Possessed Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Bend iz SREMCHICE trazhi ozbiljnog Bassistu za rad ! Upitanju Hard Rock (Jimi Hendrix,AC DC,Deep Purple,Cult...) i autorske stvari!!! Studio u posedu benda 00-24 ! Zainteresovani Bassisti neka se jave na telefon:063 72 59 027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 (edited) @Max Screamingwolf - A Manowar bi ti odgovarao ,a?....He-he.... Nego, ja da obnovim moje trazenije.....dakle: KLAVIJATURISTA!!! KLAVIJATURISTA!!!Radimo u sustini,kojekude, goth, mada bih ja eto, tu pravila kojekakve izmene u pravcu koji sviramo....Ima se i ponesto autorsko, ali posto bend stalno ima pauze u radu, nismo stigli to lepo da razradimo....Mada to bi sada trebalo sve da se izmeni i da postanemo fini i odgovorni. O, Stimpy, svinjo nedokazna, sto nas ostavi ?!? ---------------------------------------------------------------------------------------- trazenije II deo .... dosadilo mi je da arlaucem i zavijam kojekakve crne note, na nacin koji bas nesto i ne volim, pa posto imam neke autorske ideje, treba mi GITARISTA (moze i gitaristkinja ), da se to definise, da se sto-sta pridoda, da se ja nakacim na njegove /njene ideje, pa da onda okupimo i bendicj i mozda, eto nesto i uradimo.... ko je zainteresovan za sradnju u trazeniju I ili trazeniju II nek salje pm. poz Edited February 27, 2006 by mia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 POTREBAN BUBNJAR ZA MERCYFUL FATE TRIBUTE. zainteresovani javite se na pm. da podsetim Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Jel sviras ti nesto tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 da podsetim bre sto ne praviste Running Wild tribute a ne ovo.Odma bi se javio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Jel sviras ti nesto tu? pevam @Warrior Of Ice - jesi siguran da bismo te primili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-AleksandaR- Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ponavljam...PPOTREBNI SKORO SVI CLANOVI BENDA-pravac-KoRn...neka se jave. Budi malo vise konkretan . Bend na podruciju ??? I neces svirati samo korn , koji stil mislis i tako to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Potreban ritam gitarista za tribute to In Flames. Zainteresovani na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Screamingwolf Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 "@Max Screamingwolf - A Manowar bi ti odgovarao ,a?....He-he...." Odgovor to Mia: Why not?Jest da Eric Adams skici,vristi,dere se itd,ali covek ima dobar galas (poslusaj opersku ariju "Nessun Dorma" sa njihovog zadnjeg albuma) .Ja mogu da pevam i Ac/Dc i Gunse,ali ne kao njihovi pevaci (druga boja glasa),pa isto tako mogao bih i Manowar,na svoj nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Potreban ritam gitarista za tribute to In Flames. Zainteresovani na PM. ovde obitavaju samo solo egomanijaci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacksunray Verb Delikvent Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 pevam @Warrior Of Ice - jesi siguran da bismo te primili? to je muski bend, no cunt alloweD.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 ovde obitavaju samo solo egomanijaci.... Znam,znam,ali cimali me ovi iz benda pa rekoh,aj da pokusam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 (edited) evo ja nisam solo ego manijak! a i volim In Flames... edit: steta samo sto ja ne znam da sviram... Edited March 7, 2006 by Uros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bregovina Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Trazi se BUBNJAR (ziv ili mrtav) za Children Of Bodom Tribute, a kasnije i za autorske pesme koje bi isle u slicnom pravcu. Kontakt telefon: 064-2323-673 HITNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 to je muski bend, no cunt alloweD.... ma nemoj mi reci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) Potreban solo gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune. Edited March 9, 2006 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Cini mi se da sam vec nekoliko puta video taj oglas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blue Powder Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Old-school death metal bendu potreban bubnjar.Zainteresovani nek se jave na PP ili na [email protected];ako treba poslacemo demo snimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD Seven Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 Ritam gitarista par godina iskustva trazi bend Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinisaa Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 potreban peveč ili pevačica šireg raspona glasa,novi sad,autorska muzika-hard cor,blaži metal,potrebno znanje engleskog,snimamo čim nađemo nekog dovoljno sposobnog,treba da si prijatne spoljašnjosti(da nemaš 100 kila i da nisi baš gabor) kontakt [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 (da nemaš 100 kila i da nisi baš gabor) respect!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Ritam gitarista par godina iskustva trazi bend Ko sto rekoh trazi se RITAM gitarista za Tribute To In Flames... Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 ne kontam kako solo/ritam gitare za in flames? koliko ja znam oni stalno nesto cepaju u tercama, imaju hermonije i dok sviraju rifove.. nije da nema solo deonica, ali uglanvnom sviraju zajedno. u tom svetlu bi (po meni) trebalo 3 gitare da bi tribute to IF bio do jaja: dvojica da cepaju terce, a jedan da krlja rifove da ne bude "prazno"... bar je to moje misljenje. u svakom slucaju, javi kad bude svirka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JD Seven Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 neslusam in flames,sumnjam da bih mogao da vas pratim...neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrgghharrr... Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 pa nabavi, poslusaj, pokusaj da odsviras, i skontaj da li mozes ili ne!! moze li biti prostije? Podrska ovom (i svakom drugom ) In Flames tributu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts