FreaK_ Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Potreban basista za bend tipa......As i lay dying, Trivium...da ne duzim.......na PP need i say more ?
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Za to ti ne treba basista samo neki kompijuter sa modernim dredovima:P
billsheehan Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 BENDU HITNO POTREBAN BUBNJAR S PRIBOROM ZA SVIRANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javiti se na PM ili ti 063 253 533 i 063 1031 668 !!!!!!!!
Slave To Moonlight Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 BENDU HITNO POTREBAN BUBNJAR S PRIBOROM ZA SVIRANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javiti se na PM ili ti 063 253 533 i 063 1031 668 !!!!!!!! jel moze bar malo detaljnije... ? i sta je "pribor za sviranje"?
Jon Lord Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Serpe, lonci i poklopci! Kao Les Poubelles Boys!
FreaK_ Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 ili uzmes one od TEFLONA[mislim na tiganje].....da lice na elektronske !...fensiiiiiii
Sisus Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 jel moze bar malo detaljnije... ? i sta je "pribor za sviranje"? tel ovaj lik JEBE KEVE a uz to je i dobar showman... Mozda ovo
Guest OminousBloodvomit Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 (edited) Hail to you all! __________________________________________________________________________ Ja sam PEVAC i za neki dan se selim iz Portugala u Beograd. Ovde sam bio clan grupe 'Beyond The Realm' sto sviraju Groove Death, Viking i Thrash Metal. Ja inace vezbam najvise sa muzikom od Hypocrisy i Bloodbath-a, narucito sa albumom 'Nightmares Made Flesh' gde peva Peter Tagtgren, pevac od grupa Hypocrisy i Pain. Tako da omiljen stil pevanja mi su mi 'growls' i 'high pitched screams' Najvise slusam Death Metal, Black Metal i Folk Metal, tako da bi voleo da imam grupu sa nekom mesavinom toga Death Black Metal sa mesavinom tehnike, groove-a i klavijaturama je sto ciljam __________________________________________________________________________ moze te me cuti >OVDE< | imate za sad 2 covers-a od Bloodbath-a i nekoliko starih videa od moje bivse grupe, paznja: tad grupa jos nije pocela da gura na Death tako da i glas nije Death __________________________________________________________________________ neke od mojih omiljenih grupa su: <P>Amon Amarth <P>Arch Enemy <P>Avulsed <P>Bathory <P>Behemoth <P>Belphegor <P>Bloodbath <P>Carcass <P>Crionics <P>Dark Tranquillity <P>Death <P>Devil Driver <P>Dimmu Borguir <P>Echoes of the Fallen Messiah <P>Ektomorf <P>Eluveitie <P>Equilibrium <P>Fear Factory <P>Glorior Belli <P>Gojira <P>Gorgoroth <P>Gutworm <P>Hordes of Yore <P>Hypocrisy <P>I <P>Immortal <P>In Flames <P>Katatonia <P>Korpiklaani <P>Lamb of God <P>Manegarm <P>Mastery <P>Mastodon <P>Meshuggah <P>Metallica <P>Moonsorrow <P>Morbid Angel <P>Necrophagist <P>Nile <P>Norther <P>Opeth <P>Pain <P>Quo Vadis <P>Requiem Laus <P>Satyricon <P>Slayer <P>Strapping Young Lad <P>The Ransack <P>Vader <P>Vomitory <P>Yyrkoon _____________________________________ kontakti: -Myspace [email protected]/[email protected] Edited June 18, 2007 by OminousBloodvomit
Шарки Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Остани у Португалу, човече, кој' ћеш курац овде?
Guest OminousBloodvomit Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Остани у Португалу, човече, кој' ћеш курац овде? bahah dude.. our girls own the world e da.. i zato sto hocu da pocnem da studiram enzenjeriju zvuka u mojoj zemlji, znas da je nasa skola jedna od najboljih na svetu, cheers mate
Kali Agna Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 А ти би пржио неки death метал? evo sharkey ce odma' da se ponudi da svira gitaru, jel tako sharkey?
Шарки Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Брате, све само да нађем разлог да средим Explorer-а.
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 18, 2007 Report Posted June 18, 2007 Dzaba ti to nikad nece biti ko moj hahah:P
Guest OminousBloodvomit Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 А ти би пржио неки death метал? Death na 1vom mestu vidim da si se malo zainteresovao, ajde ispljuj, sta znas? hehe
Шарки Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Могу да свирам и поднесем death, black не волим уопште а viking/folk ми је урнебесно смешан.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Veoma ozbiljnom Novosadskom NYHC orijentisanom bendu ''Body Blows'', pod uticajem ranog Biohazarda, Agnostic Fronta i Madballa, potreban bubnjar. U obzir dolaze samo ljudi iz Novog Sada. Godište: '77-'80, za snimanje demo snimka, a kasnije i albuma. Postava koja trenutno funkcioniše: Petar-gitara,backing vokal Ilija-gitara, backing vokal Marko-bass, backing vokal Danijel-lead vokal Svi zainterosovani neka mi se obrate preko private poruka. Zasada imamo tri urađene pesme ''Blessed in Damnation'', ''Rakija je Mater'' i ''Act Radical Toward The Scum'', koje će se naći na nešem up-coming demo snimku ''Oops, Sorry For The Pain'';
Guest OminousBloodvomit Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Могу да свирам и поднесем death, black не волим уопште а viking/folk ми је урнебесно смешан. pa sta onda ostaje drugo da se voli? hehe
Шарки Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Ево да и ја пробам: Да ли има овде примерак угрожене врсте под именом БУБЊАРИ, који се сналази са непарним ритмовима и дуплом педалом?
Usher Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Kakav je to grunge sa neparnim ritmovima i duplom pedalom?? Damn, trebalo je da dođem na neku svirku da čujem to...
Шарки Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 Није гранџ јеб'о те ја. Ово је неки пети бенд. Немаш појма. :*
StRatO Posted June 19, 2007 Report Posted June 19, 2007 to je sad popularno... i nemoj po gayevima.. mogu da ti se skupe pod prozor i da ti pevaju gay pesme.. i sta ces onda.. :da: :) :)
Recommended Posts