Pringler Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Potrebni gitarista i basista.Svira se sve sto nam se svidi bilo koji pravac. pp ili 0642267409
Pringler Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 Tj. ako nekome treba gitarista neka se javi(ritam ili solo sve jedno).
StRatO Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Casovi ELEKTRICNE i AKUSTICNE GITARE, BASS, KLAVIATURE!!! 12 godina iskstva sa HARD-ROCK Bandovima u Srbiji i Crnoj Gori i Americi. Zavrsena SREDNJA MUZICKA SKOLA, gde uz primenu ROCK-a, BLUZ-a, FUNKY-a I JAZZ-a detaljno objasnjavam (harmoniju, sofedjo, vokalni i instrumentalni kontrapunkt i komponovanje)!! Moguc dolazak na vasu adresu!! Ozbiljno i temeljno proucavanje muzike!!! Marjan Tel: 064 292 333 5
Froiibaad Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 ti to nesto na moj racun??!??? e ova ti je najdobra! Ocu ja da sviram negde kao ritam-gitarista... nebitno sta.. ocu samo da se svira! Cesh sa mnom da svirash a i mislio sam na sebe
Froiibaad Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 smorio me Cukic i spori RITAM bend ocu nesto nesto drugacije, divlje Predji na narodnjake imash tu ritmova da ti pamet stane ja kad sam probao pogubio sam se kao kuce u liftu
Imenjak Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Cesh sa mnom da svirash a i mislio sam na sebe jel to ponuda ili interna shala??!!?? mislim stvarno
Froiibaad Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 jel to ponuda ili interna shala??!!?? mislim stvarno Zar ja tebi delujem kao neko shto se zeza ( naravno da da ) Ma mrtav sam ozbiljan poshto sam ostao i bez 3. benda odakle si
Imenjak Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Zar ja tebi delujem kao neko shto se zeza ( naravno da da ) Ma mrtav sam ozbiljan poshto sam ostao i bez 3. benda odakle si ma bg... i to novi bg... aj salji pp pa cemo se dogovoriti... poz!
Ivan_ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Bendu potreban vokal. Svira se AC/DC, Guns and Roses, Iggy Pop, The Cult i tome slicno.... Javiti se na mail: [email protected]
Froiibaad Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 888 ways to die! Mani se belaja nego vitlaj nekog manijaka sa bubnjevima i nekog zna da svira bass
Ritchie Blackmore Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Potrebni basista i bubnjar za hard rock bend! Pisite mi na PP i ako imate nekog dobrog da mi preporucite!
StRatO Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 Potrebni basista i bubnjar za hard rock bend! Pisite mi na PP i ako imate nekog dobrog da mi preporucite! Mirko i Dzoni - Fuzzbox
Froiibaad Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 Mirko i Dzoni - Fuzzbox E bem te nepismena pishe se klavijature
Imenjak Posted September 19, 2004 Report Posted September 19, 2004 E bem te nepismena pishe se klavijature tako je reci mu!!!
John Frusciante Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 au bre ... mnogo malo basista i pevaca
Џрк Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 vazda. a dodjem u bg javicu ti se. sviram gitru,ritam i solo,a za zanr cemo se zdogovorit. ok? E,gadan mi se maler desio pre 2 nedelje,gadno polomih ruku na fudbalu.Gips minimum 6 nedelja.Ako mozes da se strpis tih mesec-dva javi mi.E i nadji ako mozes nekog dobrog bubjara sa twin pedalom i basistu.Ipak,bubnjar je mnogo preci.Pozdrav
Imenjak Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 E,gadan mi se maler desio pre 2 nedelje,gadno polomih ruku na fudbalu.Gips minimum 6 nedelja.Ako mozes da se strpis tih mesec-dva javi mi.E i nadji ako mozes nekog dobrog bubjara sa twin pedalom i basistu.Ipak,bubnjar je mnogo preci.Pozdrav ma ako si fanatik sviraces ti i sa slomljenom rukom kao Marty Friedman... inace poz i sto pre se oporavi....
Froiibaad Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ma ako si fanatik sviraces ti i sa slomljenom rukom kao Marty Friedman... inace poz i sto pre se oporavi.... cccc..... shto navodish decu na zlo poz.
Rastko Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Moj drug gitarista (Pelle) i ja na basu smo osnovali bend "Jaje na Oko". Sto se tice repertoara tu su pre svega heavy i trash metal (moji uticaji) i grunge i ex-yu rok '80-ih (njegovi uticaji). Od bendova koje obradjujemo izdvojio bih Metallicu, Iron Maiden i Nirvanu. Naravno ima i drugih stvari (jedan svestran bend). Volimo da se zezamo sa hard 'n' heavy obradama narodnjackih, tehno i rep hitovima. Imamo i nekoliko autorskih pesama u metal fazonu. E, sad najbitniji deo: Trazimo (ovaj redosled ide i po hitnosti): 1.bubnjara-da je iz NS-a ili blize okoline (Kac, Stepanovicevo, Futog,... i da je 84-87 godiste. 2.gitarista-opsti uslovi isti i da dobro zna solo. 3.vokal-opsti uslovi isti, da ima jak glas, relativno velik raspon, a pozeljno je da bude 'rapavi bariton. 4.sledeci clanovi nisu obavezni, mada mogu da nam se jave: a)zenski vokal b)klavijaturista v)celista, violinista, guslar (da, dobro vidite) i uopste svako ko zna da svira nesto Opsti uslovi isti za sve. Saradjujemo i sa hip-hop dj-om Rapmaster C-jem koji nam miksuje demo snimke. Za sve informacijeobratite se na privatne poruke. 8) Molim moderatora da izbaci ovaj post, posto on nema vise nikakvu snagu, vec samo zauzima mesta.
Dowla Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 ja sam iz Novog Sada,sviram elektricnu harfu sa distorzijom,ali je nazalost nemam vise,posto je komsiji smetala buka koju sam proizvodio na njoj pa mi je u jednom izlivu besa izlomio na 666 delova. ako ima s taj tesko nabavljivi instrument rado cu svirati u tvom bendu "jaje na oko"
John Frusciante Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 e ima li nekoga ko moze svira solo od Michael Angela?? potreban solo gitarista
Џрк Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ma ako si fanatik sviraces ti i sa slomljenom rukom kao Marty Friedman... inace poz i sto pre se oporavi.... Hvala na lepim zeljama.Da sviram sa polomljenom rukom...hm...bilo bi moguce da mi ovaj gips nije do iznad lakta koji ne mogu zbog toga da savijem...ali zato vezbam desnom rukom
Stanko Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 POWER PROG BEND TRAZI PEVACA strat, sonata, malmsteen, helloween, chinchilla.... javite se na PP
Recommended Posts