MegaDex Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lestat Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Trazim tribut bend to iron maiden,gnr ili Kerber iz Lazarevca ili Beograda najvise bi mi odgovarao iron maiden.NEznam sve pesme ali nije problem veoma brzo ucim i lako bih se uklopio.Problem je sto sam pogubio diskove od maidena pa ako moze neko iz bemnda da mi nareze ili pozajmi da bih sve lepo skinuo kada su pauze i kada i koliko puta ide refren i tako to pisati na [email protected] u napred.Inace nemam iskustva tako da sam pravi pocetnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Djule- Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Potreban bubnjar za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE. [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lestat Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 TRAZIM TRIBUT BAND TO IRON MAIDEN NEMAMA PEVACKOG ISKUSTVA ALI BIH VOLEO DA POKUSAM NEZNAM TEKSTOVEALI BI IH BRZO NAUCIO TO MI NIJE PROBLEM.BEND MORA BITI IZ BEOGRADA ILI LAZAREVCA.MOZETE ME NACI NA BROJ 064/2453006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordring Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND You have posted a message with more emoticons that this board allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message Edited February 14, 2007 by Lordring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 TRAZIM TRIBUT BAND TO IRON MAIDEN NEMAMA PEVACKOG ISKUSTVA ALI BIH VOLEO DA POKUSAM NEZNAM TEKSTOVEALI BI IH BRZO NAUCIO TO MI NIJE PROBLEM.BEND MORA BITI IZ BEOGRADA ILI LAZAREVCA.MOZETE ME NACI NA BROJ 064/2453006 Ali ono kao Maideni dolaze za mesec dana??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 TRAZIM TRIBUT BAND TO IRON MAIDEN NEMAMA PEVACKOG ISKUSTVA ALI BIH VOLEO DA POKUSAM NEZNAM TEKSTOVEALI BI IH BRZO NAUCIO TO MI NIJE PROBLEM.BEND MORA BITI IZ BEOGRADA ILI LAZAREVCA.MOZETE ME NACI NA BROJ 064/2453006 Post Meseca!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE_SOAD Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Potreban bubnjar za autorski bend, za sada imamo 7 pesama...Svira se neki neo-thrash, death, poput Machine Head-a, Testament-a, Chimaire-e...radimo i obrade ovih bendova i jos nekih(Iced Earth, Pantera i ...). Za sada imam jednu pesmu snimljenu u guitar pro pa mogu to da posaljem onome ko je zainteresovan. kontakt 064 189 80 82, Milos [email protected] HITNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Post Meseca!!!! Nemojte bre da zajebavate čoveka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave To Moonlight Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 hahaha, evo cisto inspirisan nekim prepucavanje gore... BUBNJAR trazi bend po mogucstvu ne previse metal orijentisan, dupla papa stop... ) hahahaha... ne, ozbiljno ljudi, ja jesam bubnjar, i svirao bi sa nekom ekipom, sto da ne, ali stvarno nisam u fazonu da sviram stvari kao sto je npr. chimaira... moze da padne neki NU u principu ali nesto tako laganije... i nemoje da me cimate za White Snake/Iron Maiden/Whatever tribute bandove... to me ne zanima... pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) TRAZIM TRIBUT BAND TO IRON MAIDEN NEMAMA PEVACKOG ISKUSTVA ALI BIH VOLEO DA POKUSAM NEZNAM TEKSTOVEALI BI IH BRZO NAUCIO TO MI NIJE PROBLEM.BEND MORA BITI IZ BEOGRADA ILI LAZAREVCA.MOZETE ME NACI NA BROJ 064/2453006 Uf, sto volim ovo! Edited February 14, 2007 by Wolflord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Uf, sto volim ovo! Lepo rekoh da ne prozivate ljude što hoće da se bave metalom. Ionako nas ima suviše malo u poređenju sa zeldijima i ostalom bagrom, i sad još treba da se međusobno prozivamo što neko hoće da >PROBA<, makar da >PROBA< da peva Dikinsona. Šta mene, recimo, boli organ za njega, neću da sviram sa njim jer nije u mom rangu, al' bih mu pomogao samo tako... BTW, tražim ozbiljnog bubnjara iz BGa i okoline za neku thrash-progresivu, komplikacije na nivou Deatha... Zainteresovani na PM. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 @Usher Хоћу ја да пробам. П.С. (Убиће ме MegaDex) П.П.С. Што се тиче компликација, лако их капирам. Не хвалим се, стварно умем. Али зајеби дуплу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Ti mene zajebavaš, jel? Pošto ja nikada ne znam da li si ti ozbiljan ili se zajebavaš... Naravno da mi treba dupla... Ako hoćeš, poslaću ti MIDIje sa drum kanalima na pp, ali nešto sam skeptičan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shuma Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Trazi se pevac za Tribute to Time i Dado Topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 :) Post meseca #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Lepo rekoh da ne prozivate ljude što hoće da se bave metalom. Ionako nas ima suviše malo u poređenju sa zeldijima i ostalom bagrom, i sad još treba da se međusobno prozivamo što neko hoće da >PROBA<, makar da >PROBA< da peva Dikinsona. Šta mene, recimo, boli organ za njega, neću da sviram sa njim jer nije u mom rangu, al' bih mu pomogao samo tako... BTW, tražim ozbiljnog bubnjara iz BGa i okoline za neku thrash-progresivu, komplikacije na nivou Deatha... Zainteresovani na PM. Hvala. Batice nisam mislio na to, vec na gramaticke greske. Opusteno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Batice nisam mislio na to, vec na gramaticke greske. Opusteno... Aa... Pa jes' nepismeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 hahaha, evo cisto inspirisan nekim prepucavanje gore... BUBNJAR trazi bend po mogucstvu ne previse metal orijentisan, dupla papa stop... ) hahahaha... ne, ozbiljno ljudi, ja jesam bubnjar, i svirao bi sa nekom ekipom, sto da ne, ali stvarno nisam u fazonu da sviram stvari kao sto je npr. chimaira... moze da padne neki NU u principu ali nesto tako laganije... i nemoje da me cimate za White Snake/Iron Maiden/Whatever tribute bandove... to me ne zanima... pozz A thrash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 @Usher Рекох, зајеби дуплу. Нисам се зајебавао, озбиљно сам мислио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Pa sta nemaju ni gram mozga ... pa jebeni euro kremic je pametniji od njih. Ono kao misle da su baje jer su uvek znojavi i mokri ... ne moraju toliko da razvezbavaju prste da bi nesto odsvirali ... ne moraju da se raspevavaju ... a kada im das neki death/thrash rafal da odsviraju kukaju kako im treba dupla bass papucica ... radi cucnjeve mali, razvijaj te noge i nece ti trebati ... ja ne volim Maiden, ali njihov bubnjar ne koristi duplu uopste ... i veoma je dobar. Probaj pa pricaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Vi bar sedite dok svirate Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDex Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 E ovo je kraljevska izjava....pivo od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usher Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Vi bar sedite dok svirate E u kurac, polomio sam čašu (za nju sam se u'vatio) padajući sa stolice od smeha... Pa jebote, koj si ti lik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Vi bar sedite dok svirate To jeste, ali vi ne trcite celu probu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts