Acid Rain Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ako jos neko pomene muvanje u vezi mojih postova .... majke mi vise su mi se svi popeli na kurac. Ok nemam devojku, i pukao sam pre 7 dana zbog toga, ali nisam sada. Da li ja moram da muvam svaku devojku zbog toga sto sam sam? Ipak ja ne razmisljam kitom, nego glavom. Shali se covek!
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Ma znam, nego sam nadrkan kada ustanem. Cak sam napao i onog lika na najtuznija metal pesma. postajem kao sunray .
Kali Agna Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Evo preseli se u sabac, i imas zagarantovan band . Pogotovo sto si koleginica ( i ja sviram bass ). A dalje, ti nisi riba, ti si devojka. I pocni sebe da cenis ako zelis da te drugi cene. Postavi se onako kako hoces da te shvate. Ako pokazes kvalitet uspeces, ako ne ( a pokazes kvalitet ) onda je to gomila megalomana koji sviraju samo da bi nesto kresnuli. I ne odustaj ako prvi put nisi uspela. Kad tad ces naci ok osobe sa kojima ces moci da sviras. Ne dozvoli ikome da te gazi i da te ponizava zato sto sviras bass, ili zato sto si zensko, nisi nize bice ni zbog jedne od te dve stavke. Hvala na podrsci P.S. Moram samo da te ispravim - ne sviram bass i ne znam odakle ti to
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Hvala na podrsci P.S. Moram samo da te ispravim - ne sviram bass i ne znam odakle ti to Ma, imala si onu south park slicicu, i onaj instrument je imao 5 zica ... ma ja nisam normalan . Ali sve jedno sve ono stoji. KREATOR!
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Hm, totalno je glupo pljuvati po necemu sto nikada nisi slusao ... I cak da jesi, to to je tvoje misljenje i ne treba da ga nameces drugima . Ja otprilike isto to mislim i o maiden-ima i Guns-ima i jos 10000000 drugih istih band-ova, pa opet cutim.
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 O mili boze. Sta si pio kume? Koje lekove? Daj i meni brate.
Mr. Smarty Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Kreator = Quack twice. Note: Some people use a handshape consisting of just the index finger, middle finger, and thumb.
Anarki StarScream Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 . Ovaj lik lici na jednog lika sa kojim sam svirao neko vreme .
Mr. Smarty Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 (edited) Kreator = Edited January 13, 2006 by Marty F
Bole Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 Brate nemoj preterivati Nemoj da se Sale zakaci na net pa da vidi sta mu radis
Mr. Smarty Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 E moj Kitjo nema on nista protiv ...cak sta vise dojaja mu je Kralj
darijus Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 (edited) Kreator = ...al su ga fes ispeglali... Edited January 14, 2006 by darijus
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Ma znam, nego sam nadrkan kada ustanem. Cak sam napao i onog lika na najtuznija metal pesma. postajem kao sunray . da si ja samo bi 95% manje pukao nego shto jesi....
Blacksunray Verb Delikvent Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 u, jebo te, sale je otisao predaleko....
Anarki StarScream Posted January 14, 2006 Report Posted January 14, 2006 Kreator = U brate ..... Jadan sale.
Guest Glenduil Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Zamolio bih administratore da obrisu moj post u kome se trazi gitarista... Nasli su ga i sad broj telefona stoji nepotrebno, lik ima problema zbog ovoga... Hvala unapred...
WoI Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Potrebni gitaristi za Running Wild tribute. Kontakt na PP ili na mail: [email protected]
Bole Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Takodje bend Ljute Papprichice vise ne trazi gitaristu...
BloodElfica Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 Ja se bash zeznuh pa pokushah da postavim oglas. Zaboravila sma na ovu temu No, ajde sad da ispravim greshku. Evo ga (oglas NIJE moj, ja ga samo postavljam). Trazi se tr00 basista za tr00 bend. U pitanju je autorski epic (power) metal, znachi machevi, dark lordovi, zmajevi (nisam josh stigao da ubacim zmajeve ali nije iskljucheno da cju ubaciti), jednoroGi ... Basista bi trebalo da zna da svira stvari koje su malo komplikovanije od chistih krompira, i huh ne mogu da verujem da cju ovo da pomenem, ali i da ima ritam. Ne biste verovali koliko basista ne zna da odrzi ritam. Probe bi se verovatno odrzavale u Black Spider Studiju u Skojeskom naselju u Beogradskom predgradju Cerak. Bend josh uvek nema ime, ali ja imam. Ja sam Filip, i klavijaturista sam u gorepomenutom bendu, a mozete me kontaktirati preko sledecjeg e-maila => [email protected] P.S. I ne pomishljajte da se javite ako niste igrali DnD!
OCTOJA Posted January 15, 2006 Report Posted January 15, 2006 bend Disciples trazi pevaca-grlatu osobu koja zna svakakve zvuke da proizvodi uticaji su Slayer, The Dillinger Escape Plan, Machine Head, Meshuggah, Chimaira, nwoahm, Mudvayne, Mr. Bungle, Cannibal Corpse, Star Wars ... (dodajte po zelji) ...
Herr_Wolf Posted January 16, 2006 Report Posted January 16, 2006 @Glenduil, obrisano @Zene koje pevaju, svi trce da prave Nightwish tribute, pevacicu je jako tesko naci u danasnje vreme a da ipak maaaaaalko pevate back vokale... cisto ono, reda radi... kaljenje i to... i ja sam na pocetku karijere svirao heavy Kreator = user posted image Trazim nekoliko ljudi da organizujemo Tribute za Children of Bodom Tribute, u pocetku cemo raditi njihove obrade, a kasnije prelazimo na autorske obrade...
Recommended Posts