Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) aaaaaaaa hahahahhaha :) Pa on kad dolazi u Bg mene zove, jer samo mene i jos par ljudi zna ovde. Dobar je Veseli, bio je ovde na Tankardu pre 20ak dana, tad smo se videli zadnji put. Jeste, Siman je taj ja ga zajebavao sad na Exodusu kad je dosao, 'kmet Siman' Rastka ne znam. Da, da, Veseli slusa Pagance, a kmet je zakleti thrasher Fina dzitra, jos kad bi se iskesirao za OFR Pro tipa 150 jura, i bolje magnete. Edited December 6, 2006 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) CounterIgnition i dalje trazi bubnjara...demo Edited December 6, 2006 by krchulj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Klavijaturista za Hard Rock,Fussion Jazz,Blues bend.Sviramo obrade i tezgarimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Sviramo obrade i tezgarimo... једном речју - боли вас курац... :ввинк: :цоол: :пивопије: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Fina dzitra, jos kad bi se iskesirao za OFR Pro tipa 150 jura, i bolje magnete. Onda bi bio u Nemackoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Nesto takoXD Ali vecina benda svira zbog zadovoljstva,a mene najvise bole dupe(ustvari pre ona stvarXD) za novac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Sto brate u Nemackoj? To ti je jedna omladinska plata. Pa ja sad radim, na taj nacin skupljam za gitaru, nema drugog nacina, sem da dobijem na lutriji. Nemam bogate roditelje, a bogami ni rodbina bas nije izdasna, pogotovo kad cuju da je u pitanju gitara A njegova gitara vec ima neku vrednost, pa se isplatiti budziti je. Moja preporuka je prvo da stavi ofr, a potom magnete. Edited December 6, 2006 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 @heavy jerk : u pravu si Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile_kondic Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Off topic... Inache moj RG370 je poklon za 19ti rodjus od ujaka iz Deutchlanda i koshtao je svega 210 evrica, bio je na popustu 50%,nov novcijat, nesviran, to samo u Sttutgartu ima...c.c.c. Da njega nema, svirao bi ja na nekom Сквајеру skrnavom, garant, jer para se nema. Chim mi pare krenu, budzim RG i kupujem novi locking trem., kasnije kad opwet pare krenu(heheh) budzim magnete, verovatno cu menjati srednji S za neki Seymour Duncan, ili po nechijoj preporuci. Bridge H nema teorije da menjam, jer sam prezadovoljan zvukom, a neck H mozda...para vrti gde burgija nece. Modovi, sorry za offtopic. Poz Edited December 6, 2006 by zile_kondic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 zile cepni neki EMG ako steknes dovoljno kinte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Moje misljenje je EMG. Onaj sto je na music man-u ali kod njega je aktivna elektronika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 da ali pitanje kako ce da 'legne' na ibaneza a i plus je jako skup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 (edited) Svi smo se mi dovijali na razne nacine za instrumente, pa ovo je Srbija. Nisu samo oni koji su bogati, a takvih je malo. Ne znam sta te toliko odusevljava kod bridge-a u 370ici...nista specijalno, ima ortak tu gtr, nije lose ali nista posebno. Da uzmes neki x2N ili Tonezone ili Evolution ili PAF Pro( ako hoces manje gain-a) mislim da bi promenio misljenje. Moja ti je preporuka da prvo sredis floyd, magneti nisu losi, ali ako hoces da divljas ofr je prava stvar EDIT: Zasto mislite da ce EMG sve resiti...problem sa njima je sto daju samo 1 zvuk takoreci, ili ga volis ili ne. Problem je ako spadas u ovu 2gu grupu. Dobri magneti su oko 100e bilo pasiv, bilo aktiv, to ne gine. Ja sam nekako ipak na strani pasivaca. Edited December 6, 2006 by Heavy jerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Pa otprilike je svako moro da od muke saznaje neke 'tips and tricks'...sto kazes ovo je srbija.Tonezone je ok solucija.Ali je naravno floyd na prvom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ja inace ljubim x2N, najjaci Di marzio ! 500 mv jbt!!! Prsti ti se pale od toga Ne treba ti jaci dist od DS-1 recimo, ne daj boze da se sa tim ustekas u Metal master, pokidao bi kabinet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 A sta mislis za Dimarzio super distortion ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Jbg, zagazismo totalno u offtopic . Pa i on se vodi kao high output pick up, recimo dovoljno je reci da ga koriste jedni Suffocation, high gain svirka. Ima jasan ton. Ali recimo ako bi radio coil spliting( prevezivanje magneta, da ti humbacker radi i kao singl i kao hb) uzmi Dual Sound - isto SD magnet samo sa 4 kablica. Sve bi to trebalo probati, ali gde...prvo se zapitaj za sta ti treba, kakav zvuk hoces, pa onda ganjaj prema tome opremu. Bilo je dosta razgovora na ovom podforumu bas o tome. U principu, svi ti Di marziosi valjaju, samo treba znati sta ti treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ma ja sam ugradio pre dve godine u moju yamahu pa mi pravi veliku mikrofoniju kako vise pojacavam pojacalo. Malo preteruje jer bukvalno pisti. Ostale gitare ne prave toliku mikrofoniju. Probao sam.... provereno. Dobro bas oni skvajeri za 100 evra, to je bruka ziva, njih necu ni da racunam. Izvinjavam se zato sto ovaj post ne pripada temi ali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Pa nije dobro spojen, tj zalemljen verovatno...To je dobar magnet. Problem je kako je instaliran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Ma ima kvalitetan ton nema sta samo me to jebe. Dok sam pre tezgario sa njom, non stop mi je ruka bila na potu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Nabavi noise gate, sta da ti kazem, to resava probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 @heavy jerk : ko sto si reko na nasim ozvucenjima 95% slucajeva samo noise reduction moz da rezi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 I dobijes nu metal bend:puke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Pa nije Mega dex, na svim jacim snagama ti to treba, ne samo na domacim krsinama, sem ako se ne naucis kao Chuck da zavrces volume pot( a i to kad se radi, opet se za kratko cuje mikrofonija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 To za pot znam i ja... uzmem to da radim ali se bar milisekunda zacuje mikrofonija pa zato dobri stari noise reduction Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts