Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potreban vokal za obradu Def Leppard-a, KISS-a, Judas Priest-a, Twisted Sister, T-REX-a, Ozzy-a, W.A.S.P.-a + rad na autorskim pesmama.

Prijave slati na [email protected]

Naravno, podrucje BG-a.

Posted

Trazim bubnjara izmedju 18-24 god. Iskustvo totalno nebitno, samo ako je voljan da radi i napreduje.

Svira se Nu Metal, Groove metal i Metalcore.

Jbg, jedino ovako moze da se radi. :rolleyes:

Posted

POTREBAN <BUBNJAR> za tribute WHITESNAKE,DEEP PURPLE.Pozeljno je da poseduje duplu.Svirke su obezbedjene!!!!!!!!!!!!!

Srdjan

064/9568-165

ili na PM...

Posted

Iskusan pevac bi da peva u nekom ozbiljnom bendu, neki hard rock, metal, sludge...nesto tipa Down, Pantera, Machine Head, Metallica, Whitesnake, Muse, System Of A Down :)

Mada ako se nekome svidi imam i vec gotove pesme, neke odradjene u guitar pro-u, pa mogu da posaljem, stavio sam i link, mogu i ja da sviram ritam gitaru i da pevam, bubnjara imam, znaci jos jedna gitara i bas. Naravno pesme su podlozne promenama, jos 4 pesme su gotove, dosta se razlikuju od ovih starijih...

Ko je zainteresovan za stvaranje jednog ozbiljnog benda(mada ovo pise na gotovo svakom oglasu), naravno uz dobru atmosferu i zezanje...nek se javi na pm, mail [email protected].

trenutno pevam u Testament tributu(trebalo bi uskoro da nas cujete, bice jedna lepa uvertira pred Legacy festival :) ) tako da cu imati dosta vremena za ovaj bend(za koji se nadam da cu naci ljude).

Aj pa javite se.

http://rapidshare.com/files/81581425/pesme.zip.html

http://www.sendspace.com/file/hnmpv5

Posted

Oh ho ho ko se sve javlja-

ma ne trbaju mi bendovi

jad i beda napravicu ja mnogo bolje...

bubnjar i bass gitara

idu kao saradnici ne clanovi

bendova,

ebiga nece ovo biti

ajde sad pravimo bend

pa sta ispadne

Zna se da ce ispadne -!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

GITARISTA, Beograd, trazhim bend, mozhe autorske stvari, rock, blues, punk rock, obrade itd....

Ko je zainteresovan nek mi poshalje PM.

:pivopije:

Posted

A da i zaboravih da pomenem imam 21 godinu, i sviram oko 7 godina. Pa ako je neko zainteresoan. pozz

@little_wing: Hvala biljo :):pivopije:

Posted

Da li je neko zainteresovan za ozbiljan rad u (relativno) poznatom autorskom bendu?

Pre svega da pomenem da je bend iz Panceva. U principu to ne bi trebalo da je neki problem, do centra Beograda se pre stigne iz Panceva nego sa nekih krajeva Bg-a (Banova brda i slicno). U Pancevu imamo dobru prostoriju za probe u kojoj nam je sva oprema i koju besplatno koristimo. Sto se tice smernica recimo da smo kombinacija Alternative Metal i Nu Prog zanra, mada idemo i sire od toga. Sto se tice vokala ne treba nam ni urlanje ni hevi metal pevanje (zavijanje, visoko c i ostale fore) vec je naglasak na tripu i emocijama. Tipovi vokala koji bi nam odgovarali su npr. kao u bendovima Tool (i A Perfect Circle :mhihi: ), Deftones, Radiohead, Katatonia, Paradise Lost (noviji period). Radimo na srpskom jeziku ali imamo planove i za inostrano izdavanje pa bi se za tu varijantu prepevale pesme na engleski. Imamo do sada jedan album a odavno imamo uradjenu gomilu pesama za drugi (a bogami i treci). Takodje imamo i zakazan termin za snimanje istog u studiju (koji je odlozen do daljnjeg jer, je li, nemamo pevaca) kao i neke dogovore sa izdavacem ali otom-potom.

Ukoliko je neko zainteresovan nek se javi na [email protected], dacemo mu par pesama da ih skine pa se vidimo na probi. Moze i da se skine neka pesma od Tool-a, posto sviramo dosta stvari iz njihovog repertoara.

Pozdrav

Posted
Ajde potraznja muzicara???

ko organizuje

valjda znate ko me interesuje i sta

ko zna otprilike nek

se javi,

organizuje idem sutra

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma moja konacna odluka je:

potraznja muzicara

odustajem od smaranja ovde.

3 benda i 1 projekat-

znate ko je...

da snimimo odma jedno 5 albuma

gde cu pre:::????--

-------

Nema posle izgovora

ako se jasno kaze,

Oh ho ho ko se sve javlja-

ma ne trbaju mi bendovi

jad i beda napravicu ja mnogo bolje...

bubnjar i bass gitara

idu kao saradnici ne clanovi

bendova,

ebiga nece ovo biti

ajde sad pravimo bend

pa sta ispadne

Zna se da ce ispadne -!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako je tebi dooobroo... :)

Posted
E, je l bi radio neko GODSMACK tribute???

Radio bih,ali jbg vec radim tribute za Nickelback,a imam sve sem pevaca...a pored toga imam i Brutal Death,i Funeral Doom i Grindcore bend,tako da bi mi bilo previse...ej da,i opet vec kad smo tu, DA LI SE RODIO NEKO KO HOCE I MOZE DA PEVA NICKELBACK ???! (N.S. i okolina)...

Posted

Za Nickelback treba onaj prljavi rokerski glas... Ja bi radio GODSMACK ali kada bi mi ziveli u istom gradu pa sve to lepo, a imam vec 2 benda tako da jbg :(

btw, sta je Funeral Doom metal ??? sta je to lebe mekani :unsure:

Posted

Izlizana prica, ali ko radi i zaradi...Ocemo bubnjara i pevaca za tribute Def Leppard,Kiss,Motley Crue,WASP,Twisted Sister,Ozzy-a,i jos dosta tih rock bendova + rad na autorskim stvarima. Javiti na PP.

RUN LIKE HELL!!!

Posted

Slobodan violinista i gitarista traži bend

Novi Sad

svaka vrsta muzike dolazi u obzir

ponude poslati na PM

Guest BorisTheDark
Posted

Slobodan VOKAL trazi bend.

Bilo koji rock ili metal. (Al' najbolje neka Nirvana, Pearl jam, UglyKidJoe...)

Ponude na PM

E, da. Beograd!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...