dreamer deceiver Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 EVO OVAKO, TRAŽIM ZAINTERESOVANE MUZIČARE KOJI BI OZBLILJNO UČESTVOVALI U RADU JEDNOG AUTORSKOG BENDA. VRLO JE BITNO DA SE ONO "OZBILJNO" OZBILJNO I SHVATI. PRAVAC U KOJEM BI SE AUTORSKI RAD KRETAO BIO BI NEKI PROGRESIVNI METAL. BITNO JE DA SE LJUDI U BENDU DOBRO SKAPIRAJU NA POČETKU STOGA EVO NEKIH UZORNIH BENDOVA KOJE BI BILO POŽELJNO DA STE ČULI, SLUŠALI, SHVATILI, VOLELI ITD... -PAIN OF SALVATION -QUEENSRYCHE -DREAM THEATRE -(NIJE BEND ALI JE BITAN) VANGELIS JA SVIRAM GITARU 5 GODINA A IMAM IH 20. KAKO I SAM POSEDUJEM IZVESNE VOKALNE SPOSOBNOSTI, BILO BI LEPO DA IH I ZAINTERESOVANI MUZIČARI IMAJU. U PREVODU, BEND JE OSMIŠLJEN KAO MULTIVOKALAN I ŠTO SE TIČE VODEĆIH I PRATEĆIH GLASOVA, TAKO DA SVAKO IMA ZAUZETE RUKE (I NOGE). NARAVNO, UČESTALE PROBE NA PODRUČJU BG-A I PUUUNO ENTUZIJAZMA SU DVA BITNA USLOVA. TAKO DA, GITARISTO, KLAVIJATURISTO, BASISTO I BUBNJARU(SA DUPLOM) JAVITE SE!!!! 0637292947 [email protected] SAVA (u zivotu ozbiljniji nisam bio:))
Painkiller_JP Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 @HJ pa dobro voli covek judas-e... Ali.....TAKO DA, GITARISTO, KLAVIJATURISTO, BASISTO I BUBNJARU(SA DUPLOM) JAVITE SE!!!! Da slucajno ne zaluta neko... P.S.Jel to imas 20 gitara ili godina...
FaceOff Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) Autorski Rock/Metal bend trazi basistu. 063/7122802 Stefan [email protected] Edited August 15, 2007 by FaceOff
Guest T.T.D. Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) Novo oformljeni band Violator trazi gitaristu iz podrucja Beograda i uze okoline. Sviramo thrash metal(Kreator, Sodom, Testament, Anthrax.......) i radicemo autorske stvari. Ko je zainteresovan neka se javi na br. 0643055112 Edited August 15, 2007 by T.T.D.
Burns Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 trazim bubnjara,basistu i peveca za formiranje hard rock benda tipa black sabath, deep purple, rainbow i slicno neka zainteresovani posalju PM (sa kontaktom) unapred zahvalan
Wildman Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 I dalje potrebni: - Basista sa iskustvom, opremom i odgovornoscu - Klavijaturista (klavijaturstkinja) sa iskustvom, opremom i odgovornoscu (predvidivo, zar ne?) za bend koji bi svirao "fensi" muziku tipa Funk, Soul, Blues, Disco, Classic Rock... Sta sve covek ne radi kada mu trebaju pare. Zainteresovani javite se na pm ili [email protected]
zombie eater Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Potreban solo ili dobar ritam gitarista i basista za ozbiljan alt/grunge/rock/stoner bend....Muzika je u fazonu Pearl jam,Queens of the stone age,Sonic youth,Foo Fighters,Kyuss,Swervedriver,Soundgarden itd. Autorski rad je u pitanju,ima par gotovih pesama.Bend poseduje svoj dobro opremljen studio koji koristi i za snimanje demo snimaka i albuma...minimum 18-19 god osobe dolaze u obzir uz solidno vladanje instrumentima....iskljucivo ozbiljni neka se jave i oni zeljni divljanja na stage-u i prolivanja krvi ) [email protected] ili na 064/241-83-61 Vlada
black_bane Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ja trazim bend,koji nije mnogo mladji od mene..koji nije mladji mnogo od mene..i da svira ok..zanr: Hard'n'Heavy....imam prosecno iskustva..pevam oko 3-4 god...imao sam par bendova, od kojih moj maticni Black cloud...iz Bg-a sam itd. da ne serem vise...ja sam pevac...Bane zainteresovani nek salju mail na [email protected]
Fiery Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Na prethodnoj strani bar jedan takav bend trazi pevaca. Zasto ne bi pogledao?
Guest kontejner Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 MASQUE OF BETRAYAL TRAZI NOVOG BUBNJARA! Uslovi su da je bubnjar naprednog nivoa i mora biti posvecen bendu. Za one koji ne znaju, nasa svirka se karakterise kao Melodic Death Metal sa progresivinim uplivima Smile Ako zelite da cujete o cemu se radi evo adresa: http://masqueofbetrayal.xmgfree.com http://www.myspace.com/masqueofbetrayal http://music.mp3lizard.com/masque_of_betrayal/ Zainteresovani nas mogu kontaktirati preko email adrese : [email protected] ili telefona 063/520-837 Mesto: Kula - Novi Sad Hvala, cujemo se i sve najbolje!
