Guest Clockwork Ninja Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Живим у БГ, недавно сам се вратио из САД после 9 година. 81. сам годиште. Изгледам опако. Певам (знам одлично енглески и шпански) и свирам клавијатуре. И помало акустичну гитару. Тражим неке људе за неку свирку. За почетак само зезање, чисто да се нешто крене, а за касније ћемо да видимо. Може и неки Tribute Band. Не могу ништа претерано озбиљно јер крећем у цивилну војску у децембру. Слушам свашта, а волео бих да свирам нешто као на пример Nightwish, Therion, Sonata Arctica, Stratovarius, HammerFall, Rhapsody, или Blind Guardian. Што се гласа тиче, у неком сам James Hetfield / Tom Englund фазону, значи не превисоко него дубоко и моћно, а што се клавијатура тиче, нешто као Tuomas Holopainen, осим солажа које не изводим на тај начин јер презирем '70s Lead Organ и све што он представља. Волим да у музику коју свирам убацујем примесе неког шпанског/латино фазона, као и New Age-а. [email protected]
SATAN-iz Batajnice Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Живим у БГ, недавно сам се вратио из САД после 9 година. 81. сам годиште. Изгледам опако. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH TO JE TO!!! Ulepsa mi jutro
Џрк Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 (edited) Bas sam to kvotovao neshi na mirc Edited October 27, 2007 by Hevi Dzhrk
Краљ Хаоса Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) Живим у БГ, недавно сам се вратио из САД после 9 година. 81. сам годиште. Изгледам опако. Певам (знам одлично енглески и шпански) и свирам клавијатуре. И помало акустичну гитару. Тражим неке људе за неку свирку. За почетак само зезање, чисто да се нешто крене, а за касније ћемо да видимо. Може и неки Tribute Band. Не могу ништа претерано озбиљно јер крећем у цивилну војску у децембру. Слушам свашта, а волео бих да свирам нешто као на пример Nightwish, Therion, Sonata Arctica, Stratovarius, HammerFall, Rhapsody, или Blind Guardian. Што се гласа тиче, у неком сам James Hetfield / Tom Englund фазону, значи не превисоко него дубоко и моћно, а што се клавијатура тиче, нешто као Tuomas Holopainen, осим солажа које не изводим на тај начин јер презирем '70s Lead Organ и све што он представља. Волим да у музику коју свирам убацујем примесе неког шпанског/латино фазона, као и New Age-а. [email protected] јел носиш танге и јеси уштројен?! Питам због распона гласа! :) а за латино фазон ћу рећи само једно: "КОРАЦИ СУ У ПИТАЊУ" Edited October 28, 2007 by Краљ Хаоса
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 samo vi zajebavajte decka, a uvek je bila velika potraznja klavijaturista. covek se sam ponudi a vi ga prozivate.
NAVY Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Izgleda da nesto basisti i alternativa ne idu... Ajde ljudi javite se, hitan nam je bas... Bend se zaleteo a nemamo basistu... Znaci u pitanju je: Nirvana, Garbage, Queens of the stoneage, Radiohead, Mudhoney, Foo Fighters, Hole, Killers, Franz Ferdinand, Marcy Playground, The Strokes... Ma ima toga jos... +u pripremi su autorske. Javite se opusteno, ne ujedamo...
Guest Clockwork Ninja Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH TO JE TO!!! Ulepsa mi jutro Драго ми је да сам ти улепшао јутро. Нема на чему, и други пут. Edited October 29, 2007 by Clockwork Ninja
Guest Clockwork Ninja Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) јел носиш танге и јеси уштројен?! Питам због распона гласа! :) а за латино фазон ћу рећи само једно: "КОРАЦИ СУ У ПИТАЊУ" Да си боље прочитао мој пост видео би да то питање ниси морао ни да поставиш јер сам га унапред одговорио. А што се латино фазона тиче, зајебавај кол'ко ти је воља, али ако се усудиш сврати некад у клуб Хавану у улици Николе Спасића (код Кнез Михајлове) па види шта тамо има. Мислим, по питању женског света. Осим што ни код једне од њих немаш никакве шансе ако ниси у стању да је прописно извртиш, и измориш. У мојој плесној школи на часу салсе има нас 6-орица, а њих 23. Од тога бар 15 су врхунске. И све су дошле ту да 1) нађу некога, 2) нађу некога, 3) нађу некога, и 4) науче да играју. А најбољи сам од нас шесторице, тако да све хоће да играју са мном, тако да увек могу да бирам, и пуштају ме да их вртим. Њима лепо, а ја се не жалим. А инструктор се не рачуна јер сви знају да инструктори плеса имају рибе на лагеру. Или то, или су на другој страни ограде, а у том случају опет нису конкуренција. Значи, сваки пут кад идем на плес прођем неупоредиво боље и јефтиније него да сам отишао на било који сплав или у Силиконску долину. И бољу музику чујем. И причам, играм, зезам се, 'ватам се, са врхунским рибама. А да не помињем да су оне много финије, културније, и (бар за мене) пожељније него ове по сплавовима што им у глави још говеда ричу. И нису само кораци у питању, него и начин на који држиш партнерку, и каква осећања будиш у њој док је вртиш и гледаш је право у очи... Edited October 29, 2007 by Clockwork Ninja
Guest Clockwork Ninja Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 samo vi zajebavajte decka, a uvek je bila velika potraznja klavijaturista. covek se sam ponudi a vi ga prozivate. Хвала ти, брате. Тужно је што је велики број људи који слушају метал у души прилично негативан. Такви људи само умеју да прозивају и да критикују, а никада да се усуде сами да ураде нешто. 'Оћеш да певаш у етнометал бенду? Радо, ако не мора превисоко.
Шарки Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Па не треба нам кастрат у сваком случају.
Brace Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 (edited) Bend ZENITH trazi novog bubnjara i basistu, a i josh jedna gitara nije na odmet. Sviraju se i autorske i obrade, ali je u planu prvenstveno rad na autorskim. Bend svira dosta tipova muzike, ali je neki osnovni fazon Hard Rock, a ako uz to josh volite i Gunse, josh bolje cemo se razumeti. Mi smo '84. god i sviramo oko 8 godina, a neke starije pesme mogu da se cuju na: http://www.myspace.com/zenithoffall tel: 062/186-39-43 e-mail: [email protected] Edited October 29, 2007 by Brace
Guest Vlajko metal fidler Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 'Оћеш да певаш у етнометал бенду?
Dave GROHL Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Izgleda da nesto basisti i alternativa ne idu... Ajde ljudi javite se, hitan nam je bas... Bend se zaleteo a nemamo basistu... Znaci u pitanju je: Nirvana, Garbage, Queens of the stoneage, Radiohead, Mudhoney, Foo Fighters, Hole, Killers, Franz Ferdinand, Marcy Playground, The Strokes... Ma ima toga jos... +u pripremi su autorske. Javite se opusteno, ne ujedamo... Sve sami Dave GROHL bendovi ...
Guest Vlajko metal fidler Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Да ли би неко био заинтересован , певач , за неку сарадњу са InfinitY квинтетом? За сада би то било пар песама Маидена а касније и нешто друго и слично, наравно било би ту и пар ауторских песама.. Квинтет чине 2виолине,виола,виолончело и кларинет...за сада смо у unplugded варијанти али биће и струје нешто касније...ко зна можда буде места и смисла и за етно хеви клавијатуристу( што можда и не би било лоше , зарад девојака из квинтета/таман да их неко смири мало, ја и колега изгинусмо ) Радимо озбиљно и планирамо концерт ускоро и у Бг-у... ако има питања на маил : [email protected]
Guest Clockwork Ninja Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Па не треба нам кастрат у сваком случају. Јеси ли гледао Сттевана? "Значи, договорили смо се..."
Шарки Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Да ли би неко био заинтересован , певач , за неку сарадњу са InfinitY квинтетом? За сада би то било пар песама Маидена а касније и нешто друго и слично, наравно било би ту и пар ауторских песама.. Квинтет чине 2виолине,виола,виолончело и кларинет...за сада смо у unplugded варијанти али биће и струје нешто касније...ко зна можда буде места и смисла и за етно хеви клавијатуристу( што можда и не би било лоше , зарад девојака из квинтета/таман да их неко смири мало, ја и колега изгинусмо ) Радимо озбиљно и планирамо концерт ускоро и у Бг-у... ако има питања на маил : [email protected] Мајку му. Капирам да ћу вас исцимати ако ми буде требао квинтет за анплагд.
NAVY Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Sve sami Dave GROHL bendovi ... Pa kad je Dave Grouhl, sve u samim najboljim bendovima
IrishRover Posted October 29, 2007 Report Posted October 29, 2007 Hear the rebel's voice is calling :: Musicians Wanted! Potrebni retki, iskreni i posvećeni muzičari sa Irskim duhom za the Crew, bend podrške glavnom vokalu i tekstopiscu. Prava Irish muzika & Irish bend. Jedini autentični Irski rock 'n' punk izraz u Jugoistočnoj Evropi. Planirane žive svirke, rad na autorskom albumu itd. Sve vrste tezgaroša, pozera i poštovaoca domaćeg guslanja Irske muzike isključene. Prijave slati na: Irish Rover And The Crew www.irishrover.org [email protected]
Guest Vlajko metal fidler Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 (edited) Мајку му. Капирам да ћу вас исцимати ако ми буде требао квинтет за анплагд. a sta svirate,koja je vasa muz'ka ? sto da ne... feel free to do so! Edited October 30, 2007 by Vlajko metal fidler
Шарки Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Гранџ је у питању. Капирам да би лепо лег'о квинтет уз наше песме на акустарама, наравно.
Mega_Deda Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 prosto i jednostavno, treba mi bubnjar. iz novog sada ili blize okoline. ali bolje da bude iz ns. nije potrebno da bude virtuoz, al da ume da oprashi keca i da shparta po duploj po potrebi. za vishe informacija o muzici koju radimo, pogledati link iz mog signichr-a. da ne kazem potpisa. u pitanju je autorski heavy/thrash metal bend koji je u ovoj pauzi koji smo prinudno napravili radio na novom materijalu i ako nadjemo nekoga da se prihvati posla kapiramo da pravimo ozbiljne planove. mozete nas kontaktirati preko privatne poruke, preko spejsa benda, ili na [email protected]
Youndivian Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Beogradski Sentenced Tribute trazi gitaristu i basistu. Kontaktirajte na PM
Recommended Posts