ΣΟΚΙ Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 hahaha brate priznaj da ti se digo kad si video Basista...najzad i vi da budete velikim slovima...
Anarki StarScream Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 :) ... bravo, eto jesi li zadovoljan ... nas je davno, digao u velika slova Marcus Miller ... a u metalu DiGiorgio i Burton ... a bogami i Claypool ... ne treba meni clan nekog tribute to "Glad" da dize kitu ... ima to koce ...
the_silent_man Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 :) ... bravo, eto jesi li zadovoljan ... nas je davno, digao u velika slova Marcus Miller ... a u metalu DiGiorgio i Burton ... a bogami i Claypool ... ne treba meni clan nekog tribute to "Glad" da dize kitu ... ima to koce ... Bravo za Marcusa,brate!!!Ja jesam klavijaturista(i TOTALNO nov ovde kod vas i to,by the way,sasvim sluchajno-gde mi je bio net do sad),ali bravo za Marcusa.Ali,i Miyung! Dream Theater je zivot,ostalo su sitnice
Tyler Durden Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Ljudi, ako ima neki bend, a da svira muziku tipa Machine Head, Slipknot, Killswitch Engage, Stone Sour..... a jos im je potreban i gitarista, neka se slobodno javi, trazim takvu ekipu....
Kali Agna Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 kome je potrebna klavijaturistkinja za hard/heavy/power i sl. moze da me kontaktira preko pm-a. prednost imaju autorski bendovi.
Guest beogagi Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Potreban bubnjar. za pocetak hard n heavy obrade. zainteresovani neka posalju pm, dobice jos informacija.
-Djule- Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 I dalje hitno potreban klavijaturista za tribute Deep Purple,Whitesnake.HITNo!!!
GEORGE_SOAD Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Potreban mi je gitarista za autorski bend, imamo oko 7 pesama, radimo nesto tipa Machine Head, Chimaira, Devildriver...neki neo thrash 064 189 80 82, Djole
Fiery Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 Evo ti gitarista, na prethodnoj strani http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1369515
GEORGE_SOAD Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Evo ti gitarista, na prethodnoj strani http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...t&p=1369515 hvala! kontaktirao sam ga.
Brace Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Evo ti gitarista, na prethodnoj strani Vala bash. Chak se i ja secam da sam procitao taj post, a mene cak ni ne zanima Machine Head. Ma spamuje.
Kali Agna Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 (edited) ponuda: klavijaturistkinja za hard/heavy/power i ostalo, kontakt preko pm-a. prednost imaju autorski bendovi. zaboravih da dodam beograd ili eventualno bliza okolina Edited April 12, 2007 by Kali Yuga
SATAN-iz Batajnice Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Ozbiljan death/grind bend iz okoline Beograda trazi bubnjara. Muzika u stilu bendova Mortician/Disastrous Murmur/Napalm Death (Scum)/Von/Stara Sepultura (Bestial Devastation-Arise)/Kataklysm/Deicide... Textovi u stilu Cannibal Corpse/Deicide/Von i sl... kontakt na pp ili [email protected] (mail msn) fon ne ostavljam javno... Ajde bre javljate se satanisti iz sela I dalje aktuelno
Guest elesdi.bejb Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 pevachica trazi rok bend... javite mi se na pm
Fly Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Meni jos uvek treba basista imali ko slobodan zeljan rada
Danny Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 OZBILJAN AUTORSKI BEND "POLARIS" TRAZI BUBNJARA,OSTAVITE KONTAKT PREKO P.M PA CEMO NAZVATI I POSLATI CD. BEND JE IZ PANCEVA I BILO BI JAKO DOBRO DA BUBNJAR POSEDUJE SVOJ KOMPLET BUBNJEVA.
-Djule- Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 I dalje potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za tribute Deep Purple,Whitesnake.HITNO!!!
Slave To Moonlight Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 STRASHNE KANDZE objavljuju svoj rad covecanstvu Bend koji dosao da ponovo izmisli muziku. Najavangardnija muzicka misao Beograda u poslednjih 76 godina. Ovaj virtuozni sastav svira i kombinuje Rock, Industrial, Metal, Rep, Drum en bejz, Pank, Bluz naravno i elemente klasicne muzike. Da bi ostvarili svoj cilj neophodan je basista - COVEK SA IDEJOM, koji po mogucstvu svira sve tehnike neobavezno tako dobro... Ako se osecate adekvatnim da se uhvatite u kostac sa strasnim kandzama internet vam je to omogucio i jednostavnim klikom na polje pm ovog juzera mozete promeniti svet MI IMAMO KONCEPT - TREBA NAM COVEK SA IDEJOMUzdravlje Iskreno vase STRASHNE KANDZE
Jimmi Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 kakav oglas jbt. da sam basista josh bi se i javio haha. bash je jebozovan.
Tyler Durden Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ako ima neka ekipa, ili neko raspolozen za formiranje iste, javite se. Ideja je da se napravi bend koji ce svirati neki rock fazon, ali tipa nickelback, peppersi, audioslave, ratm, pearl jam.... Ima ozbiljnih ponuda za ozbiljne svirke, samo je nedostatak takvog benda, takvog zanra muzike. Razpolozeni javite se...
Anarki StarScream Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ako ima neka ekipa, ili neko raspolozen za formiranje iste, javite se. Ideja je da se napravi bend koji ce svirati neki rock fazon, ali tipa nickelback, peppersi, audioslave, ratm, pearl jam.... Ima ozbiljnih ponuda za ozbiljne svirke, samo je nedostatak takvog benda, takvog zanra muzike. Razpolozeni javite se... Ti brate svake nedelje pravis nov band ... daj prestani sa tim, sedi na hoklicu i nauci prvo da sviras ...
Tyler Durden Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Nemoj ti nikog da prozivas, i smaras. Moja je stvar koliko cu bendova da pravim i u koliko cu njih da sviram. A ti gledaj svoja posla...
Recommended Posts