Џрк Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 (edited) pa, kad razmislis o kolicini prosera u postu..... aha Pa ajde majke ti, navedi sta je u postu Lord Hypnos-a preoseravanje ??? Covek je lepo definisao pravac u kom bend hoce da ide. Nema nikakvog "prosera" niti ichega slicnog.Covek je lepo definisao,jer u Death Metalu postoji vise podpravaca - Getenburshka Shkola(svedski tip DM-a, melodija skoro podjednako zastupljena sa agresijom), Floridska Shkola(americki tip DM-a, vise se tezi brutalnosti), i kad se to kaze tacno se zna na sta se misli. Na tvoj post sam odreagovao jer mi je dosta vise takvog omalovazavanja medju ljudima, bez uvrede. Pa sta je trebao da kaze - "mi sviramo metal,ima li neko da svira sa nama"... Edited December 27, 2005 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Sta ona uopste radi na ovoj temi?!?! @mia Sviras, pevas...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 Warriore, prvi nauci da ostanes u ritmu haha brate drzim se ja. Al pazi kolko nam je prigustilo ak ce Bata da svira gitaru a Sodom Bas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) Ima li koga da je za nekakvo zezanje preko 'mreze'? What the fuck... Edited December 28, 2005 by Dersu Uzala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Sta ona uopste radi na ovoj temi?!?! @mia Sviras, pevas...??? Kolk'o znam, inace se bavi pevanjem ili tako nesto, ali bas mi nije jasno otkud odjednom toliko negativne energije i apsolutne netolerancije upucene svakoj vrsti ekstremnog metala (mozda i metala uopste?). Da l' je to ostavio neki death/black metalac, ili je otkrila kako je zanimljivo loziti masu po YuMu, ko ce ga znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Sta ona uopste radi na ovoj temi?!?! @mia Sviras, pevas...??? "mi sviramo metal,ima li neko da svira sa nama"... da, ali to nije bitno. slucajno sam svratila da vidim da li je drug ostavio post i onda sam videla floridsku skolu. ako ne razumes zasto mi je bilo smesno, onda nije ni vazno. death/black metalac srcolomaC ma, jok, glupo je loziti ljude na forumu, bolje na chatu... "mi sviramo metal,ima li neko da svira sa nama"... vel it dazn' saund tu bed... broj omalovazaca se mnozi ( a razmislite zasto).....bi ver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Ima li koga da je za nekakvo zezanje preko 'mreze'? What the fuck... Ono kao, kada postoji Cyber Sex zasto ne bi i Cyber Jam Session...?! Btw. ja sam za.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Youndivian Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Thrash-death-speed....nemojte vise da stvarate ovak'e bendove, molem vas. Gledaj ti svoja posla samo. Mi smo nas bend napravili odavno - ne pravimo ga sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) Trazi se gitarista za bend "Ljute Papprichice" , svirao bi se repertoar RHCP a akcenat bi bio na autoskom radu slicnog pravca...Znaci neki funk/rock...Iskustvo pozeljno,ozbiljnost obavezna..Zainteresovani neka me kontaktiraju na pp, ili mail : [email protected] ...Brzo odgovaram...Poz info o bendu : www.ljute-papprichice.co.sr Edited December 29, 2005 by Bole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 E, mrzi me vise da brisem, aj' budite dobri, nemojte se svadjati i nemojte da prosipate stvarno glupe fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 ja sam ozbiljno mislio!!! nije mi cak ni jasno kako si to uspeo negativno da skapiras?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted December 31, 2005 Report Share Posted December 31, 2005 (edited) Trazi se gitarista za bend "Ljute Papprichice" , svirao bi se repertoar RHCP a akcenat bi bio na autoskom radu slicnog pravca...Znaci neki funk/rock...Iskustvo pozeljno,ozbiljnost obavezna..Zainteresovani neka me kontaktiraju na pp, ili mail : [email protected] ...Brzo odgovaram...Poz info o bendu : www.ljute-papprichice.co.sr pa shta bi sa dzonsijem? poz Edited December 31, 2005 by Maiden_Hell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 ja sam ozbiljno mislio!!! nije mi cak ni