Jump to content

Recommended Posts

Posted
Bend iz SREMCHICE trazhi ozbiljnog Bassistu za rad !

Upitanju Hard Rock (Jimi Hendrix,AC DC,Deep Purple,Cult...) i autorske stvari!!!

Studio u posedu benda 00-24 !

Zainteresovani Bassisti neka se jave na telefon:063 72 59 027

pivopije.gif

Zar niko nije iz sremchice!!!???

Posted

'Oce neko da svira bas za thrashinu na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. icon_mrgreen.gif Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu.

Posted
Potreban solo gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na

063/105-53-54

064/21-82-054

Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp

ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards

Poz

Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune.

sad.gif sto ne zivim u BG biggrin.gif .

pivopije.gif

Posted
'Oce neko da svira bas za THRASHINU na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. icon_mrgreen.gif Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu.

i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha...

za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika ph34r.gif

Posted
i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha...

za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika ph34r.gif

haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted (edited)

haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif  icon_smile.gif

jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli

pivopije.gif

Edited by -AleksandaR-
Posted
jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli

pivopije.gif

brate ironican sam bio icon_smile.gif

Metalika je moj dobar drugar icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Da, Metallica i Megadeth (i Exodus i Anthrax) su pravi thrash, a ovo ostalo su gay bandovi. Vise lice na death nego na thrash.

I nece biti Metallica tribute. Sviracemo mozda dve pesme, po dogovoru. I obavezno Holy Wars, a ostalo sve autorske.

... no.gif

Posted

Neo-classical atmo\doom bendu\projektu potreban violinista\violinistkinja. Nije bitno mesto prebivalista. Svi koji zele da pomognu neka mi se jave na pp ili mail.

Hvala unapred. icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

ne kontam kako solo/ritam gitare za in flames? koliko ja znam oni stalno nesto cepaju u tercama, imaju hermonije i dok sviraju rifove.. nije da nema solo deonica, ali uglanvnom sviraju zajedno. u tom svetlu bi (po meni) trebalo 3 gitare da bi tribute to IF bio do jaja: dvojica da cepaju terce, a jedan da krlja rifove da ne bude "prazno"... bar je to moje misljenje.

u svakom slucaju, javi kad bude svirka. 

Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!!

Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce... mhihi.gif

Posted

Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!!

Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce... mhihi.gif

hmm... meni se nesto ne dopadaju in flames uzivo (bar na onom tokiju sto sam slusao), ali mozda si i u pravu... teze je da se uskade trojica nego dvojica (pre ce nego da zajebe icon_smile.gif ). mada, kad cujem kako maideni zvuce sa 3 gitare => icon_rockdevil.gif

anyway, samo napred! pivopije.gif

Posted (edited)

Bend Seljacka buna trazi pevacha, svira se agro metal, tj nase stvari, od obrada se rade Nervozni postar i Indira & Rammstein, potencijaln pevac ce dobiti stvari da preslusa, potrebno je da covek bude agro, shirokih shvartanja, da voli System Of A Down i Panteru i da poseduje neko znanje o Manowaru, iako je tematika neozbiljna, bend je ozbiljan, javljajte se agrarci pivopije.gif

Edited by Herr_Wolf
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...