Џрк Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 e' date='6. 10. 2005, 19:00'] Nisam imao pojma da je Ian Hayes svirao u Cynicu mislio sam na rajnerta,onaj sa focusa.
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 7, 2005 Author Report Posted October 7, 2005 Ma znam, hteo sam da kazem da je Reinert svirao samo na albumu, a nije bio u postavi ni pre, a niti je sada (novi album izlazi za 2 meseca)...
Џрк Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 e' date='7. 10. 2005, 15:42'] Ma znam, hteo sam da kazem da je Reinert svirao samo na albumu, a nije bio u postavi ni pre, a niti je sada (novi album izlazi za 2 meseca)... nisam znao...nisam toliko upucen u agoru,imam samo album sa nekim klipovima rajnerta i onog indijca,sta li je.do jaja je to uradjeno,jer ima i biografija i sve...a kako sam cuo,cynove nove pesme su neki ambijentalni popitj
хипербилирубинонемија Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Potreban bubnjar za ozbiljan rad u black metal bendu.Za pocetak u planu obrade Dimmu Borgir,Borknagar,Vintersorg...Podrazumeva se i autorski rad. Kontakt:Nebojsa Telefon:063/8824391 ili 011/3320441 Keep Tryin'..............................................
Guest DragisaJankovic Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Gitarista trazi bend za saradnju. Posedujem svu propratnu opremu. Svirao sam u par bendova obrade od Iron Maiden-a, Guns and roses-a, Metalike , Nightwish-a .... za kontakt mi posaljite privatnu poruku ili sms na 063285386 POZDRAV SVIMA...
zile_kondic Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) Zasto se ne bi mi sa ovog foruma koji trazimo bend U NOVOM SADU, sastali i napravili neshto bre...nema smisla pokushavati drugachije. Koliko vidim ovde samo gitaristi traze angazman...ja poznajem josh par likova koji bi radili neshto...pa da vidimo moze li se nekako uklopiti bar jedan "projekt"... dojadilo mi je da sviram sam sa sobom... Ako nekog interesuje da se to odradi neka mi se javi pa da se dogovorimo... Zile 064/213-7938 Edited October 19, 2005 by zile_kondic
Prinzessin Tinea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 @off-ja sam cula malog Ivana kako svira bubnjeve... imao je probu pre nas... ja znam kako svira..
WoI Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 (edited) @off-ja sam cula malog Ivana kako svira bubnjeve... imao je probu pre nas... ja znam kako svira.. say something and you die Pa ja cu ti licno priznam da nemam pojma.Kako i da sviram nekako dobro kad kuci vezbam u vazduhu jebeno... Edited October 20, 2005 by Warrior Of Ice
Guest Philip Anselmo Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Hoću da pevam u Pantera tribute bendu... Ako nekom treba pevač za takav bend ili ako ima ljudi koji su zainteresovani da zajedno napravimo bend neka me kontaktiraju na [email protected] Pored Pantere dolaze u obzir i MachineHead, Kilswitch Engage, isl.
Guest DragisaJankovic Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Hard Rock bendu iz Beograda je potreban pevac/pevacica za ozbiljniji rad. Sviraju se obrade od Europe-a , Skorpionsa, Guns-a ZZTop ... Pa ko ima talenta neka mi posalje mail na [email protected] Pozdrav svima...
TarKalion Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ozbiljan tehnicki black metal bend sa vec gotovim i navezbanim pesmama trazi pevaca za stalno, koji ce za pratnju imati dve gitare, bass, bubanj i klavijature... Javite se ili na mailove: [email protected] [email protected] ili na telefone: 064/1699924 - Damyan 064/1163934 - Marko
Herr_Wolf Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Bendu Seljacka buna potreban vokal! Ko nije upucen, u pitanju je zajebantski bend, sviramo sve i svasta (u nekim okvirima metala, jel'da). Zajebantski ne podrazumeva neozbiljan, imamo 6 svojih stvari a sviramo jos i tri obrade (Nervozni postar, Green Jelly i Indira), trazi se u principu clean pevanje, kakvo god, samo da je u ritmu (i sa sto manje falshiranja).
Herr_Wolf Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 mogu ja...!? Ti mi delujes suvise ozbiljno ali ako stvarno zelis poslacu ti pp sa uputstvima...
zak Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 (edited) Nu Metal bend In Vitro trazi pevacha! Radimo autorske i sviramo obrade tipa Machine Head, Ill Nino, Godsmack i slicno Javite se na pp!!! Edited November 5, 2005 by zak
Џрк Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 josh jednom. TRAZI SE jelte,ded or alajv,basista za tribute to death prvenstveno a potom i ostali thrasheraj tipa slayer,kreator,sodom,rana metallica pa i death metal...stvarno smo ozbiljni,imamo solo,nema ispadanja iz ritma i ostalih sranja,isto se ocekuje i od basiste..znaci da moze da odsvira: Spirit Crusher Lack of Comprehension Philosopher Flesh and the Power it holds Epidemic...itd... u principu,mi vec znamo 10 i vishe pesama od death-a,tako da basista stvarno treba da se potrudi da nas stigne.i da je voljan da vezba konstantno imamo probe svake nedelje,stalan termin... Bg je u pitanju kontakt na pm ili na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh closed,,bar za sada .finito
Mixaylo Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Prog/melodic/death bendu (iz Beograda) potreban bubnjar i pevac... Postoji gotov autorski materijal... Potrebni ozbiljni ljudi... Uzori: In flames, Children of Bodom, Arch enemy, Dream T., Carcass... Kontakt: [email protected] ili na [email protected]
Uros Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ti mi delujes suvise ozbiljno ali ako stvarno zelis poslacu ti pp sa uputstvima... salji, salji, salji... (mb pivo!) kada budes cuo kako pevam shvatices koliko sam ozbiljan! salim se posalji ta uputstva!
Sinstrel Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Him_Wolf@ Uzimte Urosa za pevacha... necete se pokajati!
avenija Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Potrebni bubnjar klavijaturista i pevac za saradnju.Melodicni hard rock/progressive/heavy/power metal...
hidden Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 auh, ko ce da cita sve ovo...? elem, bend PUNISHED trazi basistu spremnog na ozbiljan rad, od opreme treba da ima minimum svoj bas i kabl ponude preko oficijelnog sajta benda
Herr_Wolf Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Him_Wolf@ Uzimte Urosa za pevacha... necete se pokajati! Fin je on momak, ali mislim da bismo ga mi samo sputavali... Cuo sam da gradi karijeru u Drakoniku To je isto razlog sto smo pustili sharkeya, chovek radi ozbiljan grandz i necemo da mu jos i mi stojimo na grbachi... Sta da kazem, mi smo face
Uros Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 (edited) ozbiljan grandz...?!? i mene se buna odrekla!! buuuaaa!!!!! edit: e, da, sta je to drakonik?!? Edited November 10, 2005 by Uros
Recommended Posts