Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trazim pevacicu.

Moze i pevac, za Hammerfall, Sonatu, Helloween, Gamma Ray...

ali autorske su radjene vise za zenski vokal. :da:

Bend postoji oko 3-4 godine, ima oko 7-8 gotovih, krece se sa snimanjem Dema/Albuma.

Neki power fazon.

Sve informacije na pm ili na 063/264-890.

Posted

Ajmo i ja da se dodam na spisak...Traze se bassista ( jao čuda :mhihi: ) i bubnjar ( jao vidi još većeg čuda :mhihi: :mhihi:)

za ozbiljan :mrgreen: ( ovo se već vidja na svakih 3 posta ) hard 'n' heavy ( narodski receno ) bend.

Standardna putanja kao prvo sviramo obrade, pa kao posle autorske, pa kao onda naparavimo revoluciju muzike u Srbiji i tako :mhihi: ...

P.S.Ozbiljno sada ako slučajno ima zainteresovanih na PM...

Hvala :pivopije:

Posted

E ljudi evo ja sam vam basista sa iskustvom od 1.5 godinu sviranja. Posto vidim da svima treba po jedan, rado bih svirao u svim, ali meni treba neki bend koji je u toku hard roca sa uticajem KISSa i Sabbatha. Interesuje me ponajvise autorski rad posto nisam veliki ljubitelj tributa i te stvari, ali ako nesto mora da se radi onda mora.

Inace imam bend, ali vec nakon godinu dana postojanja i dalje nemamo bubnjara tako da smo smoreni, narocito ja jer mi se svira.

Mesto prebivalista mi je Novi Beograd, pa ako ima neko sa tog podrucja da se ne bih cimao preko pola drzave, neka se javi na topic ili [email protected]

Hvala na razumevanju.

Posted

bend i dalje trazi basistu i klavijaturistu

progressive, cak i malo alternative i posta

AUTORSKE pesme!!!

bendovi za ugled

PAIN OF SALVATION

DREAM THEATER

OPETH

QUEENSRYCHEprednost imaju voklano sposobni sviraci (pevanje terci kvinti itd...growl...)

probe bi bile vrlo ceste tqako da se traze VEOMA OZBILJNI I ENTUZIJASTICNI MUZICARI!!

cilj ISPOLJAVANJE MAXIMUMA KREATIVNOSTI i naravno... ALBUM

kontakt na mobilni ili e-mail

0637292947

[email protected]

Sava

Posted

HITNO potreban bubnjar za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE.Po mogucstvu da poseduje duplu pedalu.

Svirke su zakazane tako da nam je veoma,veoma,veoma<<HITNO>>.

Srdjan 062/581-643 ili na pm.

Posted

ajde ljudi ko svira bubanj, zivi u novom sadu, slusa thrash/death/whatever i oce da svira u bendu?

ocajavamo za bubnjarom, imamo 3/5 postave. c'mooonnn!! jebote jel u NS iko svira bubanj lol...

064/930-4404

Posted

Svidja mi se to "prednost cran gora"

Znash kao, moze i beograd ali bolje crna gora. Ma blizu je to. Nema ni da pljunesh do onde. :)

Posted

Ajmo,ajmo još malo pa nestalo... :mrgreen:

Traži se bubnjar za da kažemo "hard 'n' heavy" bandu.

Pa ako nekom ne odgovara prethodnih 345 ponuda za bubnjare, nego baš moja neka se javi na PM...Poz :pivopije:

P.S.Zašto ja ovo radim kada nema poente... :mhihi:

Posted
Duke of Borca и ја тражимо за наш бенд басисту и певача који би хтели да раде ово што је на приложеном линку. Екипа је озбиљна, песме се раде пуном паром, а већ смо пре годину дана одустали да би сада рекли "Ко му јебе матер, истераћемо га до краја". Ајде лепо скидајте ово и преслушајте. Дакле:

БАСИСТА и ПЕВАЧ!

Линк: http://rapidshare.com/files/69517710/Untitled.mp3

'Ајде јављајте се, плаћамо пиво на првој проби. :lol:

Posted

nije da su bubnjari tolko aktuelni (mada jesu trazeni vishe nego gitaristi) kolko je fora u tome sto je obicno gitarista taj koji osniva bend, pa se najcesce vidjaju oglasi da se trazi bubnjar ili basista.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...