Шарки Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Treba mi budaletina od bubnjara,koji ne pije mnogo piva, a pritom slusha(i neophodno je da voli) gRunDgE,za gRunDgE bend. Sviraju se autorske stvari,a mozda uleti i neka obrada... Javiti na PP, mail [email protected] ili na 0642648112!!! HITNO
Silver_Moon Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 (edited) HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trazi se "PEVACH". Bend svira TRESH, SPEED, HEAVY. Imamo autorske stvari. MRTVO smo ozbiljni kada je rec o muzici. Veliki ZAJEBANTI kada je rec o svemu drugom osim muzike. kontaktirajte nas na PP, ili na tel: 0641235866 (Ivan); 0643194434(Dacha); 0642889389(Bojan) Edited June 17, 2004 by Silver_Moon
iggyslap Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 UnDone trazi novi vokal, potrebna nam je osoba koja zna da peva i melodicno i jako/grubo. takodje zainteresovana/sposobna za pravljenje malo cudnije muzike, sa mnogo nepravilnih taktova i mesavinom melodije i ritma i raznih muzickih pravaca (nu-/metal, jazz, rock, funk, itd.)... malo je tesko za opisivanje jer ne zelim da nas poredim sa nekim drugim bandovima ko je zainteresovan ili ko ima neka pitanja neka me kontaktira na pp.
sevast Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Potreban black metal bubnjar. [email protected]
Imenjak Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Mislio sam da se ovo nece dogoditi ali eto! Bedu PENDULLUM potreban vokal za ozbiljan autorski rad i za obradjivanje uglavnom hard rocka! zainteresovani neka se jave na pp ili na mob: 064 315 4 199 MILOS! poz!
Imenjak Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 i ponovo se trazi ekipa za Megadeth tribute! Pevach i bassista! Milos: 064 315 4 199
Anarki StarScream Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 i ponovo se trazi ekipa za Megadeth tribute! Pevach i bassista! Milos: 064 315 4 199 Ko se nalazi u tom tribute-u, neko sa foruma?
BeliHM Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Ekstremno ozbiljan bend pod imenom MRTVI trazi basistu i bubnjara sa iskustvom, komplet oprema i prostorija za vezbu (bubnjeve imamo jos kratko) , samo ako ga ne mrzi da se cima do nove pazove (100m od zeleznicke stanice). Bend svira razne stvari od cranberries-a do iron maidena, znaci sve zivo dolazi u obzir (po dogovoru svih clanova naravno ). trenutno u bendu : gitara, pevac i klavijaturista. Vrlo vazno : clanovi ne smeju da se drogiraju, u prostoriji za vezbu nema pijenja piva (to se radi posle svirke), kad se radi radi se. javite na mail [email protected] ili posaljite na PP. poz
Evil warning Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Pravi se tezgaroski bend. Trenutno imamo bas i gitaru .Treba nam BUBNJAR (sa svojim bubnjevima) i PEVAC (pozeljno da svira klavijature ili gitaru). Repertoar: Klasici roka i hard roka.
Imenjak Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Ko se nalazi u tom tribute-u, neko sa foruma? niko! a sta ti sviras??? poz!
ΣΟΚΙ Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Ekstremno ozbiljan bend pod imenom MRTVI trazi basistu i bubnjara sa iskustvom, komplet oprema i prostorija za vezbu (bubnjeve imamo jos kratko) , samo ako ga ne mrzi da se cima do nove pazove (100m od zeleznicke stanice). Bend svira razne stvari od cranberries-a do iron maidena, znaci sve zivo dolazi u obzir (po dogovoru svih clanova naravno ). trenutno u bendu : gitara, pevac i klavijaturista. Vrlo vazno : clanovi ne smeju da se drogiraju, u prostoriji za vezbu nema pijenja piva (to se radi posle svirke), kad se radi radi se. javite na mail [email protected] ili posaljite na PP. poz za drogu i alkohol te potpuno podrzavam!mrzim ne odgovorne ljude i ako sam ja jedan od njih... sta vam treba jos od clanova?
BeliHM Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 jbg., pre upravo sat vremena sam doziveo najgori trenutak u svom zivotu, tice se pevaca mog bivseg benda (mrtvi), da, nisam vise u njemu, necu da pricam sta je bilo nego.. klavijaturista koji slusa metal voleo bi da svira u nekom bendu... svi pravci dolaze u obzir (metala). kome trebam tu sam. [email protected] ili PP.
