Secracon Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ..znaci da moze da odsvira: ... ... Philosopher ... ... Srećno sa ovim. Ovu pesmu još nikog nisam video da je skinuo u originalu, a svira je i kurta i murta. Malko zaebato dobiti one slajdove bez fretlesa, ali može da se izgrbavi nešto slično. Cheerz!
Kali Agna Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ok ne ljuti se...ja kad vredjam onda bash vredjam...ali za to treba da postoji debeo razlog....ql...btw taj nick "kali yuga"...jel to zato sto slusash grupu Agora? Ma opusteno, napravio si mi reklamu Ne, nick sam odabrala pre svega zbog znacenja, a ako vec detaljisemo, Therion je imao istoimenu pesmu
ba+a. Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 josh jednom. TRAZI SE jelte,ded or alajv,basista za tribute to death prvenstveno a potom i ostali thrasheraj tipa slayer,kreator,sodom,rana metallica pa i death metal...stvarno smo ozbiljni,imamo solo,nema ispadanja iz ritma i ostalih sranja,isto se ocekuje i od basiste..znaci da moze da odsvira: Spirit Crusher Lack of Comprehension Philosopher Flesh and the Power it holds Epidemic...itd... u principu,mi vec znamo 10 i vishe pesama od death-a,tako da basista stvarno treba da se potrudi da nas stigne.i da je voljan da vezba konstantno imamo probe svake nedelje,stalan termin... Bg je u pitanju kontakt na pm ili na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh Epidemic ?
Uros Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 (edited) KAPIRAM DA JE TAJ EPIDEMIC OD SLAYER-A!? EDIT: BTW, VEC POSTOJI JEDAN DEATH TRIBUTE BEND (OSIM AKO TO NIJE OVAJ KOJI TRAZI BASISTU )! PROBAJU U ONOM STUDIJU U SURCINU I NISU LOSI! Edited October 4, 2005 by Uros
LordHypnos Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ozbiljan DEATH METAL bend [floridske škole] iz Beograda, u potrazi je za muzičarima koji se solidno snalaze na sledećim instrumentima: 1.] bubnjevi [razume se da je nepohodno da muzičar/ka poseduje duplu bas pedalu], i 2.] gitara [pretežno ritam]. Četiri pesme [demo verzije] su snimljene i rad benda će se bazirati na autorskim stvarima. Sve ostale informacije na: 064/203-87-89 [boban].
хипербилирубинонемија Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Potreban bubnjar za ozbiljan rad u black metal bendu.Za pocetak u planu obrade Dimmu Borgir,Borknagar,Vintersorg...Podrazumeva se i autorski rad. Kontakt:Nebojsa Telefon:063/8824391 ili 011/3320441 Da ne zastari... Shtull!
Џрк Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 A chekaj, nasli ste bubnjara? Da. Jebe kevu.
Џрк Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Srećno sa ovim. Ovu pesmu još nikog nisam video da je skinuo u originalu, a svira je i kurta i murta. Malko zaebato dobiti one slajdove bez fretlesa, ali može da se izgrbavi nešto slično. Cheerz! zato i trazimo basistu cheerz!
Џрк Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Epidemic ? da,od slayera,napisao sam gore,kao i seasons....sviramo i kreator(za sada samo terrible certanity) i agent orange,zna se od koga...poz
NeSa Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 I meni je potreban jedan dobar basista za jebacki bend salu na stranu,treba da bude neki heavy...
