Brace Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Nisam bas tolki fan Placeba da bi radio neki tribute band, ali ljudi imaju bolje pesme od pola krsha za koji se prave tribute-i kod nas.
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 sto bre nisam prihvatio da budem moderator. kako bi popio warn/ban za tako nesto +obracas se devojci wow, moderator. bas si me uplasio. evo necu vise da vredjam nikoga. probaj da me tuzis nekome od njih. strasno!!! najjace da je ono devojcica!!!
greenenn Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hvala za odbranu. I hvala ovom iznad mene sto sumnja u moj pol, verovatno se uverio [kao i u to da je sam musko]! Ja i dalje trazim gitaru i bas, a zasto ovde? PA zato sto znam da ovde ima veoma dobrih muzicara, valjda ce se naci jedan od njih koji voli PLacebo! Sve u svemu, veliki pozdrav!
Guest ~evil~ Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hey ljudi ! Dobar dan Ja sviram bass gitaru godinu dana, i trebaju mi ljudi za rok bend. u pocetku bi verovatno skidali pemsichice, a posle, autorski... Dakle, imam pevachicu, treba mi stvarno iskusan gitarista, sa $to vecim muzickim iskustvom! i bubnjar, ali to je manje hitno, mozda imam nekog. Pozeljno je da su sa NBGa, ali nije obavezno, ako nije cim da se dodje ovamo. Molim da mi se jave zainteresovani na PM. $to pre, a muzika koju sviramo ide na dogovor! Ali, otpr rok Nadam se da ce se naci neko ko stvarno zeli da svira!
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hvala za odbranu. I hvala ovom iznad mene sto sumnja u moj pol, verovatno se uverio [kao i u to da je sam musko]! Ja i dalje trazim gitaru i bas, a zasto ovde? PA zato sto znam da ovde ima veoma dobrih muzicara, valjda ce se naci jedan od njih koji voli PLacebo! Sve u svemu, veliki pozdrav! e moj svete zasto si posao naopako. zasto ne trazis u prodavnici cipela, jogurt. ovo je foum ljudi koji samo nesto kenjaju i filozofiraju. oni ne sviraju. onaj ko svira njega trazi na svirkama :) znam ja nekog lika, svira i bubanj i gitaru, rado bi usao u tvoj ekspetiment, ali za plasibo me mrzi izinata da ga pitam!!!!
Шарки Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Тражим кавалисту за Теодоси Спасов Трибјут Бенд.
Atheist Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 @K1nG5L0rdDemonSatanHeavy: Nebitno. Ali nemoj da vredjas ljude. @sharkey: javi se na pp da se dogovorimo
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Top lista nadrealista? to care!!!! @K1nG5L0rdDemonSatanHeavy: Nebitno. Ali nemoj da vredjas ljude. aman covece, ja ne znam sta si se ti istripovao. to je nebitno nemoj da glumis nekog zastitnika. ljudi umeju sami da se brane. valjda aj pozdrav. i nadam se da smo zavrsili sa diskusijom
Brace Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 A kolko ti leta imash? I kakva konkretno rokachina?
Shreader Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 19. Whitesnake,Purple,i sl, ali sve zavisi od pevaca.
CreepingDeath Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 bend HIGH VOLTAGE (Rammstein tribute) trazi klavijaturistu koji je pored Rammstein-a spreman za ran i na autorskim pesmama slichnog zanra..
Guest ~evil~ Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 ja imam 18, pevac 21... ali nije bitno koliko imate godina. bitno je $ta umete...
Vuk Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 bend HIGH VOLTAGE (Rammstein tribute) trazi klavijaturistu koji je pored Rammstein-a spreman za ran i na autorskim pesmama slichnog zanra.. pobegao zarko
Full Moon Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 SMEDEREVSKOM HARD ROCK BENDU FULL MOON POTREBAN PEVAC UBICA ZA OZBILJAN RAD! AKCENAT STAVLJAMO NA AUTORSKE STVARI(jer je u pripremi album),A OD PRERADA SVIRAMO WHITESNAKE,AC DC,DEEP PURPLE,RAINBOW... SVI ZAINTERESOVANI( i ozbiljni) NEK NAS KONTAKTIRAJU NA : [email protected] Promo materijal mozete preuzeti sa http://www.sdcafe.co.yu/viewtopic.php?t=6908
Elessar Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 A sta ako jos nije nekog ubio, ali ima u planu? Da li se vise cene ovi sa predumisljajem ili u afektu?
Brace Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Ovi u afektu. Kod muzicara ti je mnogo bitnije da rade na adrenalin, nego da nesto u napred smisljaju pa onda da pozerishu na bini.
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 SMEDEREVSKOM HARD ROCK BENDU FULL MOON POTREBAN PEVAC UBICA ZA OZBILJAN RAD! AKCENAT STAVLJAMO NA AUTORSKE STVARI(jer je u pripremi album),A OD PRERADA SVIRAMO WHITESNAKE,AC DC,DEEP PURPLE,RAINBOW... SVI ZAINTERESOVANI( i ozbiljni) NEK NAS KONTAKTIRAJU NA : [email protected] Promo materijal mozete preuzeti sa http://www.sdcafe.co.yu/viewtopic.php?t=6908 e sto ne probate sa pevacem Aeternie, on je bas do jaja.
Fly Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Rock Bendu Glad iz Nisa potreban hitno Basista pa ako ima neko zainteresovan da zeli da radi neka se javi
Anarki StarScream Posted April 10, 2007 Report Posted April 10, 2007 Rock Bendu Glad iz Nisa potreban hitno Basista pa ako ima neko zainteresovan da zeli da radi neka se javi Jao, ja bih vam svirao, ali kontam da radite tribute za onog naseg black metal pevaca Glad-a ... i jos u rock fazonu ... tako da ne ...
Recommended Posts