IVANNAH Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Potreban mi je bubnjar za bend Masque of Betrayal koji se vodi kao Melodic Death Metal bend sa primesima progresiva. Pozeljno je da osoba poseduje svoje bubnjeve, da je napredan i naravno posvecen bendu. Znam da je malo komplikovana ova varijanta zato sto je bend iz Kule ali bih Vas zamolila ukoliko saznate za nekog da mi se javi na mail [email protected] ili br. 063/88-58-469.
Anarki StarScream Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 (edited) Taj covek ne ume da gleda svoja posla... :) Upravo ... Edited April 20, 2007 by Anarki StarScream
Yngwie Tatica Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Hard rock - heavy metal bend RAVEN iz Lazarevca traži ozbiljnog pevaca za studijski rad i live nastupe! O uslovima i ostalim detaljima možete se obavestiti na broj 063-7190-493, Boris Šurlan. Poželjno poznavanje repertoara sledecih bendova: Whitesnake, Symphony X, Jorn Lande,...
Slave To Moonlight Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 (edited) ja bih se cisto prijavio da mucim ovog emoa mnogo si zajeban... hahahaha Edited April 21, 2007 by Slave To Moonlight
Anarki StarScream Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Evo ruka prijatelju za smisao za humor ... bravo ...
Anarki StarScream Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Kume, a da ti pocnes da gledas nove filmove, a te stare da prestanes ( zbog avatar-a ) ... mislim to je bio ekstra film ... kada sam bio klinac plasio ga sam se pomalo ...
Mr. Smarty Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Bas obrnuto, ti bi trebao da se vratis korenima i da batalis to novo smetje.
Anarki StarScream Posted April 22, 2007 Report Posted April 22, 2007 Tvoje misljenje ... ja se drzim nu smeca ... .
Јарослав Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 (edited) Po peti put pišem ovo, i konacno pogodih na kojoj temi da pišem.Ajd' opet ovako: Ozbiljnom Thrash Metal bendu, neozbiljnog imena (Raspadač) potreban bubnjar!!! U početku se rade obrade (Sodom, Kreator, Destruction, Tankard, Sadus, Misfits , Dark Angel, Rigor Mortis, Celtic Frost, Venom, Death ...) dok se ne završe autorske pesme, koje su već u fazi stvaranja, i mogu reći da fino zvuče. Poželjno je posedovanje duple pedale. Svi zainteresovani neka se jave na mail [email protected] ili na pp. Inače, tematika benda je Anti-Goth, Anti-Emo, i klasične Old Sch00l teme. Edited April 23, 2007 by Rasplata
Slave To Moonlight Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Inače, tematika benda je Anti-Goth, Anti-Emo, i klasične Old Sch00l teme. hahahahahaha... LMFAO
nerevarine Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 Nadimach, raspadach, utovarivach, jebach, trpach...
Јарослав Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Nadimach, raspadach, utovarivach, jebach, trpach... :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Ma opusteno! Mi se druzimo sa njima, ali da napomenem: NISMO UZELI IME NA NJIHOVU FORU!!!!! I jos jedno vazno obavestenje, Raspadač nije čovek koji se raspada, nego KOJI RASPADA!!!
Brace Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Raspadach znachi bend koji ne moze da se sastavi ni jednu pesmu.
-Djule- Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 I dalje hitno potreban klavijaturista/klavijaturistkinja za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE.HITNO!!!
RBX Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 LJUDI!!!! HITNO POTREBAN BUBNJAR ZA BEND IZ BG-a!!! Vrsimo obrade KISS-a i ostalih rock bendova.KASNIJE IDU AUTORSKE STVARI!!!! JAVITE SE NA OVAJ TOPIC ILI E-MAIL [email protected]
Shuma Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Trazimo ozbiljnog pevaca koji hoce i moze da peva Time i Smak (Dadu Topica, Borisa Arandjelovica i Dejana Najdanovica Najdu).
Шарки Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Ma opusteno! Mi se druzimo sa njima, ali da napomenem: NISMO UZELI IME NA NJIHOVU FORU!!!!! I jos jedno vazno obavestenje, Raspadač nije čovek koji se raspada, nego KOJI RASPADA!!! То је исто к'о Надимач.
IrishRover Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 U rad je puštena nova verzija web sajta IRISH ROVER AND THE CREW, na staroj poznatoj adresi http://www.irishrover.org U tom smislu intenzivira se potraga za muzičarima potrebnim za The Crew, bend podrške nastupima Irish Rover-a. Pozicije: gitara, bas, bubnjevi, bendžo, mandolina, harmonika, klavijature, irska frula, violina, ženski vokal za duet pesme. Isključivo posvećeni, retki muzičari Irskog duha, punk rockeri. Tezgaroši i pozeri svih vrsta i oblika isključeni. Sve informacije nalaze se na sajtu. IRISH ROVER AND THE CREW Irish punk rock essence & attitude. Seekin' rare musicians for The Crew, support band, opened positions: guitar, drums, bass, banjo, mandolin, accordion, keyboards, tin whistle, fiddle, drums, female vocals for duet songs. contact details: http://www.irishrover.org e-mail: [email protected]
Shuma Posted April 28, 2007 Report Posted April 28, 2007 (edited) Samo da podsetim Trazimo ozbiljnog pevaca koji hoce i moze da peva Time i Smak (Dadu Topica, Borisa Arandjelovica i Dejana Najdanovica Najdu). Edited April 28, 2007 by Livnica
RBX Posted April 29, 2007 Report Posted April 29, 2007 Sjajno. Sta sad,to kao nesto smesni, neki sarkazam? Ako nemas nesto pametno da kazes onda bolje cuti.
Recommended Posts