Џрк Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) KAPIRAM DA JE TAJ EPIDEMIC OD SLAYER-A!? EDIT: BTW, VEC POSTOJI JEDAN DEATH TRIBUTE BEND (OSIM AKO TO NIJE OVAJ KOJI TRAZI BASISTU )! PROBAJU U ONOM STUDIJU U SURCINU I NISU LOSI! da imenjache,naravno,epidemic je slayerov .ima jos jedan tribute to death bend ,oni su pre par dana imali svirku...i bas mi je drago zbog toga...i mi imamo probe u surchinu,nedeljom.cheerz! Edited October 5, 2005 by Heavy jerk
Џрк Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma opusteno, napravio si mi reklamu Ne, nick sam odabrala pre svega zbog znacenja, a ako vec detaljisemo, Therion je imao istoimenu pesmu ma ok.....advertajzing bato
ba+a. Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 zato i trazimo basistu cheerz! Pa tesko da ces da nadjes basistu koji ce to u originalu da skine . Inace kolko sam primetio ovde se traze samo basisti i bunjari . Mogu ja da vam sviram bas, ako oces, ne sviram nista specilano al ono tresh i tako to znam. Agent Orange vec sviram sa jednim pacijentima(warrior of ice na pr.) .
Шарки Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Recite mi iskreno da li ovaj Warrior zna da ubode JEDNU pesmu na bubnju!?!?!?
Uros Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 MISLIS, ONO KAO, SEDI NA BUBNJU MI MU PUSTIMO NEKU PESMO A ON KAZE KOJA JE...? UHH... NE INE MI HUMOR, BICU GITARISTA!!! NARATOR: "...I TAKO ON ODLUCI DA ODE DA VEZBA...!" POZZ
ba+a. Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 (edited) Recite mi iskreno da li ovaj Warrior zna da ubode JEDNU pesmu na bubnju!?!?!? Pitanje ti je malo besmisleno, kad lepo sklopis recenicu, javi se . Inace ona pesma dijarea je do jaja. Edited October 5, 2005 by I am the black wizards
Џрк Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pa tesko da ces da nadjes basistu koji ce to u originalu da skine . Inace kolko sam primetio ovde se traze samo basisti i bunjari . Mogu ja da vam sviram bas, ako oces, ne sviram nista specilano al ono tresh i tako to znam. Agent Orange vec sviram sa jednim pacijentima(warrior of ice na pr.) . pazi,da li si ozbiljan?mislim,da li imas svoj bass,tj. na cemu da vezbas i tako to...? vezbanje je kljuch uspeha
Џрк Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Therion je imao istoimenu pesmu ima je i Agora.To je bend bubnjara Cynic-a
LordHypnos Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ozbiljan DEATH METAL bend [floridske škole] iz Beograda, u potrazi je za muzičarima koji se solidno snalaze na sledećim instrumentima: 1.] bubnjevi [razume se da je nepohodno da muzičar/ka poseduje duplu bas pedalu], i 2.] gitara [pretežno ritam]. Četiri pesme [demo verzije] su snimljene i rad benda će se bazirati na autorskim stvarima. Sve ostale informacije na: 064/203-87-89 [boban]. Budući da se za sada YUmetal pokazao kao vrlo korisno sredstvo javnog informisanja, citiram sopstvenu poruku u nadi da će se javiti makar jedan bubnjar... Takođe, postoji i bend koji se zove Kali Yuga. Živela japanska scena!!
Fiery Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pitanje ti je malo besmisleno, kad lepo sklopis recenicu, javi se . Ti si nasao da mu pricas
WoI Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Recite mi iskreno da li ovaj Warrior zna da ubode JEDNU pesmu na bubnju!?!?!? dudi ga smrade
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 6, 2005 Author Report Posted October 6, 2005 ima je i Agora.To je bend bubnjara Cynic-a Nisam imao pojma da je Ian Hayes svirao u Cynicu
Шарки Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pitanje je više nego jasno: Zna li ovaj dečkić išta da odsvira na bubnju ili se loži?
WoI Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Pitanje je više nego jasno: Zna li ovaj dečkić išta da odsvira na bubnju ili se loži? ucim pico polako ucim
Acid Rain Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 e' date='6. 10. 2005, 20:00'] Nisam imao pojma da je Ian Hayes svirao u Cynicu Smartass!
Recommended Posts