Possessed Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Bend iz SREMCHICE trazhi ozbiljnog Bassistu za rad ! Upitanju Hard Rock (Jimi Hendrix,AC DC,Deep Purple,Cult...) i autorske stvari!!! Studio u posedu benda 00-24 ! Zainteresovani Bassisti neka se jave na telefon:063 72 59 027 Zar niko nije iz sremchice!!!???
Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 'Oce neko da svira bas za thrashinu na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu.
-AleksandaR- Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Potreban solo gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death, imali smo svirku skoro u SKC-u, bilo je dobro, ali stari gitarista vise nije u mogucnosti da svira svakog vikenda zbog obaveza, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov, naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, Coroner, Morbid Angel... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. U skorijem planu su i autorske, vec ima ideja. Pa javite se na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune. sto ne zivim u BG .
ΣΟΚΙ Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 'Oce neko da svira bas za THRASHINU na fintu rli(early) Metallica, Megadeth. BGD, negde oko '90 godista, do +tri-cetri godine? Ne mora da ima vece iskustvo, dovoljno da zna da svira. Ogroman akcenat na autorskim, malo obrada, samo za uvezbavanje i za nasu dusu. i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha... za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika
JD Seven Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Neznam za IN FLAMES moram jos malo da se naviknem na njih a sta bi radili, koje pesme?
WoI Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 i tako je nastao jos jedan metalikin tribute...hahahahaha... za THRASHINU kad sam to procitao ja reo sodom,tankrad...a ono metalika haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi
-AleksandaR- Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) haha Sodome zar nisi naucio do sada da su Metallica i Megadeth pravi thrash a da su Sodom,Tankard i Destruction gej bendovi jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli Edited March 12, 2006 by -AleksandaR-
WoI Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 jeli ovo sala ili ozbiljno mislis . AKo je ozbiljno dobro razmisli brate ironican sam bio Metalika je moj dobar drugar
-AleksandaR- Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 brate ironican sam bio Metalika je moj dobar drugar hehe . Odlicno
Tower... Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Da, Metallica i Megadeth (i Exodus i Anthrax) su pravi thrash, a ovo ostalo su gay bandovi. Vise lice na death nego na thrash. I nece biti Metallica tribute. Sviracemo mozda dve pesme, po dogovoru. I obavezno Holy Wars, a ostalo sve autorske. ...
Valtiel Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Neo-classical atmo\doom bendu\projektu potreban violinista\violinistkinja. Nije bitno mesto prebivalista. Svi koji zele da pomognu neka mi se jave na pp ili mail. Hvala unapred.
ba+a. Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Neo-classical atmo\doom bendu\projektu potreban violinista\violinistkinja. ma idi
WoI Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 ma idi Bato mogli bi smo mi da ubacimo harfu u bend
Painkiller_JP Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 ne kontam kako solo/ritam gitare za in flames? koliko ja znam oni stalno nesto cepaju u tercama, imaju hermonije i dok sviraju rifove.. nije da nema solo deonica, ali uglanvnom sviraju zajedno. u tom svetlu bi (po meni) trebalo 3 gitare da bi tribute to IF bio do jaja: dvojica da cepaju terce, a jedan da krlja rifove da ne bude "prazno"... bar je to moje misljenje. u svakom slucaju, javi kad bude svirka. Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!! Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce...
Mixaylo Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Bendu Almagest potreban klaviaturista u pitanju je prog\melodic death. Svramo samo autorske stvari.Ako ima zainteresovanih neka mi se jave na PP.
Siouxsie Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 potreban bubnjar za punk rock bend. bend postoji dve godine ,svira svoje stvari za dalje informacije javiti se na pp.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Ljudi,ima li neki gitarista koji bi svirao indie rock,punk rock,r'n'r......Ovde sve sami metalci.....Pustajte pp.....
imaginos Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Probao vec jednom veruj mi ne ide imali smo 3 gitarista,na kraju je bolje zvucalo bolje sa 2 koje su cepale terce celu pesmu ko flamesi na live-u!!! Zato sam sada napomenuo ne gitarista nego ritam gitarista koji bi me pratio i svirao terce... hmm... meni se nesto ne dopadaju in flames uzivo (bar na onom tokiju sto sam slusao), ali mozda si i u pravu... teze je da se uskade trojica nego dvojica (pre ce nego da zajebe ). mada, kad cujem kako maideni zvuce sa 3 gitare => anyway, samo napred!
Herr_Wolf Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 (edited) Bend Seljacka buna trazi pevacha, svira se agro metal, tj nase stvari, od obrada se rade Nervozni postar i Indira & Rammstein, potencijaln pevac ce dobiti stvari da preslusa, potrebno je da covek bude agro, shirokih shvartanja, da voli System Of A Down i Panteru i da poseduje neko znanje o Manowaru, iako je tematika neozbiljna, bend je ozbiljan, javljajte se agrarci Edited March 19, 2006 by Herr_Wolf
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 JA sam bio drugi na zvezde granda u krusevcu al necu da pevam sa nu metalcima
Wild Child Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 oglas za pevaca i dalje vazi!!!!!!!! (oce li se neko javiti ?!) znaci sviraju se gunsi,metallca,ac-dc,motorhead,velvet revolver,itd... mozete se javiti na [email protected]
Recommended Posts