-Djule- Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 HITNO potreban bubnjar za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE.Po mogucstvu da poseduje duplu pedalu. Svirke su zakazane tako da nam je veoma,veoma,veoma<<HITNO>>. Srdjan 062/581-643 ili na pm.
Zaznojni Vozac FAP-a Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 LJudi,jeste li vi svesni koliko se ovde trazi ljudi za svirati hard'n'heavy? Mislim,da lepo vi popisete koliko vas je koji trazite,pa napravite jedno 5 krshtenih bendova,nego sto trazite raju za 50 prosecnih?
Tyler Durden Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Ljudi, HITNO, HITNO, HITNO potreban bubnjar za tribute to RAGE AGAINST THE MACHINE!!! Ili u krajnjem slucaju ce gitarista da pocne da svira bubanj, pa onda treba gitarista!!! Javljajte se na private!
Guest dablidi Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 Pevac i bassssssista traze dva ili tri madafakera za formiranje benda koji ce da svira rokinmadafankinrolllllllllll... dakle Bubnjar koji jede bubnjeve,i jedan ili dva covca koji sviraju,prze gitaru... javiti se na [email protected] u obzir,posle nekog vremena dolazi i rad autorskih stvarcica... e javite se i na pp ili na pp... pa se vidimo
dreamer deceiver Posted November 27, 2007 Report Posted November 27, 2007 (edited) bend i dalje trazi basistu i klavijaturistu progressive, cak i malo alternative i posta AUTORSKE pesme!!! bendovi za ugled PAIN OF SALVATION DREAM THEATER OPETH QUEENSRYCHEprednost imaju voklano sposobni sviraci (pevanje terci kvinti itd...growl...) probe bi bile vrlo ceste tqako da se traze VEOMA OZBILJNI I ENTUZIJASTICNI MUZICARI!! cilj ISPOLJAVANJE MAXIMUMA KREATIVNOSTI i naravno... ALBUM kontakt na mobilni ili e-mail 0637292947 [email protected] Sava NADJENI SVI CLANOVI ZA OVAJ BEND OSIM BASISTE ZNACI JOS BASISTA I SASTAV JE POTPUN ZA AUTORSKI RAD procitajte dobro oglas gore jer se desi da se javljaju jako neozbiljni ljudi... Edited November 27, 2007 by dreamer deceiver
METAL Man Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Trazim pevacicu. Moze i pevac, za Hammerfall, Sonatu, Helloween, Gamma Ray... ali autorske su radjene vise za zenski vokal. i naravno BUBNJARA! Bend postoji oko 3-4 godine, ima oko 7-8 gotovih, krece se sa snimanjem Dema/Albuma. Neki power/progresiive fazon. Sve informacije na pm ili na 063/264-890.
!!!SERAFIM!!! Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Bend Aeternia trazhi basistu... bend svira autorski heavy power metal... Do kraja godine treba da zavrshi album pa eto ko je zainteresovan verovatno bi ga i snimao... Eto... Ili na pp ili na broj telefona 062-8946074!
Шарки Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Је л' могу ја, Лексо као студијски музичар?
Wild Child Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 ne mozes ti sarki ,ne znas da shredujesh
MarcusS Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 (edited) Potreban pevač za pevanje u cover bendu. Svako ali SVAKO je dobrodošao da se okuša, ništa Vas ne košta da probate. Potrebno je izaći na kraj sa Gunsima, Metallicom, Peppersima, Guano Apes, Pearl Jam, Lenny Kravitz, Foo Fighters, itd, i nešto malo domaćice... Edited November 29, 2007 by MarcusS
Шарки Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 ne mozes ti sarki ,ne znas da shredujesh Па не треба да шредујем на басу јебено.
Fell Of The Pear Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 potreban bubnjar za prog rock, prog metal, power-heavy metal, neoclassic... zainteresovani nek se jave na pm
RBX Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Bend Aeternia trazhi basistu... bend svira autorski heavy power metal... Do kraja godine treba da zavrshi album pa eto ko je zainteresovan verovatno bi ga i snimao... Eto... Ili na pp ili na broj telefona 062-8946074! Jel se moze znati gde se taj vas bend nalazi (koji grad) i da li imate neki materijal gde bi se moglo nesto cuti i koje ste godiste? Inace ja sam bassista, pa bih mogao da vas ispomognem, samo mi recite neke detalje i to. Mozete slati odgovor na [email protected] ili na ovaj topic. P.S. Ja sam iz Bga.
Guest Kolja_Moon Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Bend Full Moon trazi OZBILJNOG(po mogucstvu starijeg) pevaca za tezgaroski i autorski rad.imamo ugovorenih 10-ak tezgi,snimljen promo,album ako sve bude kako treba sledece godine...Postojimo 3 godine,svirali smo na zajecarskoj gitarijadi i dugo saradjivali s 202-kom. zaintreresovani nek pisu na [email protected]
Arnold Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Gitarista i klavijaturista traze bubnjara i basistu radi formiranja hard rock benda(Kiss, Def Leppard....) ili bi se prikljucili vec postojecem bendu koji svira ovu vrstu muzike. Prednost- Novi Beograd.
Chile Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 E pa kad bas mora Novi Beograd onda nista.
black_bane Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 ima li koji klavijaturista za hard rock bend(Dokken, rainbow, deep purple....itd.)
Slave To Moonlight Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Bend Red Wave To The Blocks trazi gitaristu... pozeljno bi bilo da se isti snalazi i sa backing vokalima, ali nije obavezno... muziku benda mozete preslushati na gornjem linku... u pitanju je otprilike alternative rock sa nekakvim blues prizvukom... bend se bavi OZBILJNIM autorskim radom i planira zive nastupe uskoro... sva pitanja i kontakt na pp... pozdrav
RBX Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Nesto se pitam pa da vidim ima li neko zainteresovan da uradi neki tribute za Judas Prieste? Mogli bi da okupimo neku ekipicu za par svirki i tako. Svi zainteresovani neka se jave. The bassman.
-Djule- Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Hitno potreban bubnjar ozbiljnom tribute bendu.Svira se DEEP PURPLE,WHITESNAKE.Bubnjar je potrebno da ima duplu bas pedalu,dobru tehniku i dobre volje... Srdjan 062/581-643 064/9568-165 [email protected]
iron88 Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 LAZAREVACKI rock-metal bend trazi bubnjara Zainteresovani javite se na: 064/5476-791
Wlad Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 (edited) Gitarista trazi bend ili pojedince za autorski ili cover rad u fazonu: metalcore, groove metal, nu metal. Orjentacija: Godsmack, Drowning Pool, Soil, Disturbed, Bullet For My Valentine, F5, Mudvayne... Samo BG. Edited December 4, 2007 by Wlad
Tyler Durden Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Gitarista trazi bend ili pojedince za autorski ili cover rad u fazonu: metalcore, groove metal, nu metal. Orjentacija: Godsmack, Drowning Pool, Soil, Disturbed, Bullet For My Valentine, F5, Mudvayne... Samo BG. Hocu ja da sviram gitaru. I ja sam pokusavao da skupim takvu ekipu....
LordHypnos Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Death metal [sa doom i technical uticajima] bend iz Beograda Morbid Landscapes traži bubnjara. Objavljen demo : Into The New Eon [download] . Najbolje je da skinete album, pa nek zainteresovani pošalju pp ili e-mail na [email protected]. Poz!
Tyler Durden Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ovo stvarno nema smisal, koliki je manjak bubnjara... Koji djavo uze gitaru u ruke, da sam bio pametan pa da uzmem palice...
Recommended Posts