Painkiller_JP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Zar ovde niko nije cuo za studio Black Spider?Profi oprema 550 kinti doduse na Vidikovcu.Jebi ga ne moze jare i pare... 011/2582003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Pardo telofon je 011/3582003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Neka neko od Administratora ili moderatora (ako su živi) prebaci ovu kratku ali jebitačnu diskusiju na gore pomenutu temu. Ne mogu... mrzi me, previse posla, nastavite jednostavno raspravu tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ene vuk..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Svira mi se nesto....neka cudna i glupa muzika....experimentisanje i tako to...... ja sviram bas,a ako neko radi nesto glupo neka pusti pp..........Smor mi je sve vise svirati po sistemu tribute,obrada,autorski shit(obicno).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Potreban dobar pevac koji moze da izvuce Maidene,Scorpionse i pozeljno bi bilo Judase,ako postoji takav hitno neka mi pusti pp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Svira mi se nesto....neka cudna i glupa muzika....experimentisanje i tako to...... ja sviram bas,a ako neko radi nesto glupo neka pusti pp..........Smor mi je sve vise svirati po sistemu tribute,obrada,autorski shit(obicno).... Jesi li ti čuo za Jazz na prevaru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Potreban dobar pevac koji moze da izvuce Maidene,Scorpionse i pozeljno bi bilo Judase,ako postoji takav hitno neka mi pusti pp!!! Sta, za Stormageddon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 (edited) Potreban solo/ritam gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na 063/105-53-54 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Edited January 28, 2006 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 da za Stormageddon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Jesi li ti čuo za Jazz na prevaru? Brate.......Mojne...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Annie* Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 BUBNJAR FORMIRA BEND (BEOGRAD). ROCK, GRUNDGE, HARD ROCK, SAMO NE DEATH/THRASH/SCREAM METAL. MOZE DA SE RADI I TRIBUTE AUDIOSLAVE-U AKO IMA ZAINTERESOVANIH! JAVLJAJTE SE NA PP Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 BUBNJAR FORMIRA BEND (BEOGRAD). ROCK, GRUNDGE, HARD ROCK, SAMO NE DEATH/THRASH/SCREAM METAL. MOZE DA SE RADI I TRIBUTE AUDIOSLAVE-U AKO IMA ZAINTERESOVANIH! JAVLJAJTE SE NA PP ZAR NIKO NE ZELI DA SVIRA GORE POMENUTO?!?!?!?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 BUBNJAR FORMIRA BEND (BEOGRAD). ROCK, GRUNDGE, HARD ROCK, SAMO NE DEATH/THRASH/SCREAM METAL. MOZE DA SE RADI I TRIBUTE AUDIOSLAVE-U AKO IMA ZAINTERESOVANIH! JAVLJAJTE SE NA PP ZAR NIKO NE ZELI DA SVIRA GORE POMENUTO?!?!?!?!?!??! Moze sto se tice audioslave-a......Svidja mi se to,ali tribute,a imaju malo albuma=malo pesama......Svirao bih to........ Mada,hocu neku boest........ Mislim da bi bilo jako bolesno raditi tribute za Ramba Amadeusa i Ajsa....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Moze sto se tice audioslave-a......Svidja mi se to,ali tribute,a imaju malo albuma=malo pesama......Svirao bih to........ Mada,hocu neku boest........ Mislim da bi bilo jako bolesno raditi tribute za Ramba Amadeusa i Ajsa....... JA SAM ZA BILO KOJU VRSTU SVIRKE, SAMO DA NIJE NEKI KRSH METAL TIPA- UBIJAMO MALU DECU. JEDINA FRKA STO NEMAM ZAINTERESOVANIH ZA ULOGU BAS, VOKAL, GITARA, TAKO DA SAM ZA SAD ONE MAN BAND MOZE DA SE NAPRAVI TRIBUTE ZA "SVIJETSKOG MEGA CARA", SHO DA NE... JA SAM MISLIO AUDIOSLAVE, CISTO ZA POCETAK, PESME SU DOBRE, A BRUKA SU JEDNOSTAVNE I LAKO SKIDAJU, SAMO JE TESKO NACI PEVACA KOJI NE ZVUCI KAO DA JE DOSAO SA GRAND PARADE... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) JA SAM ZA BILO KOJU VRSTU SVIRKE, SAMO DA NIJE NEKI KRSH METAL TIPA- UBIJAMO MALU DECU. JEDINA FRKA STO NEMAM ZAINTERESOVANIH ZA ULOGU BAS, VOKAL, GITARA, TAKO DA SAM ZA SAD ONE MAN BAND MOZE DA SE NAPRAVI TRIBUTE ZA "SVIJETSKOG MEGA CARA", SHO DA NE... JA SAM MISLIO AUDIOSLAVE, CISTO ZA POCETAK, PESME SU DOBRE, A BRUKA SU JEDNOSTAVNE I LAKO SKIDAJU, SAMO JE TESKO NACI PEVACA KOJI NE ZVUCI KAO DA JE DOSAO SA GRAND PARADE... Pa eto.......Sto se mene tice,ja mogu sviram bas......Smara me vise da se mlatim sa stvarima koje svi sviraju,pa mi padaju napamet svakojake gluposti.........Bukvalno....Kako stojis sa bluzom? To mi je nekako ok.....Ovo sto rece za grand pevace skroz stoji.....Mozda ja mogu da se snadjem za pevaca...A gitara....Tesko,ali ima milion ljudi koji sviraju gitare..... Jedini uslov mi je da se na repertoaru nadje neka pesma od Sistersa I da se ne sviraju narodnjaci.... I da ....E sad serem.... Pusti pp..... Edited January 31, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 SCISSOR SISTERS, The Lovell Sisters Band, The Burns Sisters Band,.... KOJE SISTERS- IMA IH PUNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 sisters of mercy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Smuggler Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 jest offtopic, ali kad ste već tolko pričali o studijima ... Ima jedan nov, dosta dobar, u onoj ulici blizu Jurija Gagarina, onima koji su sa te strane reke je verovatno to blizu, ali meni je daleko .. 700 kinti, sva oprema glanc nova i jako dobra, kablove, čak imaju i svoju tvinku, mada se naš bubnjar žalio da je malo teža ... imaju i solidan razglas što je prava retkost, čak je i prostorija veoma prostrana, jedina je mana u tome što je prostorija duguljasta, pa je balans instrumenata relativan u odnosu na mesto gde se nalaziš, ali mi smo se sasvim dobro čuli. 700 jeste malo steep za neke, ali vredi proveriti, bili smo 1 i opet ćemo, momci koji rade tamo su kul, pustili su nas duže jer nije bilo nikoga posle nas i tako ... nabaviću vam tačnu adresu/tel ako nekog zanima ... živeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 jel to standardno 2h proba ili nesto duze??? za 700 dindzosa mora da je extra oprema Link to comment Share on other sites More sharing options...
CAPSLOCK Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 BUBNJAR FORMIRA BEND (BEOGRAD). ROCK, GRUNDGE, HARD ROCK, SAMO NE DEATH/THRASH/SCREAM METAL, I NARAVNO- NO NARODNJACI . MOZE DA SE RADI I TRIBUTE AUDIOSLAVE, MOZE I SPONTANI DZEM-U AKO IMA ZAINTERESOVANIH! JAVLJAJTE SE NA PP za malo da smorim sa ovim oglasom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Mene si već smorio istim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba.drum Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Da li postoji neki pevac iz okoline Zrenjanina, raspolozen za autorski rad? Uzori : Guns, Skid Row..... znaci kraj 80'!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 jok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts