Jump to content

Recommended Posts

Posted

Знам ја да свирам бубањ али нећу да свирам са вама. :)

Grohoto se smejem HA HA HA HA,grohoto.

Posted

А и да имам одакле ми? :)

Brate ako znas i sa jednom dobro da sviras nije strasno...ako si interesent samo udri :)

Posted

Potreban bubnjar za Testament tribute bend (nema nikave veze sa prethodnim na ovoj strani), makar na privremeno,jer su nam vec 2 bubnjara otkazala,zbog prezauzetosti.

Stoga, treba nam bubnjar koji je spreman da ide na probe jednom nedeljno,da skine pesme kad se dogovorimo i da ima ozbiljan pristup radu.

O duploj pedali da i ne govorim. :D

Aj sad ko voli THRASH i iz BG-a je nek se javi!!!! :muzicar::pivopije: PM ili 064/2804912 Ivan

Jos vazi....

Posted

I dalje vazi da aako ima zainteresovan bubnjar i gitarista za prikljucenje ROCK bendu iz bga.

Nek se javi ko oce.

Posted

@MegaDex

Лењ сам, закачи на нет негде. :)

I ja sam...odradicu ti ovih dana i pm(ne oizda materina nego private) :)

Posted

Solo(moze i ritam) gitarista iz Novog Sada trazi ekipu za heavy(najbolje bi bilo mejdene). Ako je neko zaintresovan neka mi posalje pp, pa cu mu poslati tel doticnog lika

lik me i dalje smara da mu nadjem bend

Posted

Heavy metal bend Forever Storm, iz Kragujevca, trazi ozbiljnog pevaca sa iskustvom. Pozeljno je da ima izmedju 18 i 25 godina. Sviramo muziku tipa Iron Maiden, Gamma Ray, Savatage i ostalih heavy bendova.

Kontakt:

Stefan - 034/374-896; 063/696-518; [email protected]

Milos - 034/369 984;

Vladimir - [email protected]

Zainteresovani mogu cuti nase autorske pesme na adresi www.myspace.com/foreverstorm

Posted

ne, zato sto bend nije jos uvek nastupao, tj jeste jednom, na rodjendanu naseg drugara, i to samo 2 pesme, a posto bend pocinje sa ozbiljnim probama, zato bi bilo pozeljno da sto pre nadjemo pevaca

@shix, ako znas nekog, molim te, javi se na pvt ili preko myspacea, ili na mail i kontakt telefone

pozz!!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...