Fiery Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Fiery,dobos je bitan zato sto mi imamo nas bubanj,(u krs stanju,ali za probe dobar), samo nam fali dobos i bas pedala. -A stvarno jos nisam cuo da neko kaze "E taj ritam necu da sviram"-ovo je razlog zasto menjamo bubnjara,tj. sam se ponudio da vise ne svira iako je sa nama od pocetka u bendu,vise je voleo da lupa pankericu nego keca uvek smo ga na silu terali da lupa kec. Ja mislim da sam ti lepo objasnio. Jesi, hvala. I dalje mi je smesno da ljudi vrse selekciju ritmova koje hoce i nece da sviraju, ali dobro, ima svakakvih. Mada, kad je kecina (pogotovu brza) u pitanju, verujem da stvarno moze da dosadi, jos ako nije nesto sto taj bubnjar moze s lakocom da svira. Dusane, kakvi su ritmovi bili u pitanju u tvom iskustvu?
Dzimi Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Jesi, hvala. I dalje mi je smesno da ljudi vrse selekciju ritmova koje hoce i nece da sviraju, ali dobro, ima svakakvih. Mada, kad je kecina (pogotovu brza) u pitanju, verujem da stvarno moze da dosadi, jos ako nije nesto sto taj bubnjar moze s lakocom da svira. Dusane, kakvi su ritmovi bili u pitanju u tvom iskustvu? Fiery,ako si ti bibnjar koji moze da lupa kec bez problema,ti si onda nas covek.
FlameZ Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Bend MINUS trazi basistu za rad na autorskim pesmama, znachi fazon nesta izmadju metala i HC-a tako da se zna, i poneka obrada bendova tipa In Flames,Machine Head,i sve sto vole mladi Tako zainteresovani ljudi neka se jave na: 064 3631042-Urosh
krchulj Posted January 8, 2006 Report Posted January 8, 2006 Potreban bubnjar za Childern of bodom tribute bend. kontakt: 0642382877 (Djura) Mozete i mene da cimate preko PP, ali ja ne sviram u tom bendu, tako da je od mene slaba vajda...
blacksmith Posted January 10, 2006 Report Posted January 10, 2006 Pa posto nisi u tom bendu necu da ti pisem na PP, ali nek je srecno tvom drugaru u potrazi za drumashem mada ga nikad nece naci.. Ja sam jednog jedva nasao jos odavno, u te iste svrhe i sviracemo tribute bodomima nadam se polovinom februara.
Acid Rain Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 Ima li neko ko ne trazi nesto za Tribute to Bodomi!
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 11, 2006 Author Report Posted January 11, 2006 to je sad u trendu...
info Posted January 11, 2006 Report Posted January 11, 2006 potreban gitarista za ozbiljan autorski rad! orijentacija:alternativni nu metal. preduslov:sedmozicana gitara. informacije: 063/872 32 71
Uros Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 uuuu... ovo je ozbiljan uslov! mada, kapiram da sedmicu nema vise od 10 ljudi u ovoj zemlji... mozda gresim...? srecno sa potragom!
Buddha Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 ma ne, to ovi hoce da te izbace iz benda pa da imaju dve sedmice
Dushan S Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Otkad je to sad sedmica preduslov za NuMetal...Ionako dobar deo bendova koji sviraju taj fazon ne koristi 7-ice
Secracon Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Mislim da ljudi ne kapiraju da i šesticu možeš spustiti za kvartu. Ili koliko hoćeš. Staviš odgovarajuće žice, nakotiraš, do viđenja!
Buddha Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 (edited) upravo. meni je to mnogo bolji fazon, imas mnogo bolji feeling sa debljim zicama i spustenim stimom. na gibsonu, naravno koji ce ti sedmica (taj debeli B ton) ako ce zice i dalje da ti budu paucina? Edited January 12, 2006 by slowdiver
Imenjak Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 upravo. meni je to mnogo bolji fazon, imas mnogo bolji feeling sa debljim zicama i spustenim stimom. na gibsonu, naravno koji ce ti sedmica (taj debeli B ton) ako ce zice i dalje da ti budu paucina? sedmica zbunjuje... treba se navici.. ajde mare javi se.. vidish da deckima treba pomoc...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 12, 2006 Author Report Posted January 12, 2006 Treba meni neko da pomogne... imali smo probu juce, danas, imamo probu u subotu - sad ce neko da me zove i da mi javi za ponedeljak Mustaine, jesam li ti ja odgovorio na onaj pp?!?
Kali Agna Posted January 12, 2006 Report Posted January 12, 2006 Zasto jednostavno, ako si kvalitetan vokal, sama ne sklopis band i budes frontwoman? Jer ipak pises tekstove, jos ako znas i da pevas mozes sama lako da vodis band. Probaj prvo sa nekim ortacima iz kraja. Pa ako ti ide ok skupi sto bolje ljude i muzicare mozes. ha, jel stvarno mislis da je to tako jednostavno naci bend? da svi jedva cekaju da prime ribu, pa jos da bude i frontmen? i ja vec duze vreme pokusavam da nadjem bend, i za razliku od koleginice najvise bih volela da pevam nesto heavy tipa mercyful fate, iron maiden... ali u ovoj zemlji ti je nazalost dominantno misljenje da je jedino gothic za ribe i povodom toga ne mozes nista da ucinis
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 ha, jel stvarno mislis da je to tako jednostavno naci bend? da svi jedva cekaju da prime ribu, pa jos da bude i frontmen? i ja vec duze vreme pokusavam da nadjem bend, i za razliku od koleginice najvise bih volela da pevam nesto heavy tipa mercyful fate, iron maiden... ali u ovoj zemlji ti je nazalost dominantno misljenje da je jedino gothic za ribe i povodom toga ne mozes nista da ucinis Evo preseli se u sabac, i imas zagarantovan band . Pogotovo sto si koleginica ( i ja sviram bass ).
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 ha, jel stvarno mislis da je to tako jednostavno naci bend? da svi jedva cekaju da prime ribu, pa jos da bude i frontmen? i ja vec duze vreme pokusavam da nadjem bend, i za razliku od koleginice najvise bih volela da pevam nesto heavy tipa mercyful fate, iron maiden... ali u ovoj zemlji ti je nazalost dominantno misljenje da je jedino gothic za ribe i povodom toga ne mozes nista da ucinis Evo preseli se u sabac, i imas zagarantovan band . Pogotovo sto si koleginica ( i ja sviram bass ). A dalje, ti nisi riba, ti si devojka. I pocni sebe da cenis ako zelis da te drugi cene. Postavi se onako kako hoces da te shvate. Ako pokazes kvalitet uspeces, ako ne ( a pokazes kvalitet ) onda je to gomila megalomana koji sviraju samo da bi nesto kresnuli. I ne odustaj ako prvi put nisi uspela. Kad tad ces naci ok osobe sa kojima ces moci da sviras. Ne dozvoli ikome da te gazi i da te ponizava zato sto sviras bass, ili zato sto si zensko, nisi nize bice ni zbog jedne od te dve stavke.
Dushan S Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ih, šta ti je kvalitetan "psihološki" pristup muvanju. Prvo psihoanaliza, pa južnjačka uteha pa ponudiš šljaku pa onda zoveš na piće pa "Ajmo malo do mene da radimo pesme"
Imenjak Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 e' date='13. 1. 2006, 02:08'] Mustaine, jesam li ti ja odgovorio na onaj pp?!? nisi... pa zovi ako treba pomoc...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 13, 2006 Author Report Posted January 13, 2006 naravno, mislio sam finansijska ti si pravi drug matori
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ih, šta ti je kvalitetan "psihološki" pristup muvanju. Prvo psihoanaliza, pa južnjačka uteha pa ponudiš šljaku pa onda zoveš na piće pa "Ajmo malo do mene da radimo pesme" Ako jos neko pomene muvanje u vezi mojih postova .... majke mi vise su mi se svi popeli na kurac. Ok nemam devojku, i pukao sam pre 7 dana zbog toga, ali nisam sada. Da li ja moram da muvam svaku devojku zbog toga sto sam sam? Ipak ja ne razmisljam kitom, nego glavom.
Recommended Posts