SilentMan Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Klavijature! Potraznja! Musko/zensko,nebitno. Sa voljom i slobodnim vremenom za probe 1 nedeljno. Nightwish,DT,Hamerfall...
Teufel Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za gothic/doom bend. javi te se!!!
Mladi pedofil Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Ako ima neki HC bend kome treba vokal, tu sam...pustite pp..
WoS Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 potreban roudi za Skrndelj Uroshe nicht spamovati...imamo sasvim dovoljno roudija i groopi-ja u Zemunskoj,nisht se ne brini...
Prinzessin Tinea Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... BTW, bendu Dehumanizer je potreban vokal hitno, bend radi na albumu, ali ima problem sa pevacima, pa ako je neko zainteresovan neka se javi meni na PP... tada cu sve da mu kazem detaljno... za pocetak, bend svira pretezno Hard&Heavy... evo i link teme istoimenog benda na ovom forumu... za svaki slucaj... KLIKNI OVDE
mystikal Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Khm...khm.. Bubnjar sa nekim qrchevim iskustvom trazi stoner\psychedelic rock band. hehe Javljajte se bre na pp! Kriziram!!!!!!!!!!!!!!!
WoI Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 potreban roudi za Skrndelj jebeno Slava Skrndelju
Guest Arhegor Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Potreban bubnjar sa jasnim osecajem za ritam i mogucnoscu koriscenja duple pedale (damn it zar to ne traze svi ). Autorske stvari i naravno obrade(evergrey, kamelot, star one, D&W, at vance, nightwish, pa onda bodomi, symphony x , da sad ne nabrajam, spisak nit je konacan, nit je nepromenljiv). Dve gitare, dva vokala, bas klavijature i ti. Odma' pocinjemo s probama u studiju...(Beograd) Sto se autorskih stvari tice, mislim da ako ovaj projekat krene ima velike sanse za uspeh(ne mislim finansijski , nego vise kvalitativni ) Kontakt: [email protected] i 063/8739948 Ljudi javite se
Џрк Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 jebeno Slava Skrndelju Slava Uroshe nicht spamovati...imamo sasvim dovoljno roudija i groopi-ja u Zemunskoj,nisht se ne brini... pivopije.gif Naravno. Ma hteo sam malo da mrdnem temu, ajd dosta spama
METAL Man Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... Oni i bubnjari su izumrla vrsta. JD Seven: aj nauci sto pre pa da sviras sa nama.
JD Seven Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Kirk tebra niko mi nije odgovorio na temi, al protudicu se
Guest 7th moon Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 POTREBAN NAM JE KLAVIJATURISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (KOJI NIJE ZARKO ) POKUSAVAMO DA OKUPIMO LJUDE VEC GODINU DANA (svi dodju pa odu,niko nas ne voli, mi smo rodjeni bolesni......... ) BEND BI TREBALO DA SVIRA NEKI GOTHIC METAL SA ZENSKIM VOKALOM....... SAMO CEKAMO NEKOG KO BI HTEO OZBILJNIJE DA SE POSVETI OVOM BENDU....... AKO JE NEKO ZAINTERESOVAN,NEKA SE JAVI NA PP ILI NA MAIL: [email protected]
ba+a. Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Odlichno si sastavio oglas, mozda ti se neko i javi .
Shuma Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 svira mi se machine head.... bas lepo,good for you
Kali Agna Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ah, kako su trazeni klavcijaturisti, stravobalno... heh, citajuci sve ovo stvarno dobijam zelju da odem do kineza i kupim klavijature da malo pripomognem
JD Seven Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 (edited) Edited April 14, 2006 by JD Seven
Painkiller_JP Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Potreban pevac za Tribute To TESTAMENT.
Guest حسين Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Traži se veštački Hetfield na naduvavanje za tribute to Metallica.
Шарки Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 E i meni se svira Machine Head! Zna li neko nekog ko zna da peva Deep Purple i Smak?
Bole Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Bend "Ljute Papprichice" trazi funk/rock gitaristu...Svirao bi se repertoar RHCP, a akcenat bi bio na autorskim pesmama kojih ima vec izvestan broj kao i na izradi novih...Bend je ozbiljan i cesto se svira, tako da nam treba covek koji moze da se posveti radu i da je pre svega odgovoran i ozbiljan...Takodje trebaju neke numere da se snime i da se radi spot..Obaveze jedna proba nedeljno..Info o bendu mozete naci na www.ljute-papprichice.co.sr kontakt : mene na PP(privatna poruka) , ili na email : [email protected] Cujemo se !
Recommended Posts