NAVY Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Dakle, trazi se vokal za NIRVANA tribute. Prilicno je HITNO!
www.muzicari.co.sr Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 Potrebni su:bubnjar,pevac/pevacica,basista i gitarista !!!Pisite na... http://www.hostingphpbb.com/forum/viewforu...mforum=muzicari
Brace Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) ovo je diskriminacija. zasto ne moz' i bubnjarka i gitaristkinja i basistkinja? Edited March 26, 2007 by Brace
shtuckensyglieben Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Ako nekome treba bassista sa iskustvom za neki rock,pop,funk,fusion,heavy,neka mi se javi,rado bih svirao. tezge,autorske,sta god,samo da se svira.
Painkiller_JP Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) Jao kako ovo neće imati efekta,ali ajde...Bend Atlantida traži klavijaturistu Edited March 30, 2007 by Painkiller_JP
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 svi bre nesto kubure sa klavijaturistima. sto vi atlantidjani ne nadjete neku klavijaturiskinju. vi ste popularni u zenskim krugovima kao backstreet boys. :)
greenenn Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 E ljudi ja ipak nadjoh nekog ko hoce da svira PLACEBO! jej! E sad CAPSLOCK je pristao da svira bubnjeve, ja cu da skinem nekako vokal al` su mi potrebni i dzitrista/dzitristkinja ili basista/basistkinja [bez diskriminacije]! Zzop
Nemanja Savic Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 'Atlantida' (po ko zna koji put) trazi klavijaturistu. Uslovi: mesto stanovanja - BG, posedovanje sopstvene opreme (instrumenta pre svega) i odlicno sviranje. Isto tako bi bilo pozeljno da se javljaju oni koji su imalo upoznati sa muzikom ovog benda. Zainteresovani se mogu javiti preko PMa. pozz
Guest Allen Woody Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Trazim bubnjara za hard n heavy band...uvezbano je 35 pesama (25% repertoara su Guns n Roses) i jos petnestak je na putu...pri tom se rade i autorske stvari.S tim sto moze da se obezbedi prostor za svirku u kratkom roku sa razglasom i to za DzABE...u Kuglasu. zainteresovani nek se jave na 064/3055322. P.S. Ni pevac ne bi bio visak...tako da se i vi javite... e da zaboravih repertoar-guns n roses,megadeth,metallica,zz top,rage against the machine,audioslave,velvet revolver,iron maiden,skid row,the cult,ac dc,free,kinks,anthrax,motorhead,pantera,van halen i jos toga...naravno moze nesto da se oduzme i doda ako ustreba.
SerbZmaj Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Trazi se ozbiljan, odgovoran formiranog glasa pevac sa 'dobrim glasovnim mogucnostima' za snimanje autorskog albuma i spota za inostranstvo. Bend poseduje sopstveni studio, opremu i sredjene aranzmane. Heavy metal i hard rock, od obrada - Pantera, Metallica, Iced Earth, White Snake, Skid Row, Europe, Paradise Lost... Javiti na mail - [email protected]
Srdjan_wtf Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 E ja ne trazim nego se nudim!!! Ja sam djitrista sposoban za sviranje svega i svachega prvenstveno metal(trash, heavy, death), ali moze i rock i tako to... Ja sam iz Novog Sada... kontakt [email protected]
greenenn Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 TRAZU SE: GITARA I BASS ZA PLACEBO TRIBUTE! Ej vi metalci nemoj` da me lincujete. Ma svi vole Placebo!
-Djule- Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za tribute deep purple,whitesnake. Srdjan 062/581-643
SATAN-iz Batajnice Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Ozbiljan death/grind bend iz okoline Beograda trazi bubnjara. Muzika u stilu bendova Mortician/Disastrous Murmur/Napalm Death (Scum)/Von/Stara Sepultura (Bestial Devastation-Arise)/Kataklysm/Deicide... Textovi u stilu Cannibal Corpse/Deicide/Von i sl... kontakt na pp ili [email protected] (mail msn) fon ne ostavljam javno...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 TRAZU SE: GITARA I BASS ZA PLACEBO TRIBUTE! Ej vi metalci nemoj` da me lincujete. Ma svi vole Placebo! bjazi bre, kako si uopste uspeo da skupis muda za tako neki post
Atheist Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 sto bre nisam prihvatio da budem moderator. kako bi popio warn/ban za tako nesto +obracas se devojci
queen of the night Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za tribute deep purple,whitesnake. Srdjan 062/581-643 Vidim da si se naljutio, ne odgovaraš na PM... Nisam rekla da neću da sviram, nego da ne mogu-za sada.
Korgoth Of Barbaria Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 sto bre nisam prihvatio da budem moderator. kako bi popio warn/ban za tako nesto +obracas se devojci Ha, ha! Papučar!
Recommended Posts