Herr_Wolf Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Могу да свирам и поднесем death, black не волим уопште а viking/folk ми је урнебесно смешан. Ja bih baš rado svirao neki viking metal
Guest OminousBloodvomit Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 (edited) Ja bih baš rado svirao neki viking metal konacno jos neko je Happy Little Boozer {Korpiklaani} nesto kao Amon Amarth samo sa malo vise Death-a hehe Шарки: Im not gay, my boyfriend is.. Edited June 20, 2007 by OminousBloodvomit
IrishRover Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 IRISH PUNK ROCK Irish Rover And The Crew www.irishrover.org rekonstrukcija u toku, potrebni retki, posvećeni muzičari, punk rockeri sa Irskim duhom
-Djule- Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Ozbiljnom bendu i dalje potreban klavijaturista za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE! Srdjan 062/581-643 [email protected]
Шарки Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Ozbiljnom bendu i dalje potreban klavijaturista za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE! Srdjan 062/581-643 [email protected] Ђуле, брате, дај да зајебемо ту клавијатуру!
MarcusS Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Potreban pevač za cover bend, uglavnom komercijalni bendovi sa dosta šarolikim repertoarom, od Metallice do Jamiroquaija. Sve informacije na 063/7135355
Letva Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Treba mi jelte, basista. D' ima bas gitaru i da je iz BG. zanr neki alternativni rok/metal, ubijes me ako znam. elem da je javi na pm za info, ako oce neko.
Leshina Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Trazim Bubnjara,basistu i klavijaturistu za TRIBUTE TO KING DIAMOND. Radice se i stariji i noviji radovi!!!! Cak i neke sa puppet master-a. Zainteresovani na PP!!!!!
Шарки Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Па ако је женска онда може... Теби сигурно нећу да перем сисе-(слејер).
Leshina Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 ajde sad dosta sale,ocu kljavadziju,bubnjara i basadziju za king diamond!!!! sarki aj mi sviraj bass!!!! aj keve ti!!!!
Zaznojni Vozac FAP-a Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ima li neko voljan da se zajebava sa klavijaturama u jednom ekperimentalnom bendu... Od instrumenata ima bas,gitara,bubanj,violina i zenski je vokal u pitanju...Neki su i skolovani za svoj instrument...Imamo svoj studio,tako da sto se tice proba,sve je jako elasticno,svi su studenti i tako... Rade se stvari koje bi najblize mogle da se objasne kao papazjanija Dany Elfmana,Fantomasa,Mr.Bunglea i kojekave dekadencije,valcera i sl. Znaci jako,jako experimentalna zajebancija. Svi ljudi imaju i druge bendove,a ovo nam je svima neki izduvni kreativni ventil i tako... Bend je (vidi avatar),a imate neke textove na Snazi reci...Koga zanima da cuje sta se tu radi,imam ja par krsh snimaka biggrin.gif Javite se na PM biggrin.gif
WHISPER_EVE Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 potreban gitarista... autorski bend, izdanje obezbedjeno, pesme u rock fazonu... javiti se na pp..
Duke Of Borca Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Potreban bubnjar sa poznavanjem nepara i duple bas pedale. Svira se jedinstven spoj metala i balkanske etno muzike, dakle pun kurac nepara, ima vec par gotovih pesama, ako neko zeli da cuje na sta bi to otprilike licilo evo linka: link A da ako bi iko zeleo da peva ovako nesto, takodje bi mogao da se javi
Slave To Moonlight Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 matori, ili sam ja glup (shto uopste nije nemoguce) ili ti nesto ne valja sa ovijem linkom... ne mogu da skinem ovo da cujem.... ??
