Arnold Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Bendu potreban bubnjar za sviranje hard rock muzike (pogotovo Kiss-a, Def Leppard-a....).
iron88 Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 LAZAREVACKI rock-metal bend trazi bubnjara Zainteresovani javite se na: 064/5476-791
boargutgrinder Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Trazi se bilo kakav bubnjar za brutal death/grind.SAMO JOS BUBNJAR!!! bubnjar da je iz bg-a.i godine apsolutno nebitne. -------------------------------------------------------- ako nekom treba bassista za bilo kakav death/grind bend zovite me !!!pa cemo vidimo...
Wlad Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ne znam pre koliko godina sam zadnji put video frazu: Bubnjar trazi...
nerevarine Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ne znam pre koliko godina sam zadnji put video frazu: Bubnjar trazi... uf ti mora da si onda star covek... mi mladji se toga ni ne secamo...
R_a_S_a Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Samo cekam da krene "Bend kupuje dobru ritam mashinu"
black_bane Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Samo cekam da krene "Bend kupuje dobru ritam mashinu" to ti kazem matori ahahahahahaha
Шарки Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Мени и даље треба басиста за ово из потписа (погледај под "Јебање у непару")
ogisha007 Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Aj' opet... Gitarista iz Novog Sada potrazuje bend. 91' godiste, sviram oko 3-4 godine. Svirao bih prvenstveno metal.
Slave To Moonlight Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Samo cekam da krene "Bend kupuje dobru ritam mashinu" ljudi ovde josh nisu shvatili da je to super fora... cak ne morash ni da je castish pivo ili da slushash njene loshe provale... sve je kako treba....
METAL Man Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Ovo stvarno nema smisal, koliki je manjak bubnjara... Koji djavo uze gitaru u ruke, da sam bio pametan pa da uzmem palice... Ja sam o tome 100000 puta razmisljao.. ljudi ovde josh nisu shvatili da je to super fora... cak ne morash ni da je castish pivo ili da slushash njene loshe provale... sve je kako treba.... Upravo. Uzmes laptop i miran si. Jedno pitanje: da li je iko ovde u opste nasao bubnjara? Posto vidim da svi 15 puta citiraju svoj post...
LordHypnos Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Jedno pitanje: da li je iko ovde u opste nasao bubnjara? Posto vidim da svi 15 puta citiraju svoj post... Mi smo našli bubnjara pre nekog vremena ovde. Doduše, nije bio dovoljno dobar, odnosno ozbiljan. Pa nema šta da se izgubi, zato i svi pokušavaju, iako su male šanse.
Шарки Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Pa, jel niste imali dobru basistkinju? Ма не треба ми за NoYz? басиста, не бих мењао Ану ни за живу главу.
Guest KoRn Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Pevac trazi bend za korn tribiJut...064 2384327...!!! Edited December 6, 2007 by KoRn
Vuk Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) da si pitao pre 5 godina, zvao bih te Edited December 6, 2007 by woochyna
██████████ Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Poslovni čovek traži Korn Tribute za dnevnu sobu !
MarcusS Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 OČAJNIČKI potreban pevač za cover bend! Hard rock, metal, gunsi, Metallica, Foo Fighters, Pearl Jam, Rhcp, Guano Apes...
METAL Man Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Mi smo našli bubnjara pre nekog vremena ovde. Doduše, nije bio dovoljno dobar, odnosno ozbiljan. Pa nema šta da se izgubi, zato i svi pokušavaju, iako su male šanse. Pa onda kao da ga niste ni nasli..
RBX Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ajde bre bubnjari sta ste se stisli ko guzice, ispomognite nas koji moramo da okidamo zice. Sta fali da se isprebacujete u neke jos bendove (npr. moj), i da svirate druge stvari. Mozda vam se svidi. I said who wants to f*kin touch me?!?!?
Slave To Moonlight Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ajde bre bubnjari sta ste se stisli ko guzice, ispomognite nas koji moramo da okidamo zice. Sta fali da se isprebacujete u neke jos bendove (npr. moj), i da svirate druge stvari. Mozda vam se svidi. I said who wants to f*kin touch me?!?!? a shta je u pitanju?
RBX Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 a shta je u pitanju? U pitanju je HARD ROCK. Sve dobre stvari 80ih i 90ih , u stilu Kiss-a, Def Leppad-a, Motley Crue-a, Alice Cooper-a, Bad Company, a takav nam je i stil u autorskim pesmama. Samo sto nase jos drzimo u tami skrivenu od tudjih ociju jer hocemo da spremimo to u sto boljem svetlu. Interested? You go to hell, go to hell and burn (S.P. fraze)!
Recommended Posts