Guest twister Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Trash\Heavy metal bend TWISTER trazi basistu!!! Od '90 do '88 godista! Audicija ce se odrzati sledece subote 01.09.2007. Za informacije pozvati Maksima (061/1515-878) Nauciti pesme: - Metalliaca - Phantom Lord - Metalliaca - For Whom The Bell Tolls + ko nauci Pulling Teeth, dobro mu dodje da pokaze sta zna, moze i neki bass solo... Nek se novi basista spremi za rad na autorskim stvarima. Edited August 27, 2007 by twister
ToXiC Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 rock/hard rock bend iz beograda trazi basistu i muskog vokala pozeljno godiste od 88-90 moze i starije
Electric_Eye Posted August 30, 2007 Report Posted August 30, 2007 Autorski Hard Rock / heavy metal bend iz Panceva, trazi bubnjara i pevaca/pevacicu kontakt: 062/382309 ili na [email protected]
METAL Man Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Trash\Heavy metal bend TWISTER trazi basistu!!! Od '90 do '88 godista! Audicija ce se odrzati sledece subote 01.09.2007. Za informacije pozvati Maksima (061/1515-878) Nauciti pesme: - Metalliaca - Phantom Lord - Metalliaca - For Whom The Bell Tolls + ko nauci Pulling Teeth, dobro mu dodje da pokaze sta zna, moze i neki bass solo... Nek se novi basista spremi za rad na autorskim stvarima. Metalliaca.. Nove nade nase Thrsah scene. :) Autorski Hard Rock / heavy metal bend iz Panceva, trazi bubnjara i pevaca/pevacicu kontakt: 062/382309 ili na [email protected] Oho, pa vi ste ozbiljno resili da djemujete! Srecno sa potragom!
le_scrawl Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 BEND NoYz? TRAZI OZBILJNOG BUBNJARA, ZA AUTORSKI I COVER RAD. ZAINTERESOWANI NEKA SE JAWE NA PP
T_y_p_h_o_n Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 Bend HOSTILE traži klavijaturistu za svirke i promocije pocevsi od oktobra, Rade se autorske stvari, ako nekoga zanima koji fazon neka pogleda linkove ovde na forumu Demo Bendovi / Hostile (na snimcima su klavijature minimalizovane, ali to nece ostati tako) tako da svi koji su zainteresovani i spremni za ozbiljan rad mogu da se jave da se dogovorimo na: 0648870653 (MARKO), ili 0652900002 (IVAN). Pozdrav
Guest Danger Danger Posted September 6, 2007 Report Posted September 6, 2007 Ja sam gitarista koji bi najradije voleo da se pridruzi nekom GLAM/HAIR metal bendu iz Bg-a ILI da ga napravim ali sa muzicarima iz Bg-a koji su stvarno zaludjeni za glam koliko i ja... Pisite na mail: [email protected]
Guest sonja.nisekspres Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 Poteban bubnjar iz nisa i okoline sa vokalnim sposobnostima,'93 godiste i mladji.
Wild Child Posted September 10, 2007 Report Posted September 10, 2007 neko spomenuo glam ?evoo meeeeeeeeee
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 tribute to thrash metal bend trazi gitaristu, pa da konachno pochnemo sa radom...nije potrebno neko preterano znanje, vazno da odprilike moze da skine te solaze...u bendu su vec provereni muzichari iz nekropolis-a i mad & goya-e...prostor za vezbu obezbedjen...da je chovek iz okoline ns-a...organizacija svirke nije problem pratili bi vec pomenute bendove i tako... ko je zainteresovan ili hoce neshto da pita nek me kontaktira na pm
Guest Poet Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Trazi se bubnjar za Hard Rock bend (Judas Priest, Deep Purple, Rainbow...) Kontakt: Dule 065/2572-011
fikus Posted September 18, 2007 Report Posted September 18, 2007 (edited) State Of Grey hitno trazi novog pevaca zbog snimanja albuma i zivih nastupa... naravno rade se samo autorske stvari... na prvom albumu ih ima 15... ko misli da moze da peva normalno, a da nije u power metal fazonu sto se tice pevanja, neka mi se javi. (pain of salvation, opeth, tool, porcupine tree)... nije pozeljno da vas ludacki ego dolazi do izrazaja. ne trpimo guzve na probama, a to znaci da niko osim clanova benda ne moze da udje u prostoriju u kojoj se radi. I VRLO BITNO JE DA SE NE KASNI NA PROBE. SVAKO KASNJENJE SE KAZNJAVA ODLAZENJEM DO PRODAVNICE PO PICE ZA DRUGARE, A AKO BOG DA I ODUZIMANJEM OD PLATE! Edited September 18, 2007 by fikus
kIDd Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 E ovako Mladom, ozbilnom power/thrash metal bendu potrebni vokal,klavijaturista i bubnjar. zainteresovani – 064/440-32-52 Gisha...
dead generation Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Jel ima nekih ludaka ovde koji bi da prave neki bend fazona Slipknot, Stone Sour, i npr neki Machine Head...? Naravno za pocetak obrade, a posle sta bude.... Ja sam gitarista, i mozda, ali samo mozda je tu u kombinaciji jedan do jaja pevac, ali je decko do jaja odlep, tako da je to pod znakom pitanja...
shtuckensyglieben Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Ako nekom bendu treba iskusan bassista,na raspolaganju sam.
Recommended Posts