Trooper_srbija Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Koji qr*c vise postujete po pet istih oglasa na jednoj strani, jel stvarno mislite da je neko retardiran pa da ne cita od pocetka strane vec samo od zadnjeg posta, ovi moderatori bi mogli malo da se ukljuce....
sunessence Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Doom-gothic бенд EPITAPHIUM тражи клавијатуристу. Све информације на ПП.
Dead Man Walking Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Ja sam najbolji muzichar na svetu, pa ako nekom treba takav, nek mi se javi na PM.
Herr_Wolf Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ja sam najbolji muzichar na svetu, pa ako nekom treba takav, nek mi se javi na PM. Koji instrument, koji pravac?
Neonblack Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 (edited) Gothic metal bend iz BG-a (za pochetak tribute a zatim i autorske) trazi klawijaturistu/klawijaturistkinju. Za ostale informacije jawiti se na PP. Edited September 25, 2007 by Mawo Zwo
IrishRover Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 (edited) Hear the rebel's voice is calling.. Musicians Wanted! Potrebni retki, iskreni i posvećeni muzičari sa Irskim duhom za the Crew, bend podrške glavnom vokalu i tekstopiscu. Prava Irska muzika. Jedini autentični Irski rock 'n' punk izraz u Jugoistočnoj Evropi. Planirane žive svirke, rad na autorskom albumu itd. Sve vrste tezgaroša, pozera i poštovaoca domaćeg guslanja Irske muzike isključene. Prijave slati na: Irish Rover And The Crew [email protected] www.irishrover.org +381 64 3630840 Edited September 25, 2007 by IrishRover
Dragon_lady Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ja bih sviruckala klavijature u nekom tribute bendu, Whitesnake, Bon Jovi, Van Halen itd..pa ako je neko zainteresovan...
Clairvoyantt Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Trazi se ritam gitarista za Tibute Maidena i neke autorske stvari... Samo da ima vremena za probe i skidanje pesma neko ko stvarno voli i razume Maidene... [email protected] 063-8065-878
Bloody Satara Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 Potreban basista i bubnjar za black/death metal u Subotici. Članovi benda su od '81. do '89. godišta. Javiti se na PM.
Burns Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 trazim bubnjara i basistu za hard'n heavy bend. neka se jave neki klinci koji nisu svirali u mnogo bendova a ozbiljni su i dobro sviraju...................................... podrucije BG-a
RBX Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 I dalje potreban bubnjar (iz BG-a) koji bi svirao hard rock materijal sto obrade sto autorske stvari. Uglavnom se rade pesme KISS-a, Def Leppard-a, Sabbath-a, Poison-a, Idol-a, i mnoge mnoge druge, tu se ubrajaju i kvalitetne autorske stvari. JAvite se svi zainteresovani sa malo ili dovoljno iskustva, ali ne da zajebaju vec da ozbiljno rade, na [email protected] Godiste od '85 ka mladjima.... Dobro bi dosao i jedan vokal ako moze neko, koga ne mrzi.
Chile Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Ako treba nekom basista i ritam gitarista za tribute AC/DC, Judas priest, Motor Head... Znaci neki hard rock neka me kontaktira na PM. U opci je i pevac ali ako neko ima nekog svog pevaca jos bolje.
CAPSLOCK Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 PLACEBO TRIBUTE, ANYONE? (DA, NIJE METAL)
Herr_Wolf Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Lepo sam vam rek'o da ne polemišete... Nego Maki, možda bi ti Boysha svir'o Placebo
Painkiller_JP Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Znam da nema poente ali ajde... :mhihi: Potrebni bubnjar i basista ( gle cuda ) za Tribute to In Flames...Beograd...Na PM...
Buba Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 I dalje vazi... Sta reci...ljudi javite se,jaako nam je potreban klavijaturista, naravno moze i klavijaturiskinja...!
Elderane Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Apocalypse trazi "scream" vokala! Potreban uslov je jedino da zivi, ili, bar studira u Beogradu. Svi zainteresovani mogu da se jave na [email protected] Molimo zainteresovane da se jave sto pre, jer bend ocekuje serija koncerata na Terra Nostra Metal Karavanima, koji zapocinju u Banjaluci 12.-og avgusta, kao podrska CastleFestu, koji ce biti odrzan 2008.-e godine u Smederevu. Apocalypse je bend koji je na sceni od 2002.-e godine. Album prvenac Igra, izdat je 2003.-e, za tada vodecu kucu srpskog metala, One Records, uz bendove Alogia, Bombarder, Hetera, Demether, Alister..., i ima mesto medju nekoliko najprodavanijih domacih metal albuma u Srbiji. Do 2005.-e godine, bend je koncertno aktivan, i obilazi gotovo sve vece centre u Srbiji. Posle toga, sa izuzetkom nekoliko vecih nastupa, bend prestaje sa kontinuiranim radom. U januaru 2007.-e, u studiju Chainroom, snimljene su 2 nove pesme, sa potpuno novom postavom, u symphonic/folk/power fazonu, sa primesama proga 2 nove pesme (odlomke bez vokala mozete preslusati na myspace prezentaciji benda http://www.myspace.com/apocalypseserbia Sve najbolje, Apocalypse
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 kakvog scream vokala??????? pojasni, moliću
Elderane Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Pa, onog koji skrimuje Kazem ti, nemamo neke posebne zahtijeve, glupo je sad pisati kao ovo, kao ono, ko je zainteresovan, dodje, proba, pokusa, pa cemo vidjeti. U sustini, pozeljno je da se dobro snalazi i u melodic ali i ovim modernijim vodama, poluskrimovima i slicno...
Minerva_SD Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Ja, tj. drugi alt još uvek traži OI bend kome treba ženski prateći vokal (mada još uvek pretpostavljam da ovde takvih nema)!
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Pa, onog koji skrimuje Kazem ti, nemamo neke posebne zahtijeve, glupo je sad pisati kao ovo, kao ono, ko je zainteresovan, dodje, proba, pokusa, pa cemo vidjeti. U sustini, pozeljno je da se dobro snalazi i u melodic ali i ovim modernijim vodama, poluskrimovima i slicno... samo me zanimao način 'skrimovanja' - mislim - šta to znači - imao ih je schuldiner, imao ih gillan, ima ih udo dirkschneider, phil anselmo, rob halford, andre matos ne znam šta vam znače 'poluskrimovi'
Recommended Posts