Cortex Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Gađao bih paradajzom zajebantski bend. Svi zainteresovani neka pošalju pm. Ne šalim se. ali zasto zaboga? neka im je sa srecom, sto se mene tice! ima neke bozanske uzvisenosti u biti truo, biti dovoljno truo Suction!
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 RODJAK, AJ ODEMO NA JEDNU PROBU SUCTIONA DA VIDIMO STA JE TO Mozemo..... Ako nas prime.....
RnR lady Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 Ako postoji neki bend,gitarista,sl.koji zeli da nastavi pravac koji je svojevremeno furao EKV,neka mi se javi na [email protected] sam tekstopisac i pomalo klavijaturista.Naravno u obzir dolaze sam radioholici,koji su u stanju da rade 24h kao i ja."Nije sad vreme ko pre ovo je vreme za promene.." Srbija zasluzuje jos jedan kvalitetan Rock sastav..Zar ne?
JD Seven Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 (edited) potreban bubnjar za nu metal... Edited June 11, 2006 by Herr_Wolf
dethman Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Zar je moguce da u NS (i okolini) nema dobrog bubnjara za autorski heavy????
JD Seven Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Zar je moguce da u NS (i okolini) nema dobrog bubnjara za autorski heavy???? moguce je
dethman Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 To kazes sa stanovista (dobrog) bubnjara ili samo zezas?
Guest حسين Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Zar je moguce da u NS (i okolini) nema dobrog bubnjara za autorski heavy???? Nema dobrih bubnjara u NS-u uopšte. Za muziku, S&M ili šta već.
dethman Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Drzacemo se muzike... Dabre, aj' ga nadji ako mozes...
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Koliko dobar? Za avatar sledi.... .
Mixaylo Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Postoji li klavijaturista koji zeli da svira u progresiv metal bendu?Radimo autorske stvari...
ZVERKO Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 e ljudi ako ima muzichara koji su zainteresovani da se oformi depeche mode tribute band, neka me iscimaju na pp pozz ...
Shuma Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 I dalje mi treba covek koji je u stanju da peva Smak,Deep Purple!!!!!!Sto znaci ne da recituje ili da se muci nego da zna da peva!!!
IrishRover Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Frontman benda Irish Rover and The Crew poziva ljude radi kreiranja NOVE postavke najveceg buduceg Irskog punk rock benda na ovim prostorima. Trazim ljude za sledece instrumente: -elektricna gitara -bas gitara -bendzo -harmonika -frula -bubnjevi Pesme koje se izvode su vec utvrdjene, kao i stil i nacin rada. Trazim retke ljude, sa posebnom energijom koji imaju pravu motivaciju za ovu pricu i koji su spremni da im bend bude osnovna orijentacija u zivotu. Osnovni preduslovi za prijem u bend: -posvecenost bendu -ljubav prema Irskoj muzici odnosno spremnost da se ista zavoli -adekvatno znanje sviranja instrumenta koji je u pitanju -strpljivost, spremnost na rad i potrebno zalaganje kako bi se izradio ozbiljan i veliki bend JAVITE SE, VELIKI IRSKI POZDRAV !!! Rover MacGowan, frontmen benda IRISH ROVER AND THE CREW Website: http://irishroverandthecrew.50webs.com E-mail: [email protected] Mob. phone: +381 64 3630840 Beograd, Srbija
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 E da,treba neki covek ili zena za The Sisters of Mercy tribute,a da svira klaviJature.....I da ima iste.....
ZVERKO Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 ok , sad mi trebaju josh klavijaturista i bubnjar za depeche mode tribute .... ako je neko zainteresovan nek cima
Kali Agna Posted July 1, 2006 Report Posted July 1, 2006 ako nekom treba zenski heavy vokal za heavy/thrash i slicno, neka sibne pm...
RnR lady Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Potrebni ozbiljni muzicari za saradnju na autorskim projektima.Pozeljno KG i okolina.All information RnR lady- klavijaturista/tekstopisac 063/702-8161
zombie eater Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 grunge/punk/rock bend WISHINGWELL (ala Pearl jam,Sonic Youth,Foo Fighters...) iz Beograda trazi solo gitaristu (ili dobrog ritam gitaristu) i basistu za ozbiljnu saradnju (76-85 god).U pitanju su autorske stvari i par njih je uradjeno....imamo svoj studio i opremu za vezbanje...Voleli bi da se jave ljudi koji mahom slusaju ovakvu muziku ili pak neko ko je u rock vodama a voljan je za rad... kontakt: [email protected] ; 064/241-83-61 Biza
R_a_S_a Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 (edited) Hard rock-metal bendu potreban bassista. AC\DC je spreman samo da se on sklopi a u planu su Scorpions i verovatno Guns-i... Bez Black-a Death-a Doom-a i sl. cast njima,ali nam to ne lezi za cuti. tel. 064 312-89-86 Edited July 6, 2006 by R_a_S_a
Recommended Posts