилирубинонемија Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Kapiram da si borcanac Na krovu se dimnjak pusi, na tavanu meso susi, sa sam seljak u srcu i dusi... Kriv sam.Brate,mi se mozda i znamo...
Duke Of Borca Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Na krovu se dimnjak pusi, na tavanu meso susi, sa sam seljak u srcu i dusi... Kriv sam.Brate,mi se mozda i znamo... Moguce zavisi dal ti dunav redovno prolazi kroz kucu
WoI Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Moguce zavisi dal ti dunav redovno prolazi kroz kucu haha cewo, sta se zalis, ne moras da placas vodu vec samo skoknes u dunav da se plaknes
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 bolje sama osnuj bendicj, tesko da cjes naicji "na izvolte" spremne bendove, jer malo ko luduje za zenskim vokalom. a stvarno zvuci k'o oglas..... al bez ljutnje Pa stvarno me zanima kako bi ti bolje srochila oglas... jel treba mozda da stavim u P.S. - nije agencija za poslovnu pratnju? Ma daj... Kapiram da se ovde neki ljudi zezaju, ali ovo je ipak ozbiljna tema i zato sam morala onako da reagujem...
Џрк Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) Pa stvarno me zanima kako bi ti bolje srochila oglas... jel treba mozda da stavim u P.S. - nije agencija za poslovnu pratnju? Ma daj... Kapiram da se ovde neki ljudi zezaju, ali ovo je ipak ozbiljna tema i zato sam morala onako da reagujem... ok ne ljuti se...ja kad vredjam onda bash vredjam...ali za to treba da postoji debeo razlog....ql...btw taj nick "kali yuga"...jel to zato sto slusash grupu Agora? Edited October 3, 2005 by Heavy jerk
Џрк Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 (edited) josh jednom. TRAZI SE jelte,ded or alajv,basista za tribute to death prvenstveno a potom i ostali thrasheraj tipa slayer,kreator,sodom,rana metallica pa i death metal...stvarno smo ozbiljni,imamo solo,nema ispadanja iz ritma i ostalih sranja,isto se ocekuje i od basiste..znaci da moze da odsvira: Spirit Crusher Lack of Comprehension Philosopher Flesh and the Power it holds Epidemic...itd... u principu,mi vec znamo 10 i vishe pesama od death-a,tako da basista stvarno treba da se potrudi da nas stigne.i da je voljan da vezba konstantno imamo probe svake nedelje,stalan termin... Bg je u pitanju kontakt na pm ili na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh Edited October 3, 2005 by Heavy jerk
Recommended Posts