Duke Of Borca Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Link radi ok, kad kliknes na njega, odes na free i to je to
Samurai Jack Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Da li ima ljudi koji bi svirali Contol Denied i takav vid progressive metala . Mislim da je to jean od retkih zanrova u metal muzici u kojem ima doooooooosta mesta za experimentisanje i napredovanje
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Не јављајте ми се више на пп, бенд ''Боду Бловвс'' је нашао bubnjara. Момак се зове Илија, '79.год. из Новог Сада. Хвала на досадашњим јављањима и слању снимака, као и онима који су били на аудицији, ове суботе. /Body Blows crew/ Edited June 29, 2007 by Razbijač-NAAĆI
ladjaro e Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>Potrebna osoba koja svira + poseduje akusticnu gitaru. Kompatibilnost sa slicnim (akusticnim) instrumentima je pozeljna (a ni posedovanje istih ne bi bilo lose...)Takodje, ako neko eventualno svira pikolo flautu () ili makar obicnu (btw. blok-flauta nije opcija!) neka se slobodno javi! Takodje je pozitivno umece sviranja (relativno) slicnih instrumenata (recimo panove frule).Krajnje pozeljno poznavanje celtic i medieval-like melodija (<- pod ovim poslednjim mislim prevashodno na Blackmore's Night).Kontakt preko mejla (ima dole, al' evo i ovde [email protected])Inace, Beograd je u pitanju.</span>Brate mrzi me da citam jel ti treba gitarista?Ima li neko voljan da se zajebava sa klavijaturama u jednom ekperimentalnom bendu...Od instrumenata ima bas,gitara,bubanj,violina i zenski je vokal u pitanju...Neki su i skolovani za svoj instrument...Imamo svoj studio,tako da sto se tice proba,sve je jako elasticno,svi su studenti i tako...Rade se stvari koje bi najblize mogle da se objasne kao papazjanija Dany Elfmana,Fantomasa,Mr.Bunglea i kojekave dekadencije,valcera i sl. Znaci jako,jako experimentalna zajebancija.Svi ljudi imaju i druge bendove,a ovo nam je svima neki izduvni kreativni ventil i tako...Bend je (vidi avatar),a imate neke textove na Snazi reci...Koga zanima da cuje sta se tu radi,imam ja par krsh snimaka biggrin.gifJavite se na PM biggrin.gifbrate jel ti treba mozd jos jedan gitarista i jedan vokal sto se tice gitare mislim ono ritam...
ladjaro e Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 (edited) Pevala bih u metal ili rock bendu. Clan sam profesionalnog hora, 8) tako da mi je glas skolovan, pa mogu da pevam i kao... :roll: , na primer, Tarja ili Amy... Pitao te moj cimer jel mozes neku sliku da mu posaljes, bukvalno si ispunjenje njegovih snova? pozze sad stvarno preteruje pita da li znas da kuvas? cao od mene i njegajel neko moze da procita ovo sto pisem jer nov sam ovde Edited June 30, 2007 by ladjaro e
Fly Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 Autorskom bendu Glad potreban pevac da je iz Nisa ili okoline Nisa http://www.myspace.com/gladnaissus
Шарки Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Potreban bubnjar sa poznavanjem nepara i duple bas pedale. Svira se jedinstven spoj metala i balkanske etno muzike, dakle pun kurac nepara, ima vec par gotovih pesama, ako neko zeli da cuje na sta bi to otprilike licilo evo linka: link A da ako bi iko zeleo da peva ovako nesto, takodje bi mogao da se javi
Buba Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Bendu The Swingers (iz Panceva) potreban klavijaturista! Ko zeli da svira sa nama r'n'r neka se javi!!!
shtuckensyglieben Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 (edited) Treba mi jelte, basista. D' ima bas gitaru i da je iz BG. zanr neki alternativni rok/metal, ubijes me ako znam. elem da je javi na pm za info, ako oce neko. saljem ti na pp Edited July 6, 2007 by shtuckensyglieben
-Djule- Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Ozbiljnom bendu iz Beograda potreban klavijaturista za tribute Deep Purple,Whitesnake!Javiti se na pp
Recommended Posts