Froiibaad Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Marty ajd' NAPRAVIMO Satch-tribute band Nadji bubnjara i basistu Ja cu i da pevam kad zatreba
ΣΟΚΙ Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Ekstremno ozbiljan bend pod imenom MRTVI trazi basistu i bubnjara sa iskustvom, komplet oprema i prostorija za vezbu (bubnjeve imamo jos kratko) , samo ako ga ne mrzi da se cima do nove pazove (100m od zeleznicke stanice). Bend svira razne stvari od cranberries-a do iron maidena, znaci sve zivo dolazi u obzir (po dogovoru svih clanova naravno ). trenutno u bendu : gitara, pevac i klavijaturista. Vrlo vazno : clanovi ne smeju da se drogiraju, u prostoriji za vezbu nema pijenja piva (to se radi posle svirke), kad se radi radi se. javite na mail [email protected] ili posaljite na PP. poz izgleda da mrtvaci traze i klavijaturistu...he!
BeliHM Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 izgleda da mrtvaci traze i klavijaturistu...he! heh, pa nije nego su se vratili u grob.. jer ih je klavijaturista i okupljao.
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Bend iz Beograda trazi VOKALA za MACHINE HEAD, KORN, MUDVAYNE, FEAR FACTORY, CHIMAIRA, SHADOWS FALL - sviramo zajedno oko 2-3 godine i planiramo ubrzo po pronalazenju vokala da radimo autorske pesme (uticaj gore navedenih bendova) napomena - lik mora da zna stvarno da PEVA I DA NE STEDI GLAS javite se sto pre!!!! KOSTA 064/2219157 CHILI 064/2238082 udri E ja cisto da podsetim sve da ovo jos vazi!!! a imamo i malo AMERICAN HEAD CHARGE i SOULFLY i GODSMACK AJDE BRE
ΣΟΚΙ Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 E ja cisto da podsetim sve da ovo jos vazi!!! a imamo i malo AMERICAN HEAD CHARGE i SOULFLY i GODSMACK AJDE BRE ako treba growl evo mene(f.f i korn nemoze da peva isti covek!) cwiyo prva proba je za dve nedelje!
*nitro* Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Svirao bih sabate,metallicu,mejdene,purple,cepeline i sl. u (polu)pocetnickom bendu.Sviram el dzitru godinu ipo dana. [email protected] 063-363-097 - Dane
NecroGrim Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Grind bend Necrorectumonomicon trazi zenski vokal koji ce uglavnom da vristi, muzicko obrazivanje nepotrebno, Nightwish obrade se NIKAD nece svirati. Kontakt na pp ili na mejlove [email protected] i [email protected]
Cwiya Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Ovako!!!!!!NAzalost bend "OMIKRON" trazi....pevaca!!!!!!!!! Pozeljno je da je pevac "ozbiljan" za saradnju sa max. ozbiljnim bendom radi rada na Hard Rock repertoaru za tezgarenje.Bilo bi lepo da pevac moze da peva Whitesnake,Guns'n'Roses,AC/DC;e sad shto se tice metala da zna da peva Metallicu,Megadeth,Panteru....ili bar neshto od svega toga. Autorske stvari se zasnivaju na Power,Progressive fazonu sa Whitesnake glasom.] Zainteresovani neka se jave na pp.!!! Poz.
ΣΟΚΙ Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Nas dragi sharkey je zakljucio da mu je sve preko qrca tako da: TRAZI SE GITARSIATA SA DEATH THRASH BEND!javi te se na pp meni ili cwiyi! e da sviralo bi se cannbal corpse fear factory slayer metallica (maideni) sodom sepultura prosarano ali izvodljivo!
Cwiya Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Nas dragi sharkey je zakljucio da mu je sve preko qrca tako da: TRAZI SE GITARSIATA SA DEATH THRASH BEND!javi te se na pp meni ili cwiyi! e da sviralo bi se cannbal corpse fear factory slayer metallica (maideni) sodom sepultura prosarano ali izvodljivo! Nemojte da se javljate Cwiyi zato shto cwiya nema nishta sa tim bendom,odnosno cwiya je zakljucio da nema vremena za josh jedan bend!!!Toliko
Dark Archangel Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 E,ovako trazi se bubnjar,za ozbiljan rad(sigurno ne neozbiljan),po mogucnosti da je iz Kikinde ili opstine Kikinda,ali moze i dalje ako bi mogao da putuje svaki dan.Svira se death metal-sa uticajem speed metala.Bubnjari ako ima uopste zainteresovanih neka se jave na 0643040572 ili na pp ili [email protected] Normalno zatevaju se bubnjevi sa d-b papucicom ili sa dva bas bubnja,sve jedno,mesto zagarantovano,javite se sto hitnije posto se planira snimanje albuma i dooosta koncertnih aktivnosti,inace bend se zove BLIZZARD,ko zivi u okoline sto posto je cuo za njega,a da ja puno ne pisem,ovde cu prekinuti... e da samo da je bubnjar do 20-25godina,a ne neki matorac....
Recommended Posts