nemanja_cs Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 (edited) H I T N O POTREBNI PEVACH I BASSISTA, ROCK BEND! H I T N O Ajde ljudi javite se,pre svega PEVACHI,a i bassisti... znam da vas ima, sta se krijete... Dakle,u pitanju je punk-rock (vise rock) bend,u Beogradu, tako da, ko voli nek izvoli...i prijavite se... evo ga spisak... 1. Blur - Song 2 2. Nirvana - Smells Like Teen Spirit 3. Rage Against The Machine - Bombtrack 4. Stiltskin - Inside 5. The Vines - Get Free 6. Lenny Kravitz - Fly Away 7. Offspring - Can't Repeat 8. Offspring - Gone Away 9. Red Hot Chili Peppers - Californication 10. The Clash - Should I Stay Or Should I Go 11. Weezer-Beverly Hills 12. The Dandy Warhols-Bohemian like you 13. Foxy lady 14. Wild thing otprilike...i na tu foru... fala svima koji ce da se jave,na [email protected]... Edited December 20, 2007 by nemanja_cs
black_bane Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 ima li koji klavijaturista za hard rock bend(Dokken, rainbow, deep purple....itd.) i dalje se trazi.........
LordHypnos Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Death metal [sa doom i technical uticajima] bend iz Beograda Morbid Landscapes traži bubnjara. Objavljen demo : Into The New Eon [download] . Najbolje je da skinete album, pa nek zainteresovani pošalju pp ili e-mail na [email protected]. Poz! Dakle, još uvek tražimo bubnjara. Plus mala napomena~ budući da su se javila dvojica do sada koji ne znaju da sviraju duplu bas pedalu, ista je ipak neophodna...
Herr_Wolf Posted December 21, 2007 Report Posted December 21, 2007 Molim vas ljudi, nemojte postovati svoj oglas nakon svaka dva posta, ograničite se na jednom po stranici.
ogisha007 Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 ...Gitarista trazhi bend u Novom Sadu.... Javite se na PM...
RBX Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Potreban bubnjar za obradu starih rock pesama (iz '70,'80 i '90-ih). Takodje se radi i na autorskim stvarima (uveliko), tako da se nadmo da cete ucestvovati. Odgovore slati na PM i mail "[email protected]"
banedeathmetal Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Molim vas ljudi, nemojte postovati svoj oglas nakon svaka dva posta, ograničite se na jednom po stranici. Oke,sorry !!!
-Djule- Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Potreban BUBNJAR za tribute DEEP PURPLE,WHITESNAKE svirke obezbedjene.Pozeljno je da bubnjar poseduje duplu.Postoji mogucnost odlaska i sviranja u Hrvatskoj,ali naravno i po Srbiji... Srdjan 062/581-643 064/9568-165 [email protected] ili na pm...
banedeathmetal Posted December 24, 2007 Report Posted December 24, 2007 Jel ima neko ko moze i hoce da peva u Tribute za Nickelback ??! Ako ima zainteresovanih u Novom Sadu i okolini,neka se slobodno jave !!! [email protected] ili ako vam je lakse 064/ 27 49 124 !!!!!
Buried in Smoke Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 da li ima neko iz novog sada da bi bio voljan radit pantera tribute band? dakle basista,bunjar i derač (da ne kažem pevač) ? takodje, potreban basista za neki treš det vatever bend jav'te se bre
METAL Man Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Potreban pevac za power / heavy / progressive bend. Rade se hammerfall, helloween, gamma ray, stratovarius, i slicne stvari. I naravno autorske. U bendu postoji i zenski vokal. I dalje aktuelnooooooo.
Guest Rafa Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ovako, trebaju mi gitarista, basista, pevac i bubnjar za hard 'n heavy muziku u beogradu... Obrade da budu najvise od pantere i jos po koji bend... Pa ko je zeljan da svira panteru i ko moze da je svira onako kako treba, neka mi se javi na msn... [email protected] Bojan
Guest Rafa Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) lol, znao sam da ce neko tako nesto iskomentarisati... gitarista, bend sa dve gitare, pantera sa dve gitare... naveo sam da se obradjuju i drugi bendovi, a posle autorske(dobro to nisam bas naveo) sharki ja tebe znam, ti si isao u srednju sa davorom staresinom, jel tako??? Edited December 26, 2007 by Rafa
ba+a. Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 pantera je imala jednu gitaru kolko znam xD
Guest Rafa Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 naravno to se zna, ali ja sam naveo i da se rade druge obrade... mi sviramo panteru sa dve i lepo zvuci, tako da moze sa dve nije nikakav prob...
Guest Darkthor Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ovako, pevao bih u bendu koji radi obrade S.O.A.D.-a pa ako postoji neki zainteresovani bend ili pojedinci koji bi formirali bend, nek se jave!!! Beograd i okolina:) Cheers
RBX Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 BUBNJAR/ka potreban/a za rad na autorskim stvarima i kombinovani tribute za Def Leppard, Kiss, Judas Priest, Twisted Sister i druge... JAVLJAJTE SE SUNCE VAM VASE!!!!!!!
Tyler Durden Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Vidi chuda, potreban bubnjar. Znam da je nemoguce, ali ajde pa da probam. Potreban bubnjar za bend, sviraju se bendovi, creed, pearl jam, foo fighters, audioslave, offspring, rhcp, mozda se ubaci poneki puddle of mudd, nickelback.... Javite se ako ima zainteresovanih
Surovi Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 (edited) Ajde potraznja muzicara??? ko organizuje valjda znate ko me interesuje i sta ko zna otprilike nek se javi, organizuje idem sutra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited June 4, 2009 by 84_KRIK ajde manji font
ogisha007 Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 ...Gitarista iz Novog Sada (ja) trazi bend. Javite se na PM.
Slave To Moonlight Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 jbt, shta je ovaj lik gore hteo da kaze, dodjavola...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 Novogodisnji praznici,ovo,ono mislim da je alkohol radio!
Surovi Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 (edited) Ma moja konacna odluka je: potraznja muzicara odustajem od smaranja ovde. 3 benda i 1 projekat- znate ko je... da snimimo odma jedno 5 albuma gde cu pre:::????-- ------- Nema posle izgovora ako se jasno kaze, Edited June 4, 2009 by 84_KRIK
Recommended Posts