Џрк Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) Potreban solo/ritam gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death. Stari gitarista vise nije u mogucnosti da sa nama ima probe svakog vikenda zbog nekih ne-muzickih stvari, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov (probe svakog vikenda), naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, npr. pesma Cromlech od Darkthrone-a kad su bili Death Metal bend, Possessed, mozda i Morbid Angel, itd... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. Medjutim, vec imamo nase tri pesme koje treba da uvezbamo, a i dalji rad ce biti usmeren ka autorskim pesmama, tako da ono - nismo cover bend. Pa javite se na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune. Edited March 28, 2006 by Heavy jerk
Uros Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Ja ne voli Death metal, ali volim nesporazume i zabune!!!
WoS Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 ako nekom treba gitarista za dream theater, symphony x, malmsteen-a, rusty cooley-ja... evo me Ohoo al si skroman Vuce... E nije da guram nos u vase stvari al sto ne sviras sa Markom i onim Mitrovicem? Oni su u tom fazonu,a i odlichno svirahu
WoI Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Potreban solo/ritam gitarista za bend. U pitanju je (ex)tribute to Death. Stari gitarista vise nije u mogucnosti da sa nama ima probe svakog vikenda zbog nekih ne-muzickih stvari, pa nam je potreban neko ko moze da ispuni taj uslov (probe svakog vikenda), naravno i da ima bar dve godine iskustva na instrumentu i da voli Thrash i Death Metal. Sviraju i svirace se i druge grupe kao sto su Sodom, Slayer, Carcass, npr. pesma Cromlech od Darkthrone-a kad su bili Death Metal bend, Possessed, mozda i Morbid Angel, itd... Znaci ima Thrasha ali uglavnom Death metal. Medjutim, vec imamo nase tri pesme koje treba da uvezbamo, a i dalji rad ce biti usmeren ka autorskim pesmama, tako da ono - nismo cover bend. Pa javite se na 063/105-53-54 064/21-82-054 Urosh, a.k.a Heavy Jerk ili na pp ili posaljite pp Bati, a.k.a I am the black wizards Poz Samo da dodam da se jave ljudi koji VOLE Death Metal, da ne bude opet nesporazuma i zabune. brate jos niste nasli ja ti kazem nastavite vi rad sa jednom gitarom
JD Seven Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) 'vako: Bend PSY, za koga je najlakse reci da se bavi avangardom, trazi muskog lead vokala, u principu clean, ali bilo bi dobro da zna i da se dere, rade se autorske stvari po uzoru na Tool, Dead Soul Tribe, Death, Mastodon itd. i Bend Seljacka Buna (za koji svi znaju da svira autorski agro metal) takodje trazi vokala, jedini uslovi su da nije retard i da zna da peva. Demo se snima, javite se pre nego sta ga mi upropastimo nasim glasovima Za oba oglasa javljajte se meni, ajd' pa tako... Edited March 28, 2006 by JD Seven
shreddlord Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Ohoo al si skroman Vuce... E nije da guram nos u vase stvari al sto ne sviras sa Markom i onim Mitrovicem? Oni su u tom fazonu,a i odlichno svirahu ok su oni, ali i marka i milosha mrzi da skidaju (ili nemaju 6-ozichani bas, tj. duplu bas pedalu) bilo koju celu pesmu od Dream-a ili Symphony-ja, btw sa markom sam do jaja uradio pesmu Erotomania(celu pesmu)
Death rider Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) Ljudi, treba nam Dobar(citaj odlican) basista,ako neko ovde hoce(i moze)da svira tehnicki BRUTALNI death metal neka se javi ,pa nek se iscima sa nama na probu... U slucaju da ima vise zainteresovanih ,bice presudno muzicko umece(naravno) ali i koliko je neko ok kao lik i koliko je pouzdan. ziveli Edited March 28, 2006 by Death rider
ba+a. Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 (edited) uf,srecjno,sta da ti kazhem . Ja bih probao al nemam vremena za toliko bendova. Kad sam vecj ovde da te pitam, da li je tvoj gitarista voljan za josh jedan ozbiljniji bend, treba nam solo gitarista.death metal uglavnom,tehnicki,ne toliko brutalni,od obrada,death,carcas,morbid angel,sodom,destruction.... ? Edited March 28, 2006 by I am the black wizards
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Da? Vuce,mogu li ja da pojem?
Angele Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 TOOL DEAD SOULD TRIBE ZASHTO NISAM MUSHKOOOOOOOOOOOO?
The Eagle Nature Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ljudi, treba nam Dobar(citaj odlican) basista,ako neko ovde hoce(i moze)da svira tehnicki BRUTALNI death metal neka se javi ,pa nek se iscima sa nama na probu... U slucaju da ima vise zainteresovanih ,bice presudno muzicko umece(naravno) ali i koliko je neko ok kao lik i koliko je pouzdan. ziveli Jel' moze negde da se cuje neki vas snimak ,a da nije sa neta ? Nema sanse da skinem , losa mi konekcija....
Natasha! Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 pa ako ne može s neta onda je logično da ti neko da snimak
Natasha! Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 hehe, koja je prednost kad imas kablovski internet evo ti mail od pevaca Dače [email protected] pa se dogovorite. ionako svima uvaljuje video sa svirke
Death rider Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Jel' moze negde da se cuje neki vas snimak ,a da nije sa neta ? Nema sanse da skinem , losa mi konekcija.... Ili da ti dam CD na sledecoj svirci ili da se nadjemo u gradu ove nedelje.....
PantelijA Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Thrash metal bend traži bubnjara, gitaristu i basistu! Svirale bi se autorske stvari (kojih ima desetak). Jos toga možete saznati na temi Kotizmay na thrash forumu.
Joca_Wildchild Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Kad sam vecj ovde da te pitam, da li je tvoj gitarista voljan za josh jedan ozbiljniji bend, treba nam solo gitarista.death metal uglavnom,tehnicki,ne toliko brutalni,od obrada,death,carcas,morbid angel,sodom,destruction.... ? evo ja sam jedan od gitarista iz benda, samo da kazem da ne mogu da postignem da sviram u jos jednom bendu..
The Eagle Nature Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ili da ti dam CD na sledecoj svirci ili da se nadjemo u gradu ove nedelje..... moze i jedno i drugo...koliko imate svojih pesama?
_Grotesque_ Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Lele.. Sto se, bre, ne javi BASISTA i da kaze "e, ja bih da sviram.." Kako je ljudima slatko da spamuju teme na ovom yumetalu.. Cudo jedno!
Death rider Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Lele.. Sto se, bre, ne javi BASISTA i da kaze "e, ja bih da sviram.." Kako je ljudima slatko da spamuju teme na ovom yumetalu.. Cudo jedno! tacno tako ,... PS:Jel mozes da mi posaljes vas CD?
Death rider Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Alo modernatori! Kako to da kad Interfactoru treba gitarista onda moze tema da bude na "domacoj metal sceni" a nas prebacujete ovde!!!???
Herr_Wolf Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 U Interfectoru je jedan od moderatora, a vi ste mali i beznachajni. Kad malo razmislim... necete dobiti ni temu.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Long Live demokratija..... Svi su ravnopravni,samo su neki ravnopravniji od ostalih.....
Recommended Posts