jasno kako si to uspeo negativno da skapiras?! Nemam pojma o chemu si ti konkretno pricao, ali mislim da taj post nece nikom nedostajati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 (edited) pa shta bi sa dzonsijem? poz Biće da je cirkao do besvesti. Edited January 1, 2006 by sharkey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black~Cat Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Ako nekome treba pevačica za gothic/doom bend nek mi se slobodno javi, koji god stil pevanja da se traži. Sve informacije na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 A sta malo pre si odlucila pocnes da pevas? ili ti je to novogodisnja odluka?? Zasto jednostavno, ako si kvalitetan vokal, sama ne sklopis band i budes frontwoman? Jer ipak pises tekstove, jos ako znas i da pevas mozes sama lako da vodis band. Probaj prvo sa nekim ortacima iz kraja. Pa ako ti ide ok skupi sto bolje ljude i muzicare mozes. Good luck. U'll need it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black~Cat Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 A sta malo pre si odlucila pocnes da pevas? ili ti je to novogodisnja odluka?? Zasto jednostavno, ako si kvalitetan vokal, sama ne sklopis band i budes frontwoman? Jer ipak pises tekstove, jos ako znas i da pevas mozes sama lako da vodis band. Probaj prvo sa nekim ortacima iz kraja. Pa ako ti ide ok skupi sto bolje ljude i muzicare mozes. Good luck. U'll need it. Pevam ja već jedno 2 godine... Aktivno u profesionalnom horu jedno 9 meseci. Ovde postavljam poruku jer nikako da sama sklopim bend, pa ako je nekome usput da otkrije moj talenat, nek izvoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Evo meni treba jedno 6 riba za gothic doom projekat: "Moje selo lepše od Pariza!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzimi Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Grupa All My Sins trazi bubnjara ili bubnjarku od 17god pa na vise. Prednost imaju oni koji imaju svoj dobos i duplu bas pedalu,jos bolje ako neko ima svoj bubanj. Bitno je to da bubnjar/ka voli da lupa sve ritmove,da nisu ograbiceni sto se tice ritmova. Svi zainteresovani mogu zvati na 013/370826 i 063/293390-Marko Pisati na [email protected] Ili na pp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Sto je bitan dobos? A stvarno jos nisam cuo da neko kaze "E taj ritam necu da sviram" Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCTOJA Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 bend Disciples trazi pevaca-grlatu osobu koja zna svakakve zvuke da proizvodi uticaji su Slayer, The Dillinger Escape Plan, Machine Head, Meshuggah, Chimaira, nwoahm, Mudvayne, Mr. Bungle, Cannibal Corpse, Star Wars ... (dodajte po zelji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzimi Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Fiery,dobos je bitan zato sto mi imamo nas bubanj,(u krs stanju,ali za probe dobar), samo nam fali dobos i bas pedala. -A stvarno jos nisam cuo da neko kaze "E taj ritam necu da sviram"-ovo je razlog zasto menjamo bubnjara,tj. sam se ponudio da vise ne svira iako je sa nama od pocetka u bendu,vise je voleo da lupa pankericu nego keca uvek smo ga na silu terali da lupa kec. Ja mislim da sam ti lepo objasnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za gothic/doom bend. Zahtev: da ima svoj instrument. Rade se autorske stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Sto je bitan dobos? A stvarno jos nisam cuo da neko kaze "E taj ritam necu da sviram" Brate, verovao ili ne, ja sam čuo ovo je razlog zasto menjamo bubnjara,tj. sam se ponudio da vise ne svira iako je sa nama od pocetka u bendu,vise je voleo da lupa pankericu nego keca uvek smo ga na silu terali da lupa kec. O bože Čuo sam da neko ode jer mu se ne sviđa muzika ali zato što mora da svira ritam koji ne voli, e to je carski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest حسين Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Brate, verovao ili ne, ja sam čuo same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts